Kendini fesh etmişmiş ne karşılığında göreceğiz ne çıkacak sonunda
Printable View
Kendini fesh etmişmiş ne karşılığında göreceğiz ne çıkacak sonunda
Yok Fesh etmişmiş Putin-Zelenski buraya gelecekmişmiş dostum Trump oda gelecekmiş yok davet etmişmiş ülke için halk için ne değişti yada ne değişecek adalet eğitim sağlık ekonomi olarak kime faydası var bunların açın b haberi şimdi izleyin yalanları bir güruh var yaşayan gerisi sefalet içinde sonra da ilahi adalet var diyip birini ara geçin bunları
Viop %2.75
Bugün paranın...koyacağız!!!
Bende 30 ve 100 endeks kağıdı yok.
Yan ve yeni arzlar.Gider mi?
Kapanış ne olacak?
VF ayağına fırsat geldi.
vadeli %3, sise %4.
ya rabbi şükür elhamdülillah :)
vade sonuna bakacağız.
lingo lingo şişeler,
veya türküde dediği gibi.
:)Alıntı:
fidayda da hanım kızım fidayda
500 altın yedirdim 1 ayda
Sabah sabah zengün olaraktan uyandık yaw :)
Cin tarifeleri %125 'ten %10'a düşürmüş.
(90 gün süre.)
!!
endeks döviz cinsi kanalın diplerinde ancak buradan hemen çok sert bir şekilde kalkış yapması için gerekli pozitif haber akışı şimdilik gelmiş gibi görünüyor. Öte yandan henüz şirket bilançolarında en kötü görülmemiş olabilir, bilançoların iyileşmesi de doğrudan faiz oranlarıyla alakalı. Temkinli iyimser olmak doğru yaklaşım olabilir. Yol dikenli bir yol...
O kedi, limana gelicek,harçlıgımızoda aldık,
Dayı sana dedim:)
mal satmak isteyene ne güzel bir hava...
mert abi gelürse
çıtak ''bist 2 bıçık milyona :oleyo: gitmezmiş.. lönkleri buradan palanın kucağına boca etsin '' deyor... deyin :yahoo:
ne güzel cümle kurdum beaa
Ayın 8 de yapılan hareket içerden birilerinin aldığı haberlerle yapılan hareketti ukrayna barış vs bunlar sadece tahta bazlı hareketler için.Çin -Abd kıç öpme olayı zaten oda beklentilerin içinde fiyatlarda dipten ABD borsaları Trumpın çark etmelerinden sonra bunu fiyatlara sokmaya başlamıştı bizde ince hikaye hafta sonu ele aldığım konular tabi burada nasıl şekillenecek ona bakıcaz volilete ınsıder üzerinden ortada havuç bekliyorum hafta sonu kendimce öngörülerimi paylaştım.temel hikaye ve teknik analizle aynı şeyler özelden sorulmasın kolay gelsin.
gap bıraktı diye şort açmayın tehlikeli..
https://i.hizliresim.com/jks5cbq.jpg
bu aralıkta 1,5 aya yakın durmak bir mana ifade eder (benim kendi dinamiğim yok... sağdan soldan gelecek haberlere bakacaam demektir. ) birkaç iyi haber geldi, gereken yapıldı
mavi üstünde, sarı teknik hedefti... yavaşmı hızlımı geleceği problemdi... famerika onuda halletti
sarı ve üst bolinger (97 bing ) üstü YÜNKSELEN TREND demektir.
bu haber ve veriye bakmaz...
bistin kendi dinamiğine makrosuna bakar... orayı geçersen öyle % 2-3 yükseliş kurtarmaz
hem en az 2-3 ay sürecek hemide % 15-20 üzerine koyacak tinamik ister, tinamik...
batırım tavsiyesi değildir
Buffet temel analizle yatırım yapan yatırımcıdır. Temel anlamda o da bilançoların daha iyi olmayacağını veya en iyinin görüldüğünü düşünüyordur. Hareket daha çok teknik bir hareket.
kendi adıma şimdilik coşkuyla yeni pozisyon açmam ama açık pozisyonumu da kapatmam.
short için ise çok daha büyük risk görüyorum.
