Bunda tek lot yok ,ekip olarak tüm spor hisseleri topiklerine yazıyorlar,insanda 1 gram da olsa haysiyet olması gerekir
Printable View
Speğe çaktığım her yazı, cogitoş'a giriyor sanki? :)
Çok ilginç
Bilanco diyorum, siz hala sıralama diyorsunuz, bir gelsin görelim, birde sponsorluk filan patlarsa ne olacak......ne yagni buradaysa 3, 50 gelecek hali Yok ya...zor dostum geçti o günler, ülke yıkılmadıysa zor.....ama prensip meselesi, ben öle yada böyle fıyatlanmazsa yokum, yarından itibaren ki çıkacağına dair inancım düşeceğinden daha çok.....çok uzun kaldım burada, keşke 5 gördügünde(%9 artı) verseydim ama öğreniyoruz işte....ne olduysa o gün oldu, kime ne kadar nasıl o gün gagaladılar?.......?.... hala zor topluyorlar
Adamlar mal topamak istiyorlar güzel ama yanlış yerde (fiyatta)bekliyorlar, bazen de fiyatı yükselterek te mal toplanır, beşiktaş bu kadar popiler döneminde bu fiyata kimse mal satmaz,
Eğer amaçları mal toplayıp satmak ise 5-6 arası malı ancak toplar 8-9 arası satar...
Eğer amacı 4 ten toplayıp 6 dan satmaksa o yemez herkes ögrendi(bunu 5 yaşındaki çocuk bile biliyor.)!!!
Eğer hasbel kader bu 3 -5 hafta içide bjktaş iyi performans gösterirse rakiplerde puan kaybederse o zaman işleri daha zorlaşır 5-6 arası bile mal toplayamazlar..şampiyonluk çok ciddi bir gelir(250 milyon tl) ..ytd
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn ortak dogru düşünüyorsun spek in elbette başka bir hikayeye ihtiyacı var, o tüyoyu burada spege verdim, eğer ekonomik gücü yüksek bir olursa şampiyonlukla beraber tahtayı 9 tl belki daha ileri taşır ve oralarda satış yapabilir...
Yanlız seneryo şampiyonlukla beraber, ki 3 şampiyonlukla beraber beşiktaş ekonomik olarak süperligin 1 numarası olur...çünkü dikkatinizi çekerim şu anda GS /FB Şu an ekonomik yüzünden transfer yapamıyor....
Eğer 3 ŞAMPİYONLUK gelirse önümüz açık...ytd
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birbirimizi kandırmayalım beş şampiyonluk gelsede spek bildiğini okuyor,iyi haberleri hiç fiyatlamıyor aksine aşağıya basıyor.Hisse bu endekste buralarda kalırmıydı
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.