https://twitter.com/fintables/status...59065913696257
Printable View
Spenc Hojam; Barış abi ne demişti.?
Bir çiçekle bahar olmaz..!!
Benim ,Bahçe bahce gezme sebebim de ondan..!!
Buradaki durum ise, Kordsa kompozit
üretmeye,Uçak firmaları tüketmeye, pilotlar - hostesler - yolcular uçmaya devam ediyor..
Korona da şişeye hapsoldu.
Yasaklar geri gelmez..
Umarım ,Bu bilanço ile de yarın geri gelmeyiz, kovanın tavanına konarız..;-))
Deniz Yatırım, KORDS hedef fiyatını 59,50 TL den 69,50 TL ye yükseltti, "al" tavsiyesini korudu.
OYAK Yatırım, KORDS hedef fiyatını 61 TL den 70 TL ye yükseltti, "Endeks Üstü Getiri" tavsiyesini korudu.
Tahta yapıcı,Aracı kurumların raporlarını ve Bilançoyu tersinden okuyor demekki.!!
Bırakın 70 TL yi, % 4 Eksi ile 51 tl de çamura saplandık..
Borsa ise %1.20 artıda..Gel de mutlu ol..!!
Bu hisse benim borsada en güvendiğim ve beğendiğim hisselerin başında gelir . Aşağı gelişler sadece bize alım fırsatıdır . Bir tek bu hisse de kendimi güven de hissediyorum .
Borsanın açılışından beri vardır . Yoksa kimler geldi kimler geçti . Dağ gibi şirketler eridi gitti .
Avrupa da ABD de yeni alım lar yaptılar . Bunlar da bilançoya yansıyacak . Zamanı olan için sıkıntı yok ama kısa vadeli arkadaşlar haklılar .
Al sat tut tavsiyesi değildir kendi düşüncelerimdir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayrıca şirket 60 mi usd kar açıklamış yıllık 120 diyelim borsa değeri kaç 550 mi usd
Yere göğe sıgdırılamayan jantsa 400 mi usd ( jantsa yı küçümsemek değil derdim )
Elbet Birgün ederini bulacak .
Benim nezdim de değeri en az 1 mia usd .
Bir iki yıl önce 250 mil usd idi değeri birde bu açıdan bakın
Önemli olan iyi yerden hisseyi almaktır.
Sevgiler
Yatırım tavsiyesi değildir .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öncelikle neye yatırım yaptığımızı biliyorsak! Hisse fiyatının düşmüş olmasına sevinmek mı lazım yoksa üzülmek mı?
Belli bir hedefimiz mı var yoksa amacımız mı? Birçok soru bizim yatırım anlayışımızla cevap bulabilir, sorular sonsuz bu yüzden cevaplarda beklentiler dahilindedir. Saygılar, ytd
Ben kordsa da ağırlığımı artırdım
Bakalım o bizi artıracakmı
Tahtacı bir kere de sen söyle "hakiki Tosun Paşa" benim diye. Ytd
Bende geleyim mi, güzel mi bu hisse :wave:
Vay be tavan mı olacak :)
Anlaşılan;Kahireden,Hakiki Tosun Paşa gelmiş..:-))
Ben,Korkumdan 54 numaralı kapıdan kaçıverdim..!
Yeşil vadi,Spenc ve Seerr hojaya emanet.:-))
Biraz,Tavşana ot vereyim dekendine gelsin.:-))
Saygılar..
Kar adam hc tavşan ile tazı arasındaki fark böyle oluyor. Tabi bazen, her zaman değil.. sizede hayırlı olsun, sizin biletler hep aktarmalı kısa kısa...ytd
Teknik anlamda dediniz o zaman çok pardon.
Olay bankalara döndü iyice, ben sinyali verdim 2 gün önce
BİST eski BİST olursa bankalar gider diğerleri seyreder, sonra yine bankalar gider diğerleri yine seyreder, her seferinde sıra bizde umuduyla seyreder durursun
Olurmu bilmem tahmin sadece, tarih tekerrür durumu
Çok sessiz ve paylaşımsız bir forum bu aralar. Yatırım haberi gelmiş olsa bile!
Demekki yatırımcı epeyce rahat, kendinden ve şirketten emin. Eskiden buralarda hergun yazardık o zamanda bir iki arkadaş hariç (özellikle poem hc) yine kimse olmazdı. Düşünsenize sayfa 1000 i geçmemiş 😉 ytd
Spenc Hojam; Millet Balığı bol sularda avlanıyor..Bence haklılar da..
Bak, Bankalar Tavandan para saçtı resmen..Ha,Bana denk gelmedi o ayrı..!!
Kordsanın Başında ise,Elinde kılıç ile bekleyen,geleni doğrayan Deli İbrahim paşa var iken,kim niye gelsin buraya..!?.;-)))
Sayfanın 1000 i geçmesi,Kağıdı 100 de yüzdürecek ise,bol bol yazar çizeriz..;-))
Sabancı'nın kağıtlarında para kazanmak biraz zor..
Bende olan ,Aksa da epeyi zamandir 57 lerde sürünüyor..
Ne ilginçtir ki, Kordsa ile Aksa hemen hemen aynı fiyatta..!!
Sadece,Cin Ali nin Pegasusu uçtu.o iş de nasıl oldu bilmiyorum.. Sektörel midur, Spekülatör midur, Koltuk da oturan bilir..!!
Bekliyoruz başka çare yok ya da zamanı gelmedi daha.
Kimse paylaşmamış, ben paylaşayım. KAP'tan alıntı;
Şirketimizin bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında;
Lastik üreticilerinin artan taleplerini bölgesel olarak karşılamak amacıyla Kuzey Amerika'daki tesislerinde kord bezi terbiye kapasitesini artırma kararı alınmıştır. 20 milyon Amerikan Doları değerinde yatırımla yürütülecek ek hat projesinin 2024 yılında faaliyet geçmesi planlanmaktadır. Şirketin kord bezi üretim kapasitesi, yeni yatırımla birlikte yılda 19 kilo ton artırılacaktır.
Çok teşekkürler hocam elinize sağlık.