Boşluk var, short açmam gerek, diyenler olacaktır, engel olmayın, yükseliş için bu tarz düşünceler şart.
2025 yılı ınsıder piyasası daha geçen hafta Trump oval ofiste kendine soru soran gazeteciye borsalar çok yükselecek git hisse al dedi:)Çok çoşku var tepeden Buffet mal satıyor %18 aşağı gelmiş piyasada mal yerine koymuyor beklemeye geçiyor ya daha çok aşağı hareket bekliyor yada hava tamamen dağılmadan pozisyon açmıyor diyecem ama oradaki ınsıderlar Trumpa göre artık trade ediyor piyasayı ne diyor bu atar tutar gider kıç öper ortayı bulur diyor piyasa için iyi yalnız seçmeni için iyi değil çok vaatleri var bunun için para gerekli yapamazsa 2026 kasım ayında yara alıcağınıda biliyor bu yüzden Trump la el sıkışanlar sonra parmaklarını kontrol etsin:)
Pıst 100 3-4 saatlik barlar indir bindirle sindirsin teknik olarak .
hadi kolay gelsin
Bir birini gaza getiren shortcular şimdi izliyor, kılıf nasıl buluruz, 9100 den 9650 lere gelen borsa nereye gidecek diye düşünüyorlar. Geçmiş yazılarına bakıyorlar, negatif yazıları arayıp silecekler. Burada kesinlikle baskın bir kaç kişi var ve diğerlerini yönlendiriyor. Bu baskın görünenler en çok yazanlar.
Bozkurt seni tenzih ederim, sözüm sürekli gecmişten alıntı yaparak gelenlere, ben demiştim demeyi sevenlere.
Çük kafalı önce bir analizin olsun ondan sonra milletin yazdıklarına laf edersin , yönlendiriyor diyen zavallı burada Bahçeli entübe edildi bir hastane ismi verip 6. katta yatıyor diyen sen değilmidin bundan büyük yönlendirme var :)e adam geziyor ne yapıcaz şimdi seni dinleyenler ne yapacak
Teknik analiz yapan kendi simülasyonunu gelip burada paylaşan insanlarla tartışırız ama hiç bir analizi olmayıp gelip laf sokmaya çalışanı itin götüne sokar gönderirim hem graflarla hem seneryo ile bu yüzden arkamdan havlamadan koyarsın analizini tutarsa bizde tebrik ederiz .
varmı analizin yok ne var sataşma
Lafı ortaya genele atmayın arkadaşlar kime gönderme yapıyorsanız nickini yazın.
Real time online olaraktan bilelim
ayın 7 sinde yapıldı bu analiz formasyon bitimiyle yukarı aldılar neden bunları yazmıyorsun sen kaç aydır hamallık yapıyorsun diye bize ne salça oluyorsun bu bölgedende mal aldım 2. günüde mal aldım kendi simülasyonuma göre bu yüzden işine bak çakır efendi , ha eski yazdıklarımı alıntılıyormuşum ya sen kimsin bu forumda yöneticimi veya alıntılama gibi yasakmı var özelden sorular geliyor tek tek yazamadığım için durum paylaşımı yapıyorum RED listesine al görme bana bulaşma daha ağır yazı yazdırırsın sonra işine bak.
İtle cuvala girilmez, itin sizi ısırmasına izin vermemek için okumayın. :)
Arkamdan havlayıp kendini bu kadar net açıklaman güzel olmuş .
daha çok analizim olacak sende okuyup havlayacaksın topikte şahit olsun senden öncekilerde hep öyle havladı havladı köşesine çekildi.
beni izlemeye devam et adamsan red le bakalım yapabilecekmisin:)yine senden öncekiler yapamadı hep okudu .