Sanki hissenin fiyatı bugün ucuzladı. Uzun süre sonra bi şansımı deneyeyim dedim. Hemde tarihi zirvesinden.😂 Bende akıl fikir kalmamış.
Printable View
Sanki hissenin fiyatı bugün ucuzladı. Uzun süre sonra bi şansımı deneyeyim dedim. Hemde tarihi zirvesinden.😂 Bende akıl fikir kalmamış.
Sn Azurit baskının nedeni konusunda bir cevabınız ya da tahmininiz var mı?
Buna benzer bir baskıyı sönmez filamentte yaşamıştım. Bazen tek tek lot sayıldığını bile hissettirirdi. Hisseyi arada al/satlar da yaparak uzun yıllar taşıdım. Kendimce iyi kâr yaptığımı düşünerek bu yıl içinde 6 lardan sattım. Şimdi 40 ları geçmiş!!..
Temel olarak Algyo'nun yanından geçmeyecek bir şirket şimdi Algyo'nun iki katı değerde..
Bakalım Algyo hikayesinin sonu ne olacak?..
YTD
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Volna buralardaysa onunda selamını alalım. 2021 Şubat’ta geleceğim demişti ama belki göz ucuyla izliyordur.
Arkadaşlar merhaba,
Reysaş Gayrimenkul arsa arazi değerleme raporlarını yayınladı, şirket ayrıca KAP'a altta yazılı açıklamayı da gönderdi;
Şirketimizin 2020 yıl sonu gayrimenkul değerlemeleri neticesinde; aktifinde bulunan arsa ve binalarının değeri 3.040.715.000 TL, Sale & Leaseback yöntemi ile geri kiraladığımız binalarımızın değeri 77.765.000 TL olmuştur. Toplam portföyümüzün büyüklüğü ise 2.500.134.000 TL değerden yaklaşık %25 artarak, yeni değerleme sonuçları ile 3.118.480.000 TL'ye ulaşmıştır.
Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
ALGYO özelinde geçen senelerde %10'luk bir değer artışı gören gayrimenkulleri, RYGYO örneğinden yola çıkarak bu sene benzer şekilde bir değer artışı göreceğini düşünüyorum.