Kazancin bol olsun illim dostum. Umarim sana yariyordur bu ..,.. banka.
Printable View
Bilanço çok ama çok kötü gelecek diyorlar!
Asıl sorun bu...
666 dostum can sıkma sakın kalan 1.5 i 15 den satarsın inşallah
Zaten 6 altindan alinanlardi. Can sikacak bir durum yok Drexty.
~ 7'den de verdim 200K. Ben yokum dostum 15'lerde, siz kazanin. Bu berbat bir hisse. Bu hafta extreme birseyler olmazsa kalanla da ayriliyorum. TAV''dan 23.30 ortalamayla aldim bayagi bugun.
Yanliz lot miktarim biraz daha asagilara inerse trade yapmanin anlami oluyor artik. Bakalim, mevlam neylerse guzel eyler.
http://share.matriksdata.com/Images/...1810557801.png
Umarim istedigin gibi olur illim dostum.
Bu bakanlarin bir anlami yoktu. Ama oyle kullandilar. Kimbilir belki de su Iran konusunda guzellik vardir, hepsi beraber kullaniliyordur.
Halk 4$ fiyata gelene kadar benim icin YOK hukmundedir.vede buyukds yeminliyim 4 $ altina vermicegime.istediginiz kadarda biyik altindan gulebilirsiniz bana:))
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gulmuyoruz Serkan ortak. O fiyatlari gorecektir de.. Reno Clio da 1 milyon dolar olacaktir. Eee, 500 yasina kadar yasamiyoruz. :)
Sonucta burdaki herkes o fiyatlarin gorulecegini biliyor. Problem zaman. Bazilarimiz pek takmiyor ama, bu borsada zamana karsi yarisiiyoruz hepimiz. Disardaki borsalar gibi degil durum enflasyondan dolayi.
SANA ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİM Kİ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ GÖREVE DEVAM ETTİĞİ SÜRECE KESİNLİKLE HALK BANKASI 4 DOLARI GÖREMEZ.BİR ZAMANLAR 10 DOLARIDA GÖRDÜ OZAMAN CUMHURBAŞKANIMIZ abdullah gül idi .ikisinin arasında dağlar kadar fark var.ABDULLAH GÜL YATIRIMCI DOSTU İDİ ALLAH ONDAN RAZI OLLSUN. SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ YATIRIMCI DOSTU DEĞİLDİR.onbinlerce küçük yatırımcı telef olmuş onu asla etkilemez.tek umudum sayın albayrağın merhametli biri olduğu söyleniyor belki o bizi bu bataktan kurtarır
Hisse sert hareketini hep ekran başında olmadığım zamanlarda yapıyor. Neyse ki mutlaka önceden pasif emirler giriyorum bu ihtimale karşı.
Brunson sonrası düşüşte düzenli toplamıştım, en düşük 6.09 ve ortalama 6.5 maliyetle. Bugün hepsi 6.7 ortalamayla satılmış, çıkışı takip edebilsem daha iyi olabilirdi ama bu da iyi, miktar fena değildi, zararı az daha azalttım.
Biz de böyle zarardan kar edip seviniyoruz anca.
Ben de kendime en geç mart yerel seçimlerine kadar halkbanktan çıkma hedefi koydum, bir süredir volatilite iyi, az çok alsattan para bırakıyor, hisse yerinde saysa bile o zaman kadar zararı kurtarabilirim diye umuyorum.
Hissenin altılarda çok kalmayıp hızla yukarı atması iyi oldu, 5.5-6 civarının dip olma ihtimali iyice kuvvetlendi bence.
Gülünecek bir konu değil, herkes istediği fiyattan alıp satmakta özgür zaten, herkesin hedefi ve beklentisi de farklıdır.
Umarım o fiyata gelir ama ben mümkün değil kalamam o kadar, makul bir karda çıkarım. Nedeni de sabırsızlığım değil, şirketin mali yapısının geçen yıla göre kötüleşeceği beklentim. İktidar bankalara, özellikle kamu bankalarına yükleniyor, bu da karlılıklarına etki edecek.
Halkbank yerine garanti,akbank, işc'de beklemeyi tercih ederim..
