MB faiz kararı açıklanacak
Tek beklenti olduğu icin,
Tahmin yarışması da yok.
Printable View
MB faiz kararı açıklanacak
Tek beklenti olduğu icin,
Tahmin yarışması da yok.
TCMB bir hafta vadeli repo faiz oranını %50,00 olarak korudu (Beklenti %50,00)
TCMB: Kredi ve mevduat piyasalarında öngörülenin dışında gelişmeler olması durumunda parasal aktarım mekanizması ilave makroihtiyati adımlarla desteklenecektir. Likidite gelişmeleri yakından izlenmektedir
TCMB: Sterilizasyon araçları, gerektiğinde çeşitlendirilerek etkin şekilde kullanılacaktır
TCMB: Para politikasındaki kararlı duruş; yurt içi talepte dengelenme, Türk lirasında reel değerlenme ve enflasyon beklentilerinde düzelme vasıtası ile aylık enflasyonun ana eğilimini düşürecek ve dezenflasyon yılın ikinci yarısında tesis edilecektir
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Kimi zaman cinayetler bahane edilerek, kimi zaman mafya türü yöntemlere başvuran bazı çevrelerin eylemleri gerekçe gösterilerek, kimi zaman da siyasi hadiseler bahane edilerek Ülkü Ocakları hedefe konmaktadır. dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ource=Anasayfa
Yuh..
O kadar somut delil var.
Yuh..!
Cekya macinda, cok kati defans yapip, oyunu cirkinlestiren ve bizim cocuklarin sinirlenmesi icin her seyi yapan boyle bir takima karsi dugumu cozecek tek kisi olarak Tosun Pasa'yi oyuna alan iradeye helal olsun.
Mukemmel bir karardi.
TCMB: 25 Temmuz 2024 ve 22 Ağustos 2024 olarak ilan edilen Para Politikası Kurulu (PPK) toplantılarının tarihleri, Sayın Başkan Dr. Fatih Karahan’ın ilgili tarihlerde G20 Maliye Bakanları-Merkez Bankası Başkanları Toplantısı ve Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu’na katılacak olması nedeniyle, sırasıyla 23 Temmuz 2024 ve 20 Ağustos 2024 olarak değiştirilmiştir.
Asgari ucretli diyor ki, bana bu parayla nasil gecinilir diye sorma, ben bir sekilde yolumu bulurum.
Bana sadece dogru haberi ver.
Ismail SAYMAZ.