haftalık yukarı onay vermedi. aslında haftaya iyi başlamıştı. yurtdışı da iyiydi.
testereye devam dedi.
Printable View
haftalık yukarı onay vermedi. aslında haftaya iyi başlamıştı. yurtdışı da iyiydi.
testereye devam dedi.
Süresiz mi ban yemiş başganım
erdemir bilanço gazıyla +1,5 açtı, -2,5 kapattı.
bu son fırsat olabilir.
Benim takıldığım şey çin e nasıl köpek İTHAL edilir
hisselerle devam. 16 günlük hisse portföyde kayıp var.. paçal yapmadım.. 1 tanesi kâra geçti.. diğerleri zarar.... kısmet. cümleten iyi haftasonları...
Birisi sağlık hisselerinden birine yorum yazmış. ‘Biz senden razıyız maymun kardeş. Hızır gibi yetiştin’😝😝😝
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
KAHRAMAN
@kahraman_harun
aaaaa
eksi 1’den
borsa artı 1’e gidiyor
malı kaptıranlar da
mal gibi hisselerin ardından bakacak gibi
������
ÖS 3:12 · 16 Ağu 2024
·
53,1 B
herkes kendi hikayesini yazar kahraman olmaya gerek yok :)
Bugün çuvalladık Ereğli de :)
Piyasa normallesince endeksin en iyi kagidi Ereğli olacak artik
Ben 33 lerde agresif Ereğli long derken inanmıyordu kimse 60 oldu kısa sürede
Bademler yine hem spot hem vadeli hemen heryerden biste savaş açmış
Adam da tüm ülkenin malini satma yetkisi var kısa süreli yanilmalar çok normal
türk olmanın en güzel yanlarından biri bu pirleri ana dilinden anlamak. kitap gibi iki satır.
neşet ertaştan gelsin.Alıntı:
felek bulut oldu üstüme yağdı,
yaşları gözüme dolan dünyada
https://www.youtube.com/watch?v=_1HWuHg6uMU
Bofayla iş 25 bin yeni ceton atmış. Sıfıra kadar sortlayacaklar ellaaam.
Secbul abi bofayi ele mi geçirdi naapti.
gümüş ons 29 dolara doğru geliyor.....:halay:oradan pozları boşaltırım.......ulen dansöz inadına inadına tuttuğumuz gümüşler elimizde şükür altın oldu.....
adamlar içleri karamış ...haset olursan olacağı o.....neyse kazandıklarımızı şükür adreslerine teslim edilmek üzere gönderildi.....
Bofa short boşaltmamış tam tersine short arttırmış. Ancak, spotta en iyi alıcının ilk 5 kağıdının 4 ü ile spotta en iyi satıcının lk 5 kağıdının 4 ü aynı. Yani birbirlerine satmışlar gözüküyor. Yine cep to cep olayı var. Bence en iyi alıcı ile en iyi satıcı aynı kişi. Saat 15:08 ile 15:37 dakikaları arası işlemler bunun için olmuş.
https://x.com/deli___yurek/status/1824464226355724425
Borsa için hiç iyi değil. Bist 100 için 9700 sağlam destek diyorduk. Böyle giderse, gelecek hafta 9400 leri görürüz.
Bugünün bir garip olayı da maymun virüsüne rağmen THY nin Bist 30 u tutması idi. Gelecek hafta THY ile borsaya iyi bir çakış görebiliriz.
Sabahtan buraya ilk mesajımdı, aklıma gelmedi değil
Zaten aklıma gelen başıma geliyor.
Neyise
Onun için değil de sindoma abi abka için eğer dediğin gibi adadan ayrıldıysa ben bu cezaya karşıyım çünkü her konuda farklı düşünceler muhalefet her zaman doğruları bulmaya ve kaliteyi ortaya çıkarmaya vesile olur.
Çine köpek ithal edelim dedi diye müebbet hapis cezası, kusura bakmayında siyasi bir cezaya maruz kaldığını düşünürüm. Forum yönetimi objektif bakış açısı ile herkese eşit haklarla yönetmeli, burda da yandaşlık var demektir.