Zaman sikintim yok usta benim,gunlukcu felanda degilim.ha gunluk can sikintisindan takip ederim ama islem yapmam.bana halkin maliyeti 2euro.ben ticaret yapiyorum aldiysam 2 ye ,4de satmak isterim.ev arsa alim satimi gibi.bunun.haricinde satmam mumkun degilki.2 yil once thy 5 liradan alip satardim suan thy 15 lira.halk 2 yil once 9 liradan alip.satardim kisa vade simdi 6.× bunun erdoganla.merdoganla bi alakasi yokki tamemen piyasa fiyaTlamasi vede algi meselesi.daha 2 gun once deli gibi satan adamlar batak goruntusu verenler bugun pes pembe bi durum sergiliyolar.inaniyorumki.2 yil gibi bir sure icinde 4$ ve ustu bir fiyatlama gorecegiz.goremesekde sikinti yok:) haYat borsadan halkdan ibaret degil
Halkin abdullah gulle ne alakasi var anliyamadim.erdogan basta ama diger kamularin masallahi var.koza thy asel.bunlar neden saglam?baslarindaki kim? Olay tamamen algi kardesim.herif istedigi gibi oynstiyo kagidi diger kagitlar gibi.ne erdogani takar ne gulu o herif,para onda huzur onda:))
Hisse 7.08 devre kesici yakiyor. BAKAN'i BANKA olarak gecmisler haberde.
6.80 cikiyor oradan duzeltme gelince. Typo desen degil, harflerin yerleri degisik. Apacik manipulasyon. Bunun bir yaptirimi yok mudur?
Gercekten bir haber gecince ne kadar hizli hareket edecegini gormus olduk ayrica. 66 saniyede devre kesici yakti. 7.84'teki tavana kadar 2 milyon lot kaldi (Kapanisa bakin, hissenin 10 kademesinde bu kadar var).
...Yabancilar....
https://resmim.net/f/pp6Fvv.png
haber geleceğini yazmıştım ben bu hisselerde 6 aydır hergün yatıp kalkıyorum.
beni kimse anmamış.
varsın öyle olsun.
leş hisse HALKBANK GYO daki tahtadaki rezaleti canlı izleyenler varsa nasıl bir boka bulaştığımı anlamştır bugün.
2 3 yil once hslkgyo da bir spek vardi fena hareketler yaoiyodu kimdi o hstirlaysn varmi?
dostum, bu 2 kağıt genelde paralel hareket eder, bak her ikisi de ayni oranda PD/DD oranına sahipler yani ayni oranda iskonto ile işlem görüyorlar, ben zaten BİST'e ayırdığım risk sermayemin %50 si ile HALKB alarak aşırı risk almış durumdayım ve daha da riskim artsın istemem
umarım öyle olur civan, ben 11.5 aydır bekliyorum 10.22 maliyetle gördüğün gibi, 6.20 nin altında tek 1 günlük kapanış gördük (2 gün önce, 31 ekim çarşamba) ve hisse sert bir tepki verdi hem de aşırı sert ve böylece içimize de su serpildi, son 2 günde 6.07-7.08 hareketine şahit olduk, bunun anlamı yıllık volatilitenin %100 e yakın seyrettiğidir ve bunun tercümesi de 14 tl nin artık yukarı yönde radara girmiş olduğudur.
Tahtada "yuvarlak rakam sendromu" var, pasifteki satışlarda dikkatinizi çekmiştir belki, satışlar yuvarlak rakam kademelerde konsantre oluyor, mesela 7.00 6.90 6.80 filan gibi yuvarlak kademelerde, bunu aracı kurumlarla tahtadaki oyuncular kasıtlı yapıyorlar.
Dikkatimi çeken ve bana göre oldukça önemli bir gelişme yaşandı dün (1 Kasım Perşembe). Haberiniz var mı bilmiyorum. Pratik anlamda batık olduğu Almanya Başbakanı Merkel tarafından bile dile getirilmiş olan Deutsche Bank hisselerinde büyük montanlı alımlar oldu ve hisseler fırladı. Eski JP Morgan'lı Douglas Braunstein'ın yönettiği Hudson Executive Capital isimli hedge fonu Deutsche Bank hisselerinde 620 milyon dolarlık alım yapmış ve bankanın sermayesinin %3.1'ine sahip olmuş. Bankanın pratik anlamda batık olduğu herkesin dilinde ama adam 620 milyon dolarlık alım yapmış işte. Bu para ile HALKB alsaymış tedavüldeki işlem gören tüm hisseleri toplayabilirdi Douglas.
02/11/2018 Deutsche Bank Shares Surge as NY Hedge Fund Takes Stake
New York
Deutsche Bank shares surged more than 5 percent after a New York hedge fund disclosed it has taken a stake in the beleaguered financial giant. Hudson Executive Capital, led by JPMorgan alum Douglas Braunstein, announced a 3.1 percent, $620 million stake in the German bank Thursday, saying it had “increased confidence†in Deutsche Bank’s management team led by Christian Sewing, who took helm in April.
Deutsche Bank'ın ana yatırımcıları arasında %10 luk hisse ile Katar var. 10 seneyi aşkın bir süredir Katarlılar Deustche Bank hisselerindeler ve bu 10 sene boyunca ellerindeki oranı sürekli artırıp durdular. Katar Emiri El Tani'ye ait olan Paramount ve Supreme isimli "off shore yatırım fonları" bünyesinde tutuluyor bu %10 luk Katar hissesi.
