tasfiye işlemi iyi olmuş hareketli bir iştirak alında bari
Printable View
tasfiye işlemi iyi olmuş hareketli bir iştirak alında bari
Sorun da burda zaten...çok önceden de yazdım, adamlarda ürün alabilecek ağaç yok.. tarla çok ama bir Kısmı boş, bir bölümünde de 1 metreyi geçmeyen fidanlar var... şirkette faaliyet yok kısacası.... bilmiyorum bilanço falan paylaştı mı Anadolu Ceviz... isterseniz bi isteyin şirketten; 2018 yılı cirosu, 2019’un bu güne kadarki cirosu ne kadar...eğer verirlerse siz de göreceksiniz durumu...yani ütün alıp ciro yapmak için çok zamana ihtiyaç var....
Satışlar 1 milyon 250 bin diye yazmış ne sattiysa .12 aya bolersek aylık 100 bin TL yani normal bir mahalle bim yada şok a101 marketi heralde aylık 100 bin TL den fazla iş yapar.Evet haklısın bu şekilde kota dönme imkanı zor.
önce sağlık mutluluk huzur sonra bol kazançlar
bence artık bu konuları konuşmanın pek bir anlamı kalmadı. Şirket ne diyor mesela tekrar başvurucaz ilerleyen zamanlarda diyormu. Ben duymadım.
Özetliyorum başvurduktan sonra gönderdikleri belgelerde sermaye artırım taahhüdü vardır. Yani kısaca diyorlarki sem tahtayı aç daha sonra artırım. Bist de önce artırım diyor kısacası. artırım için en uygun zaman bu ayın ilk yarısı. Öyle bir planda anladığımız kafarıyla yok. Yani kısaca artık vazgeçmiş olabilirler. Bu durumdada devam etmezler. Bir an önce maksatlarını söylemeliler
Şirkette arayip sorsan iyi olur .. SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah aşkına ne şirketi, şirket mi var ortada. Adamlarâ soruyoruz ne yapmayı düşünüyorsunuz diye, suan bişey yok olunca Size duyururuz diyorlar. Bir senedir ne duyurdunuz ki, red cevaplarını bile biz kendimiz bist ten öğrendik. Sizden bir cacık olmaz bunu anladık, beceriksizler.
Bu ay içinde bir bildirim gelir de pek hoşumuza gitmeyebilir
Zaten ölmüş eşşek biz de bir umut olurmu dedik ama olmayacak heralde
Sirketle konusanlar olmus tekrar başvurulcagini söylemişler .. ama zaman belirtmiyorlarmış... sonu ne olur bilmem b..
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın başkanlarımız tc de bu şirketi kot a döndürecek kişi sizlersiniz borsa ist deki karar vericiler bile sizin yanınızda çırak lütfen gerekeni yapın
Aldık elimize ağaçları bekliyoruz [emoji854]
Sayın yönettim olmucaksa yapmıcaksanız .. haber verin .. yada gidin ortak alın ... altina yeni şirketler katılsın tahsisli yapılsin .. cevizin %18 ile anca tarım komporatifine gireriz ....
Bizim cevizler öldü galiba
Bunların geri dönme gibi bir niyeti yok, katakulle işler peşinde, ama ne?
Tamam da kardeşim demezlermi adama, madem bir halt etmiyecesiniz neye topladınız 21 krş tan hiseleri? Kolleksiyonmu yapacaksınız? Belki ileride işe yarar diye.
geri dönüş için başvuruyu ilk kez trnsk yapıyor. yani borsa tarihinde kapandığı maddelerden dolayı böyle geri dönmek için yapılmış başvuru yok. zaten hiç şüphe yok ki geri dönüş için şartları da fazlasıyla sağlıyor. bir tanesi hariç o da değerlendiren kişiye göre değişir. Ben bu konuda o zamanlar pek bahsetmedim ama genel kurul toplantısı ve başvurudan hemen sonra sermaye artıracaklar diye düşünmüştüm. o yüzden eldekileri satmamıştım. risk almak istemediler herhalde yapmadılar. yapsalardı dönmüştük. onlarda böyle döneceklerini düşündüler danışman firmayla beraber.