Forum olarak imza toplayıp müebbet cezayı hafifletici cezaya değiştirelim.
İdam daha uygun değil mi?
Ortalık, hayvanları öldürmek için yarışan islamcı belediyelerle dolu..
Her gün katliam resimleri görmekten,
İnsanlığımızdan utanır hale geldik..
Yaradanın da bu işi yapanlara cezası bu dünyada olmalı..
Görmeliyiz..
Dinin, inancın, önemi kalmayacak yoksa?
Bu insanlara dur diyecek, bu dünyada kimse kalmadı, gücümüz yetmiyor..
Tanrının müdahalesi olmalı, olabilir
geçiş garantili köprü ve hastanelere yılda 162 milyar tele ödeyecekmişiz.
bu işlerde 37 firma varmış
32 si zarar açıklamış
hem deveyi hamudu ile götür... hemde vergi verme
oh ne ala memleket la
BOZGURT DAYUDA burada petkimden kıymalı pide parası çıkarmaya çalışıyor :drunk:
git bi yere sende bi hastane yap... itele devlete
yine yanlış anlamışın apka nın adaya veda edip etmediği belli değil kuralllar değişmediyse 10-15 sene önce öyleydi ufak cezalar verilirdi.2 gün huzur bozmaya devam edersen haftalık verilmeye başlar 10 gün üzeri çıkmaya başlarsan uzun cezalar ve adaya veda başlardı.Apka geçen tuzlukçu tokatçının ortalığı karıştırmasıyla burada çıkan ağız dalaşından 10 gün yedi olay nerden çıktı tuzlukçu tokatlı bir arkadaşa özelden ağır küfür etmiş emlak da tehdit edip yiğenlerini göndermiş , yanlış hatırlamıyorsam küfürlü asap da yazmış öyle birşeyler yazıldı burada o olaylar burada muhataplar tarafından konuşulurken apka zıpladı o ara cezayı yedi 10 günlük.
yani köpek olayında ne oldu bilmiyorum ama onu uyardım arka sayfada 10 günlük cezadan yeni çıktın dikkat et diye dinlemedi şimdi bozkurt özelden ailene küfür edilmesi hoş birşey mi veya seni birisinin tehdit etmesi bunu vıop ta kazandığını fakirlere veriyorum diyen lavuk yapmış.Şimdi yönetim burada ne yapsın adam olmazsa oda yakında adaya veda eder .
Olay bu adaya veda edip etmediği belli değil herkesin burada bir ceza alma hakkı vardı eskiden değiştimi sistem bilmiyorum.
Expired: Özel
Sürekli Kural İhlali
Bozkurt bu uyarı cezaların yükseleceğini gösterir.
büyük ihtimal bu uyarıyı bir önceki cezada aldı uymadı 2. ceza gelmiş büyük ihtimal.
olay mahalinde ne yaşandı medvig bilir zaten cezası bittiğinde alıntılıyor ne yaptığı ile ilgili.
Kötü insanlar tarafından yönetiliyorsunuz...dese TAnrı..
Bunu da hak ettiniz, çoğunluğunuz kalben,vicdanen de kötü, kıldığınız namazlar ve tuttuğunuz oruçlar da kabul edilmeyecektir...
Bu sebeple itirazınız, yalvarmanız,dua etmeniz,Benden yardım istemeniz boşa çıkacaktır..diyebilir.. (Yahudilere dediği gibi)
Buna verilecek cevap yok..
Çoğunluk maalesef kötü ...
Kanun çıkıyor, çıkaran AKP..katliamın kanununu yazan..
Ama uygulayan,hayvanları katleden aramızda yaşayan belki selam verdiğimiz kişiler..
uygulamayabilirsin,itiraz edersin, vicadanım bunu uygun değil,dinen olmaz dersin..
Ama yapmıyorsun..!
Gelelim kötülere..Bu dünyada ceza gördüğüne dair yaşadığım zaman diliminde örnekler görmedim,desem yeri var..
