Çok yazmadım araç başı 10 bin kâr yazdım..
10 bin tane satsa 10 bin kâr etse bu yoklukta...
Borsada fırsatlar bitmez sen yeterki parayı bitirme
Printable View
kar dağıtımını açıklamış sıfıra sıfır elde var gene sıfır ,zırnık vermez zırnık haramzade gibiler
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/min...-oldu-/1898047
Borsada fırsatlar bitmez sen yeterki parayı bitirme
2019 yılı Yönetim kurulu faaliyet raporundan.
Şirketimizin % 50 oranında iştirak etmiş olduğu Wowwo E-Ticaret Telekomünikasyon ve Teknoloji A.Ş. (Wowwo)'nin 08.11.2017 tarihli yönetim kurulu toplantısında Wowwo'nun halka arzı için, halka arz aracılık işlemini gerçekleştirmek üzere aracı kurumlar ile görüşmelerin yapılmasına, Sermaye Piyasası Kurulu'na ve BIST A.Ş.'ye ve diğer resmi mercilere gerekli başvurularının yapılmasına şirket ortaklarına bu hususta bilgi verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.
Hala 2...lerde FK , 0.5 lerde PD / DD alti dolu spekülatif olmayan GÜVENLE ve KORKMADAN alınacak nerdeyse tek BIST hissesi olarak kalan...Evet hakettigi yerlere saglam bir sekilde sindire sindire gelecektir...Hisseye güvenenler ve biraz bilgili cesur davrananlair hep birlikte kazanacaktir insallah..ytd
İştiraki KPYHOL in ( Kapital yatırım Holdingin ) Borsa kotundan çıkarilmasi Grubun sahipleri ve yöneticileri icin iyi bir uyarı olmuştur ! Artık islerini daha ciddi yaparlar ve önemserler..SPK nin bu eylemi de ayrica yatirimci icin güven verici olmustur...
Bu arada köpekbalıklari ve leş kargalari bu durumu olumsuz yansıtmaya calisıp kuçuk yatirimcinin elinden hisseleri kapmaya calışacaklardir ! Ytd
ve yine YESIL YHOL WOWWO daki sahip oldugu paylarin bir kısmını halka arz etse bu konjoktörde hisse basına en az 20 TL fiyatla kapış kapış gider.. Bu da YESIL yatirım Holdinge inanilmaz kaynak girisi olarak yansıma ve mali yapıya ekstra katki demektir..Yeterki bir an evvel harekete gecilsin..ytd.