"i think about the roman empire everyday"
— Elon Musk
Printable View
"i think about the roman empire everyday"
— Elon Musk
Belki de Menendez'in başına gelenler, F16'ları vermek icindir. Kimbilir?Alıntı:
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"F16'larla ilgili önemli sıkıntılarımızdan biri ABD'li senatör Menendez'in ülkemiz aleyhine faaliyetleriydi. Dışişleri Bakanımız süreci yakından takip edecek".
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
6d
Hocam tıbba nasıl güveneceğiz?
Soru bu.
Evet bende sorup duruyorum.
Aynı durumdayız.
Zerre farkımız yok
Yeminle yok.
DAYIAlıntı:
23 DERECE
@yirmiucderece
·
35d
📌 Sunucu: "Neden hep Hz. Muhammed ile ilgili şiir yazıyorsunuz?"
Dursun Ali Erzincanlı: "Belki beni öbür tarafta 'Peygamber Şairi' olarak çağırırlar."
@dayiekonomi
·
15d
Yok gel bakayım buraya akpli diye çağıracaklar. Her gün başka ak belediyede sahne alıp milletin parasını bu şiirlerle mi aldın diye soracaklar. Sonra da sen şiiri okudukça ateşten mızraklarla dürtecekler.
EHA MEDYA
@eha_medya
Putin'e yakın TV yıldızı Vladimir Solovyov:
▪️"Paşinyan yüzünden Azerbaycan'a karşı bir tek meşrû gerekçemiz bile kalmadı."
▪️"Niye? Çünkü Ermenistan'da satılık adamlar var."
▪️"O hain bilmiyor ki, Rus askerleri bölgeyi terk ederse Türkiye her yeri ele geçirecek."
▪️"Erivan'ın elinde sadece 10 bin kilometrekare toprak kalacak."
İlhami IşıkAlıntı:
23 DERECE
@yirmiucderece
📌 Astrolog Nuray Sayarı, Türkiye'nin 2 gün içinde çok zengin olacağını açıkladı:
"Türkiye'de yer altı mucizeleri ortaya çıkabilir. Birtakım sandıklar ortaya çıkabilir. Hazineler çıkabilir. Astrolojik anlamda sır perdesi aralanacak.
20-28 Eylül tarihleri arasında Türkiye'de çok bomba haberler duyacağız. Yerden altın mı fışkırır. Petrol mü fışkırır bilemiyorum.
Bu tarihler arası Türkiye çok büyük bir zenginliğe girecek. Bütün dünyanında gözü ülkemizin üzerinde olacak. Bu tarihler çok bingo bir dönem.
Türkiye'nin istikbali bu tarihlerde değişiyor. Büyük bir dönüşüme ve değişime giriyoruz.''
@dunya20101
·
5s
Ayı da çıkabilir.