Ama ahirette var..! Geçmiş olsun.. Ben burada göremedikten sonra ADALETii. öbür tarafta beni ilgilendirmez..
süresiz değildir herhalde cezası
kim dedi süresiz diye
nasıl olsa başka nikle geliniyor
o yüzden ben süresz cezaya karşıım
cezalı iken başka nikle gelene 2 kat ceza vermek daha mantıklı
yaptırımı olmayınca bir süre sonra yniden geliniyor nasıl olsa
en azından bildiğimiz göz aşinalığı olan nick
bu k,mdi diye uğraşmayız
tek süresiz ceza verilmesi gereken durumun
küfür ve tehdit gibi durumlarda olduğunu düşünüyorum
bu durumlarda hiç acımamak lazım 2. nikle döndüğü tespit edilinc egene hemen gönderilmeli
çok ahlaksız ve küfürbaz insanlar var
burada şimdi nikini unuttum biri vardı bimciydi galiba özelden söver genelden devam ederdi
ahlaksızlığı kendine dustur edinmişti.
o adamalrı bir daha sokmamak lazım forumlara
Sonuncusu sürekli kural ihlali olmak üzere 22 cezanız var ama üslubunuzdan gram değişiklik yok .. Siz boşverin başkalarını biraz ceza almamaya bakın .. Şimdi onlar tahrik ediyor vs vs diyebilirsiniz ama öyle bir şey yok .. Aynı kişiler sürekli karşılıklı atışmadan ceza alıyor ve ısrarla devam ediyorsalar bu artık başka birşeydir
Ceza almanın bir önemi yok .. 10 gün ceza almış gelmiş aynı üslupla saldırgan bir şekilde devam ediyor .. Atmayalım diye uyarıyor ama uyarı umrunda değil devam ediyor .. Abka 3 gün ceza aldı gelecek geri ama bu şekilde devam ettiği sürece daha ağır cezalar alacak .. Ne gerek var anlamıyorum , biriyle anlaşamıyorsan engelle geç ama forumdaki diğer kişilere de saygısızlık yaparak karşılıklı atışıp duruyorsun .. sürekli aynı kişiler atışıp durur mu ? Belli ki anlasamiyorsunuz engelleyin geçin ..
Benim için sıkıntı yok medvig ama sizin ceza veririken yanlışınız var güneysu eskiden ceza verirken tahrik edip olayları buraya getirenede veriyordu siz kim sinkaflı cümle kurarsa ona veriyorsunuz değişen ne kurallarda , yazıyorsunuz atışmaya girmeyin bize bildirin bildiriyoruz ceza veriyormusunuz yok vatandaş ortaya yazıyorum diye laf sokma derdinde hep , özelden milleti tehdit eden , ağır küfür eden hala yazıyor burada bana kim nasıl geliyorsa bende ona öyle geliyorum
Sizinle birşey konuşulmuyor burada hepimiz belli bir yaşı almış kişileriz kimse kimsenin ne olduğunu bilmez ama yalandan yere beni bir Allahın kulu tehdit edemez edersede her yaşayacağı şeyi kabul edecek gelicek gücü ne yetiyorsa onu yapıcak burayı lünaparka çevirmeyecek.
Biz bu insanlara cvp vermiyoruz bu sefer daha çok yapıyorlar sizinle şimdi bunu konuşuyoruz en çok takip edilen topikte kesip atıyorsunuz , Ayhan başkan şahittir güneysu ile konuşalım bunlar böyle devam ederse 3 müzede atsınlar forumdan diyen kişiyim bu yüzden benim için sıkıntı yok .Bende yoruldum burada bu insanlarla yazışmaktan siz diyorsunuz engelle ortaya yazıyor özeldende bize eş dost bildiriyor sana sallıyor diye bu sefer kuruluyorsun olaylar böyle medvig siz yönetici konumundan bakıyorsunuz bende kendi penceremden.
kolay gelsin
Ülke çok gergin çok mutsuz
İçin rahatlayın beyler :drunk: