Ne yapalım 2006 dan forum kapanana kadar 11 yılda 320 gönderi (kırpılmış hali)forum kanununda az yazanlarla ilgili
bir madde göremedim.Dostlar Hoşçakalın.
http://666kb.com/i/dzribye4kdgnzj7ba.png
Printable View
Ne yapalım 2006 dan forum kapanana kadar 11 yılda 320 gönderi (kırpılmış hali)forum kanununda az yazanlarla ilgili
bir madde göremedim.Dostlar Hoşçakalın.
http://666kb.com/i/dzribye4kdgnzj7ba.png
Bence iyi anlayamamışsın dostum. Önemli olan Samimiyet ve kalıcı ilişkilerdir. Ben şahsen dost gördüğüme puanı çakarım. Faydalı bilgiyi işin uzmanı aktarır. Her üyeden uzmanlık mı bekleyeceğim. Ona göre mi ödüllendireceğim. Sevdiğimi tebrik için elimden ne gelirse her türlü desteği sağlarım. Niye puanlarımı esirgeyim. Güzel insanlar her zaman daha güzeline, daha iyisine layıktırlar. Burası ÖSYM sınav merkezimi de, haksız not ve puan aldılar. Bu konudan yakınacağız ve önlem almaya mı çalışacağız. Ayrıca bu insanlar soru kağıtlarını mı çaldılar. Onlar bu hususta bir şey istemediler. Bizler öyle istedik ve gönüllü verdik. İşime öyle geldiği için konuşuyor sanmayın. Mali Müşavirim ve konunun uzmanıyım. Tüm puanlar benim mi olsun, başkasına bir şey kalmasın mı. Geçin bu tür düşünceleri. Başka bir iş kalmadı da, adamın itibar puanlarını hak etmiş mi, eleştirelim, tartışalım.
Selim bey hatırlarsa; bu konuyu yönetimden rica bölümünde dile getirmiştim. Yönetim site formatı hazır olduğundan pek bir şey yapamadı sanırım. Simdi sıkıntı olmuş. Uzun araştırmalar sonucu cüneyt bey sayesinde başımdaki zerzavatlardan kurtuldum,sonrada rahat ettim.
Eski forumda;forma küsmek diye bir başlık vardı. Keşke tekrar açılsa.Değerli üyeleri ikna etmek için yazacak cümleler için zorlanmazdık.
Tek yazacağım cefaks gibi bir üyenin ricası red edilmemelidir. Tabi ki tercih sizindir saygı duyarım.
İyi hafta sonları.Dinlenmeye bakın,eften püften işler bunlar.
Lütfen dün akşamdan suana kadar yazdıklarımı iyi okuyun , bence siz söylemek istediklerimi tam anlamamışsınız . Ayni seyi söylemek istemiyorum Kimseye itibar vermeyin demedim ayrica kimsenin vereceği itibara karışma hakkımda yok . Sadece itibar diye bir uygulama varsa bunun bir standart dahilinde uygulanmasını söyledim . 1-1,5 milyon itibar puanına ulaşanlarımız var, bu normalde olağan birsey degil . Simdi itibar gücü arttığı icin bu ileride akıl almaz bir hal alır söylemek istediğim buydu . Yoksa bende arkadaslarıma itibar veririm ama iadei itibar gibi bir beklenti yada karşılıklı itibar döngüsünün oluşmasının doğru olmadığını söylüyorum . Burada kimse hak edene verin demiyor ama bir standartta girsin deniyor .
Bakın bir düşünün ; buradaki itibar sanal bir gösterge bunda hem fikiriz . simdi bir kişi sürekli gerek hisse başlıkları olsun gerek diğer başlıklarda elinden geldiğince vakit ayırıp paylaşımlar yapıyor . Bu kişi forumda boyle bir özellik oldugu icin itibar almayı bana göre hakediyor ama diğer taraftan sadece tek bir başlıkta mesajı olan birisi karşılıklı itibar döngüsüyle almis basını gidiyor . Bu haksızlık degil mi ? Litden itibarın Ne önemi var konusuna girmeyelim itibarın sanal olduğunu söylüyorum ama böyle bir uygulama varsa hakkaniyetli olunmalı diyorum sadece konu bu . Kimsenin verdigi itibara suna buna karışma etme gibi bir durum yok . Ben itibar verme hakkımı bu şekilde kullanıyorum ama 51 yasında biri çıkmış sana kaç kere itibar verdim iadei itibar vermedin hadi naş diyor bana . Bunu deme sebebi itibar sisteminin döngüye giydirilmesi .. Bana iadei itibar vermedin hadi naş demesi normal mi size göre ? Sanırım anlaşılmıştır düşüncelerim .
Bahse konu kişi benim.. Bişiy yazarken iyice anlayıp , değerlendirip o şekilde yazın.. Forumda iki satır yazım da var , katkım da var , bi dünya özel mesaj cevaplamışlığım da var.. İtibar puanı için de kimsenin boğazını sıkmadım , kimseye bana itibar verin demedim.. Artı bu itibar puanlarının hayatıma en ufak bi katkısını da görmedim.. Yöneticinin gözüne batmış , rahatsızsanız silin benim için önemi yok dedim.. Anlamadığım ikinci nokta çok güzel yazmışsınız gibi şakşakçınız sayın medwig de koyu renk ile işaretlemiş yazdıklarınızı ve de uykulu olarak yazdıklarınızla olayı yüzde 100 anlamışsınız diyor.. Ben özetleyim , hiçbirşey anlamamışsınız , bir kere de sarhoşken okuyun..