Printable View
Alıntı: Originally Posted by mert45 Fdow %1 Fdax %2 artıda ..global coşku var gibi ..biz ortalama %1.15 yukardayız Fdow 1.68 Fdax 2.68 artı oldular biz aynı ..kooperasyonun kaybolduğunu tee ne zaman konuştuk :wave:
Alıntı: Originally Posted by mert45 Fdow 1.68 Fdax 2.68 artı oldular biz aynı ..kooperasyonun kaybolduğunu tee ne zaman konuştuk :wave: :ok::ok: çok pis hareketlere sahne olacak bir zaman dilimine giriyoruz...... kim kime neyi gömerse.... ya da kim kimi yakalarsa formasyonu:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by mert45 Şimdi 134700 ..dakikalık sisteme göre birazdan en az 500 pointluk düşüş bekliyorum ..bakalım olacak mı Nassı bi rakam seçmiş sistem ..2 saat 10 dk oldu ..haala aynı yerde vobyvade 134700
Alıntı: Originally Posted by mert45 Nassı bi rakam seçmiş sistem ..2 saat 10 dk oldu ..haala aynı yerde vobyvade 134700 oolum yoksam benim sistem bu inbetorlerin day-trade algoritmasını çözdü mu ne :kahkah:
günlük aşklarım kapandı ...eskiler ile devam... spot beni ilgilendirmez.... zamanı gelince çıkarız.....:)
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll :ok::ok: çok pis hareketlere sahne olacak bir zaman dilimine giriyoruz...... kim kime neyi gömerse.... ya da kim kimi yakalarsa formasyonu:kahkah: oolum her zaman dilimi öyleydi zaten :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by mert45 oolum yoksam benim sistem bu inbetorlerin day-trade algoritmasını çözdü mu ne :kahkah: ahahahahahaha ...kesinnn ..ahahahaha.. koptum...allah senide güldürsün ....:)
Alıntı: Originally Posted by mert45 oolum her zaman dilimi öyleydi zaten :kahkah: bu biraz farklı beya......hani tuşucu sorar ya acılı mı koyayim acısız mı diye..aha aynen öyle bi durum beya...eyvah eyvah :)