Deutsche'deki diğer ana hissedar HALKB'den yakından tanıdığımız Blackrock fonlarıdır, onların ellerindeki hisse oranı ise %10'dan fazladır. Blackrock, Halkbankasının içinden geçtiği türbülanstan hiç etkilenmedi ve elindeki hisseleri azaltma cihetine gitmedi; son zamanlarda da elindeki HALKB hisselerini artırdığını görüyoruz.
HALKB'de elindeki hisseleri azaltma cihetine gitmeyen Blakrock gibi 3 tane daha "uzun vadeli yatırımcı" türünden yabancı fon var: Dimensional, Mondrian ve Vanguard. Geçen sene yaz aylarında Vanguard bir miktar satış yaptı ama elindeki toplama oranla ciddi miktarda değildi bu. Şu anda 40 milyon lot civarında HALKB hissesine sahip Vanguard fonları.
...SIRA HALKB tA GİBİ !
Rahip Brunsonın yargılanma sürecinin bitmesi ve ülkesine dönmesinin ardından yaptırımların kaldırılması konusunda her iki ülkeden de güçlü mesajlar verilmişti. Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında ulaştı. ABD, iki bakana yönelik yaptırımları kaldıracağı bilgisini Ankaraya iletti. 1 Kasımda iki liderin görüşmesinde de yaptırımların kaldırılmasına ilişkin açıklamanın Beyaz Saray ve Cumhurbaşkanlığından eşzamanlı yapılmasına karar verildi. Sadece bu değil, Trumpın telefonda Kaldırıyoruz sözlerinden sonra edindiğim bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan çok önemli bir talebini yineledi. Aralarında şu önemli diyalog geçti.
Erdoğan: Biliyorsunuz, Halk Bankası süreci devam ediyor. Artık bu soruşturma sürecinin de düşürülmesini istiyoruz. Normalleşme sürecinde önemli bir adım olacaktır.
Trump: Hazine Bakanlığımla görüşüp nasıl bir yöntem izleyeceğiz, nasıl olacağına bir bakacağım.
Ankaradaki bilgi, soruşturma dosyasının ABD Adalet Bakanlığından Güney Bölgesi Savcısına gönderildiği yönünde. İdari bir kararla da bunun kaldırılabileceği düşünülüyor. Görüşmede Trumpın bu konuda bilgi vereceğini söylediği belirtiliyor.
Gözler artık Pariste.
Telefon görüşmesinde liderler Pariste görüşmek üzere sözleştiler.
11-12 Kasım tarihlerinde yapılacak Paris Barış Konferansında iki lider bir araya gelecek.
Buldum. Hande Fırat yazmış...
http://www.hurriyet.com.tr/amp/yazar...alogu-41007126
Bu Ahmet Hakan in yazısından daha çok ses getirir, haftaya büyük raks var gençler
üstad kaynagı bulmussun ve sanirim parise kadar bist ve halkb ta beklenti satin alinacak gibi...
bu arada amirim derken :) gecen günki trafik emniyetci bir arkadasimla diyalogumu paylastim diye emniyetci algilanmis olabilirim duzelteyim :) psikoloğum yuksek lisansta emniyetci arkadaslar bizle beraber toplum psikolojisi derslerine giriyorlardi oradan ahbablik :)
borsadada iki ozellik bizim gibi manipulatif ulke piyasalari icin olmassa olmaz...birincisi elbette finansal okul yazarlik; ikinciside borsaya özel algi psikolojisi...bu iki konuda 20 yildir ilgimi cektigi icin borsada tecrübelenme sürecine devam etmeye çalişıyorum...ogrenmede bir ilke vardir; öğrenme bir varış degil bir yolmuş aslında...yola devam :)
Hocam psikolog olarak 3 gün önce ile şimdiyi kıyaslar mısın? :)
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan. Artık olsun bir hareket çok bekledik
Erdoğan: Biliyorsunuz, Halk Bankası süreci devam ediyor. Artık bu soruşturma sürecinin de düşürülmesini istiyoruz. Normalleşme sürecinde önemli bir adım olacaktır.
Trump: Hazine Bakanlığımla görüşüp nasıl bir yöntem izleyeceğiz, nasıl olacağına bir bakacağım.
Hicbir degisiklik yok bence. Ayni tas ayni hamam. Sonsuza kadar ABD tarafindan kullanilacak bir hikaye. Yanliz 4 milyon lotluk alinip verilmeyen 2 parti mal var (Credit + Meri).
Bu arada MrSun da cok guzel tahmin etti dipleri. Gerci suresi tutmadi ama aynen ongordugu gibi oldu. Dipler de yukseliyor ayrica.