-
Aynı tas aynı hamam. Kendi namıma genel kurula katılıp Socar 'ın sunduğu yönetim kurula red oyu kullanacağım. Gerisi kim ne eder kim ne yapar hiç umrumda değil.
Halka açık bir şirkette, bir yöneticinin yada yöneticilerin başarı puanı hissesinin fiyatıdır. Geldikleri günden beri durum ortada.
Kendi namıma bu şirkette artık yatırımcısına iki çift olumlu cümle kuracak ve moral olacak yöneticiler görmek isityorum. Yıllardan beri mevcut yapıyla bugüne kadar ki durum bu.
y.t.d.
-
Kuşluda çok kişi petkim demeye başladı. Buyursunlar gelsinler birlikte sürünelim :)
-
son 4 aydır alçalan bir kanalın içinde ısrarla ilerliyordu. tam çıktı derken tekrar girdi şimdi tekrar çıkmaya çalışıyor. 16,20 seviyesi önemli arkadaşlar. bu seviyenin altı kapanışta yine bu alçalan kanalın içine girebilir ki bu alçak sürünmeye devam demektir. bu seviye üstünde tutunursa ilk etapta 17,20 direnci ve akabinde 18,50 direncine temas etme isteği oluşabilir.
https://i.hizliresim.com/oi1aehm.PNG
-
Navlun düşerse buna nasıl etki eder
-
etilen nafta bu hafta iyi kapatır
ama kko ne olur mal satabiliyormu muamma
şuan ortam bozuk temel vs fiyatlanacak pek zaman değil
iyi etilen nafta marj zamanı da maalesef türkiye ve dünyadaki konjektöre kurban gidiyor
-
-
Gidecekse etrafına bakmaz
Örnek asels
-
Hastalık sebepli pek giremedim, hastasıyız dedeye..
Etilen-nafta makası haftalık bazda nafta fiyatlarındaki %12,6 azalışın etkisi ile %12,7 artarak 378 ABD$ olarak gerçekleşti. Önceki 336 idi. Ytd