Bu dolandırıcıların hepsinin şişko olması ve domuza benzemesi tesadüf mü acaba
Printable View
Bu dolandırıcıların hepsinin şişko olması ve domuza benzemesi tesadüf mü acaba
Borsa bank domuzuuu :))))ha ha HansssRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TEKTU:
Son Fiyat: 0,79
Son Hacim: 3.576.379
Son fiyat itibariyle 200 günlük ortalamanın üstünde devam ediyor.
Kısa vadeli görünüm pozitif.
Orta vadeli görünüm pozitif.
İlk 3 Alıcı: Tacirler:837.866 Ziraat:209.959 Global:160.000 .
İlk 3 Satıcı: Garanti:-338.012 A1 Capital:-276.909 AK:-257.514
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2017 ve 2019 da bedelli onayı verilmiş..İhlgm nin son bedellisinde 196 milyonluk sermaye artışı yapılmış. Bedellinin kullanılacağı yerlere ilişkin yayınlanan raporda 143 mikyonun mevcut gayrimenkul projelerinde kullanılacağı kalan 43 milyonun ödemelerde kullanılacağı yazılmış. Tektuda devam eden veya yeni bir proje yok. Aksine bitmiş bir yatırım ve otelin faaliyete geçmesi var. İlaveten bu otelin satışı için kamuya açıklama yapılmış. Bedelli yapabilmesinin tek dayanağı kredi kapaması olabilir. Kusa vadeli kredilerin karşılığı zaten grup şirketinden alacaklarda var. Uzun vadeli kredilerin kapaması için bedelli talep etmesi bayağı ilginç olur.
Ha burası Türkiye ve şişkoların da tam göbeğinde olduğu karadeniz çetesi bayağı etkin. Yaptıkları bu kadar dolandırıcılığa rağmen dokunulmazlıkları var. Üstüne sırtları ve cepleri de sıvazlanıyor. Bedelli talebi ve onayı çok saçma görünüyor ama şişkolar çetesinin etkinliği onayı çıkartır mı çıkartır. Borsabank’ın şişko domuzlarının eline jet fadıl ve ihlasçılar hariç kimse su dökemez
ihlgm ilk bedellisini tuzgölü ihalesine girmek için yapmıştı ihale önyeterliliğini dahi alamadı
tektu borç ödemek için bedelli yapmıştı. ilişkili borçlu şirketlerini tektu bünyesine katıp onların borçlarını üstlendi.
spk ihlgm ye sormadı neyaptın ihaleye girmek için aldığın parayı diye
spk tektu ya da sormadı borç ödeyecektin kendi şirketlerini neden satın aldın diye
ihlgm yine kendi inşaat şirketlerinden biriyle birleşeceğim diye bedelli yaptı spk hemen onayladı.
defalarca yazdım tektu o oteli satmak istemiyor
satmak istese haberde bahsi geçen 200 milyon euro dan az olmamak ifadesi yer almazdı.
öyle bi paraya satamaz. 3'te 1 i ne satsa büyük başarıdır
hisse fiyatının yükselmesi bambaşka şartlara bağlı
oteli 200 milyon euro ya satamazlar ama hisseyi istedikleri fiyata çıkarabilecek güçleri var.
haftasonu yoğun bir şekilde twette farklı mecralarda tektu hikayeleri anlatılıyor. hisse için hazırlık yapılıyor olabilir
Minareyi çalmaya niyetlenen kılıfını hazırlıyor. Kılıfçıbaşı spk da hemen onaylıyor. Tektuda şimdilik uydurabilecekleri bir kılıf dahi gözükmüyor. Gayrimenkul projesi yapacaz deseler mevcut arsalar üzerine gayrimenkul yatırım ortaklığı değiller. Önceden açıklandığı gibi gyo kurulacak olursa o zaman kılıf hazırlanmış olur. Bana daha erken gibi geliyor. İlk önce gyo kurarak kılufı hazırlamaları lazım. Kılıfsız şapacaklarsa yatırımcıları onu bilemem
80 81 oldu gidiyonmu len? Neyse kaptım mali bizden düşersen fena zomlatirim sana bence 1 leree götür artik
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malı kaptın mı? 78 den vermemişmiydin
Yok almadım Hans, biraz yukarı gider gibime geliyor!! düşerse alırım artikRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aman aman aynen abi,burada çok kişi beklio ben zararına sattım açıkçası ama olsun THY tektu arası al sat yapiyodum !!bakalım ne olacak!bol şans babaRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elimdeki tektu hissesini kâr/zararsız çıkardım...... Patron ne halin varsa gör..... Senin hilelerinle bu hisseden kazanılan paranın helal olduğunu düşünmüyorum..... Bir yıldan uzun süre bekledim.... En son adese hissesinde uzun beklemiştim 2.50 lerden toplamıştım... Grafiginde 6-7 lere gitmesi gerekiyordu... Çıktıktan sonra 14 liraya gitti..... : )) Bu hisseden de çıktım... Yakında büyük bir hareket olabilir ben çıktım ya...... Herkese bol şans...... Bu hissenin önü açık sabreden her türlü ekmeğini yer ama kazancın sorgulaması lazım....... Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...... Bol kazançlar....
Blanço tahmini olan var mı
Zigana antalya doluluk oranı %96 civarında ve çeşmeninki ise %60 civarında. Kabaca tahminle 9 aylık ciro 100 milyon TL, geçmiş yıllarda faaliyet karının cironun yaklaşık % 30’u olduğu göz önüne alındığında 30 milyonluk finansman gideri öncesi kar çıkıyor. Net Kur zararı ve faiz giderlerinin yaklaşık 15 milyon TL olacağı tahmin edildiğinde 15 milyon TL lik kar gelebilir
Şişko domuzun ingiliz turizmcinin batmasından kaynaklu katakulliyle zarar yazdırıp bilançoyu ters takla etme ihtimalini de göz önünde bulundurmak lazım.
Evet bizden aldıklarını yukardan satmak için götürecekti belliydi!!!! Neyse şişko başka zaman yine gelirim sana şimdi biraz thyde aselsanda birşeyler yapmaya çalısicam
Sabahtan başrolde yatırım finans yer aldı 1.8M alış 1.86m satış yaptı elde -61K kaldı diğerleride kendi aralarında oynayıp duruyor.Esas film 0,84 te hareketlenir.Yoksa tekrar bir 0.78-79 aralığına geliriz.Klasik kitleme hareketi ise önce 0.77 sonra 0.74 yapar bizim karaktersiz.Bunu desteğe dirence göre söylemiyorum izleye izleye(yada ibize iyelediklerinden) öğrettiler.Bakalım film nasıl ilerleyecek,,ytd..
TEKTU:
Son Fiyat: 0,81
Son Hacim: 15.180.740
Kısa vadeli görünüm pozitif.
İlk 3 Alıcı: Tacirler:1.244.010 Garanti:935.625 Info:804.807 .
İlk 3 Satıcı: A1 Capital:-1.294.330 IS Yat:-332.770 ICT:-313.000
Evet abi bekliyorum. Gelirse bizim giderse kardeşlerin:)))Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buralardan kimse satmıyor diye yükseltmiyor, aşağı düşürse biz alacağız iyice sıkıştı pişt.
Blanço ne zaman gelecek bunun
Atayburak düşerse anasını aglatirim:)))
Öyle deme 1-1,5 milyon lot kaptırmak bu adamlar için sıkıntılı durum, kaç haftadır uğraşıyorlar toplayabildikleri 3-5 milyon lot , bir de alıcı sadece benle pablo değil ki, iyice altlardan alınca daha da düşürse zaten stres olmuyorum, mike mike yükselteceğini biliyorum.
TEKTU:
Son Hacim: 5.960.482
Kısa vadeli görünüm negatif.
İlk 3 Alıcı: InveztAZ:500.622 Piramit:414.511 Tacirler:283.051 .
İlk 3 Satıcı: A1 Capital:-536.801 Global:-533.500 Gedik:-260.137
turizm rekorlar kırarken bu şirketlerin sürünmesi manidar paraları nerelere saklıyorlar yaz boyu oteller doluluk oranları nerdeyse ful doluydu...ytd
Siskoooo dusurde tepene binelim !!!! Cephane hazır !!! Boş herif ne kadar zamanınızı caldin
TEKTU:
Son Hacim: 3.638.023
Kısa vadeli görünüm negatif.
İlk 3 Alıcı: A1 Capital:872.590 Gedik:243.149 InveztAZ:194.000 .
İlk 3 Satıcı: Piramit:-316.508 Ziraat:-199.018 IS Yat:-194.659
ZIGANA RESORT ALACATI
Beklenen Gun Geldi
2020 Erken Rezervasyon Fiyatlarimiz Aciklandi
Bu Yaz Cesmede Ailen İle Hayal Ettigin Tatil İcin
Hemen rezervasyon Yap
Son Kayit 2 Aralik %48 Net
Indirim Firsatini Kacirma
www.ziganaalacati.com
Bilgi ve Rezervasyon :
0 252 316 62 08 B357 B357