şimdi gelelim SONUÇ
sermayeyi bu saatten sonra artırmazlar. yapsalardı bu ay yaparlardı.
diğer senaryom gene bu ay sonuna ilişkin bir konuydu hala öyle bir süreç olabilir. belki 1-2 ay daha ama artık onuda eledim.
son senaryomda eğer tekrar başvuracaz diyorlarsa 2019 bilançosuyla tekrar başvurabilirler ama o gene sonucu değiştirmeyebilir. ayrıca çeşitli riskleri var. gene bilanço bekleyecez, gene olağan genel kurul toplantısı istenebilir. toplanabilir toplanamaz vs. yani gene bir döngüye gireriz. 7-8 ay sürer.
Ben olsam borsaistanbul başkanını arar direk olumsuz olmasının tam nedenini sorardım. tam neden den kastım şirketin borçlarından dolayımıdır. sermayesinden dolayımıdır gibi. ona göre önlem alırsın. bildiğim kadarıyla son kararı başkanın da olduğu kurul veriyor.
Sermaye ile ilgili bir sorun yok.gibi. şirkettin borcu yok hepsi ödenmiş .. su an borsadan atilmış en saglam sırket[emoji23]SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dediğim gibi, bunların geri dönmek gibi bir düşüncesi yok, şirkete %18 ortak olmuşlar, 7 kuruştan ortaklık kurmuşlar sanırım, 21 kuruştan toplayıp direk hede 3 katina çıkmış oldu, 30 kuruştan başkasına borsa dışı devrederler, alsana 1 senede paralarını 4 e katlamış oldular, kota dönmeye ne gerek, topu dolandırıcı ................
7 kuruş olayi yanliş bence sirketin bu yönetime benim hesabima göre epey bir maliyeti oldu .. minenin ve eskilerin pisliklerini temizlediler .. 7 kurus oldu sana 30 kuruş nerdeyse maliyeti SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kota döner yada dönemez bilmiyorum ama bu ortakların kimseye zararı olmadı. Zaten kapalıyken girdiler, hatta bir kısımımıza satma imkanı sundular. Daha da iyisi umutlanmamizi sağladılar. Bir katakulli peşinde olduklarını düşünmüyorum ve bu işe tabiki senin benim karımız için girişmediler, kendi karları için giriştiler. Başarabilirlerse bizde paramızı kurtaracağız, başaramazlarsa ilave olarak bir zararları dokunmayacak bize, bekleyip göreceğiz artık.
Ey trnsk zede kardeşlerim varmı bi haber,öldü mü yaşar mı?Şirketle görüşen varmı?
Bence öldü bir açıklamayı bile çok görüyorlar çok ayıp allah sizi istediği gibi yapsın
Bu vakitden sonra bunu kimse açmazda acilmazda, tuvalet kağıdı yapsın şeref sizler
Acun iti ile mine soysuzunuda ibret olsun diye sallandiracaksin, bunlar resmi dolandırıcı. baklava çaldı diye 27 yıl ceza ile yargılanan insanların olduğu ülkemizde, bu hırsızlara pirim veren spk bist te hırsızdır
açılır mı ? her hal açılmayacak açılırsa da biz görmeyiz galiba bir sürü masraf yapıldı emekler boşuna gitti.3400 dekar arazi 100 bin ceviz ağacı seni borsaya almayan zihniyetin taaaa....
3400 dekar *1000=3.400.000 m2 iki köy koymuş adamlar içeri halen kod dışında yazıklar olsun
6000-7000 bin borsa mağduru sırf bu kağıtta neyi bekliyorsunuz acaba borsa da adam bırakmadınız batıra batıra insanları duyun lan bizi
lannnnnnn duyun sesimiziiiii açın tahtasını
Acaba şirketin tekrar başvuruyla ilgili herhangi bir planı varmı? Son günlerde yeni bir gelişme duyan varmıdır?
Nerdeeee, topunun ......
Zamaninda bana satin diyordum kimse dinlemedi.hatda alay etdiniz.ne oldu simdi.dedigime geldinizmi?
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
0.05 tl den (5 kuruştan) 40.000 adet alabirim demiştim, satan olursa hala alabilirim. Bir bilgiye sahip olduğumdan değil küçük bir risk alma isteğimden. Herkese bol kazançlar.
yönetim şart mı istanbul borsası gidelim ıran borsasında halka açılalım madem bizi kabul etmiyor beyefendiler
Vay be 0.05 kuruscular hemen gelmiş buraya... beyler satmak isteyen olursa 0.10 kuruştan 100.000 lot alırım. Ucuza vermeyin malinizi.