Printable View
Alıntı: Originally Posted by aydinc :kmk: yaş kaç 40. Tansiyon ve şeker var. Selamlar.
Alıntı: Originally Posted by aydinc Ben hiçbir şartta almam yerel para birimine endeksli Her sene bir kriz Hareket alanı yok.zarar yanı komple Ustat evli olunca durum degisebilir hanimlar ve bazen beyler kendi evini istedigi gibi yaptirmak isteyebilir yada tasinmak istemeyebilir Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by jmk99 40. Tansiyon ve şeker var. Selamlar. Kilo da var mi
Alıntı: Originally Posted by jmk99 40. Tansiyon ve şeker var. Selamlar. Gecen seker varsa 40 indan sonra bi ton pekmez yesen de olmaz demisti sansinizi birde hain ninjayla deneyin Ama her dedigine de inanmayin neticede bi hainlik var :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sıfır stopaj Net %23,75 1 yıl vade Aklıma yatıyor, ama sonra da kendime ya 1 yıl yuh yani diyorum. Siz ne dersiniz?
Ev yatırım için uygun değil görüşü çoğunlukta o zaman :)
Alıntı: Originally Posted by Batman Ustat evli olunca durum degisebilir hanimlar ve bazen beyler kendi evini istedigi gibi yaptirmak isteyebilir yada tasinmak istemeyebilir Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bence onun da kolayı var 500k.dan en az 15bin getiri saglayip 3bini kiraya kalan 12ile de paristen kozmetik ürünü getirtmekle çözülür
Alıntı: Originally Posted by myfinans Sıfır stopaj Net %23,75 1 yıl vade Aklıma yatıyor, ama sonra da kendime ya 1 yıl yuh yani diyorum. Siz ne dersiniz? Vakif degil mi enf korumali Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi