yakında okursun tüpçü gibileri yazar.!!:halay:
Printable View
Yani müsade ederseniz bir konuyu yazmak istiyorum.Ben bu arkadaşlara ve videoya baktım baktım,şimdi bu you tube u falan gavurlar da seyrediyor ,bu münafık gavurlar bu gençler telefonculardan bozuk ıphoneları alıp çekiçle hızlıca tahrip ederek çakma vatanseverlik gösterisi yapılmış olabilir diyebilirler .Keşke ele güne karşı videoyu izleyen gavurlara karşı o ıphoneların sağlam olduğunu video öncesi bize gösterselerdi.Şimdi gavurların aklına böyle bir fesatlık gelebilir o bakımdan şeettim ben
Misal benim telefon 250 lira samsung olmasa ben de parçalarım da samsung ne gerek var şimdi di mi.Neticede koreye kızmadık ki di mi arkadaşlar.
Somut bişey yoksa tahminlerle çıkarım yapılamaz
Şimdi desemki
Her gün almanyada senin ev is arası kullandığın otobana marduk kuyruklu yıldızı carpacak 3 vakte dek
Ne yaparsın dağ Bayır atla mi ise gidersin
Yani hiçbi somutluk yok hayalgucune dayalı söylemlerin
Ana dilim Türkçe anliyom endişeni ama biraz sakin
Ya adam gerçekten öyle kaçarsa sizin durum sakat olmaz mı?
http://www.furkanozden.net/wp-conten...er-excerpt.jpg
Dolar 5 gayme olacak mı gaya ??? Olmayacaksa imzayı yenilemek gerek....
İçlerinde bir hain var. Video sonunda çalan o Iphone telefon kimin ???
Kırılanlar da bozuktur kesin. Hepsi hain bunların.
Zaten MHP'nin döviz hesabı çıktı ama bozdu diye hainlikten yırttı.
Tümden komik bunlar.
Dünya kıskançlıkla izlesin bizi. Ekonomik krizle nasıl mücadele ediyoruz. İkinci Kurtuluş Savaşı gibi kahramanlık hikayelerini yazacak tarih. Halkın herşeyini nasıl ortaya koyduğu anlatılacak. Bozdurulan dolarlar kırılan ıphone ları duygulanıp göz yaşlarıyla izleyecek insanlar.