ASUZU 18,30 satıldı .Hocamın bir sıkıntısımı var acaba ses vermedi.İnşaAllah kötü bir şey yoktur.O olmayınca keyfim kaçtı.
Printable View
ASUZU 18,30 satıldı .Hocamın bir sıkıntısımı var acaba ses vermedi.İnşaAllah kötü bir şey yoktur.O olmayınca keyfim kaçtı.
Cuma günü genelde sayın Prof yoklar . Alıştırdı bizi. Haftasonu gelir. Az sabır arkadaşlar.
Bıraz MIPAZ landık .hayırlısı diyelim.ytd.
Endeks 1405 üstünde 1435 esas oğlanı geçemedi. Sayın Prof hocanın da dediği gibi banka ve holdingler el atmadığı sürece bu destek ve üstü biraz zorlayacak gibi. 1426,03 den kapattı. Haftaya son 4 seans. Hayırlısı olsun.
ASUZU yu 18,30 sattık oda tavanladı.Benim sattıklarımı alan benden daha fazla kazanır inşaAllah.
Cümleten hayırlı akşamlar....
Güzel bir gün olmuştur umarım...
Hoş geldiniz sayın prof hocam çok şükür yeşil idik birkaç kırmızı dışında onlar da nazarlık artik,siz nasılsınız hocam göremedik uzun süre
Sayın prof kardeşim müsait bir zamanda bir de İNDES baksanız , teşekkürler.
İyi sabahlar; hocam Afyon Çimento yu yorumlarsanız sevinirim.
Sayın Prof Hocam Ekgyo bakabilir misiniz. Paylaşımlar için teşekkür ederiz.
HUBVC ; 18.24 kapanış...
Benimde dikkatimi çekti...
Ama ; 19.95 gibi önemli bir direnci var önünde...Burayı geçerse yeni bir yükseliş trendine girer ve bu trend hareketli olabilir... Bu da Ocak ayının ilk haftası yada ikinci haftasına kadar netleşir gibime geliyor... Ben takibe aldım...
DİRENÇ ; 18.25 - 19.02 - 19.56 - 19.95...
DESTEK ; 17.10 - 15.69...
Aşağıda destekler sağlam...
Yukarıda yazdığım gibi özellikle ; 19.95 sağlam geçilirse hareketli seanslar yaşatabilir... Geçer desteklerse ; 21.68 - 22.82 - 23.64 - 24.25 dirençleri deneyebilir... Burasıda sağlam veya hızlı geçilirse ; 25.10 - 26.64 takip edilecek...
Ocak ayının ilk iki haftasında fiyatın nerelerde olacağı önemli olacak...Daha öncede hareket başlayabilirmi? Başlayabilir...
Y.T.D.
Selam hocam MİPAZ CUMA TAKİBE ALMIŞTIM. YORUMUNUZU MERAK EDİYORUM. HUBVC ve DMSAS için yakın zamanda takip et diye notumu almıştım. Bu vesileyle fikirlerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim. Allah sizden razı olsun değerli hocam.
MIPAZ 4.63 kapanış...
DİRENÇ ; 4.69...burası kanal direnci ve ordan dönmüş son gün... Şimdi öncelikle bu direncin üzerinde kalması önemli olacak... Geçer desteklerse ; 4.89 - 5.13 - 5.30 kanal direnci takip edilecek... Yine ; 5.30 kanal direnci önemli sağlam geçilip desteklenirse hareket devam edilebilir hedef direnci ; 5.91 olur...
Aşağıda ;
DESTEK ; 4.54 - 4.35 - 4.08...
Koyu renkle yazdığım destekler önemli...
Y.T.D.
DMSAS ; 6.54 kapanış...
DİRENÇ ; 6.70...
DESTEK ; 6.48 - 6.18 - 5.92...
Yukarıda ; 6.70 önemli kanal direnci... Burayı geçip desteklenmeden yeni yükseliş trendi başlamaz... Sağlam veya hızlı geçerse ; 6.87 - 7.21 - 7.47 dirençlerini deneyebilir... Biraz daha hareketlenebilir...
Aşağıda koyu destekler önemli...
Y.T.D.
Rica etsem inveo inceleyebilir misiniz?
Hocam elinize sağlık. Allah sizden razı olsun.
Sayin Eski_Prof , dunyanin en buyuk bankasi denen Cin'li ICBCT uzun zamandir yatay ve islem hacmi sinirli.
Zahmet olmaz ise bi yorum Rica etsem. Simdiden Tesekkurler.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ediyorum Sayın esselocan bey... Çok faydalı oluyor benim için... Umarım diğer arkadaşlarada ışık oluyodur...Çünkü yaptığınız temel paylaşımlar çok önemli... Bunları görmeden yatırım yapmanın sakıncaları olabilir... Bir nevi teknik analizin doğruluğunu onaylar...
Devamını bekleriz...
Y.T.D.
Ben de size teşekkür ederim. Bir şey söyleyeceğim, İş Bankası 500 milyon TL ile sınırlı olmak üzere #anhyt #isfin #isgyo #ismen #sise #tskb paylarını piyasadan satın alacak.
Ancak aldığını satabilir de.
Olumlu olur diyen de var, her sene aynı rutin olay diyen de.
Bu hisselerde olanlar kendine göre değerlendirir artık.
Hepsi kesinlikle y.t.d.
Sayın Prof size bir aralar sorduğum ismen o anda 11 TL idi. Almakta tereddüt etmiştim şimdiki fiyatı 17 TL oldu. Herşeyin sonunda nasip diyoruz ya. Hayırlısı... brksn ile yola devam...
ytd
Hacam iyi akşamlar Asels İpeke ve Skbnk hisselerine bakabilirmisiniz
Hocam YUNSA ve VAKKO güzel gözüküyor takibe alsak mı?
BRKSN ; 9.61 kapanış...
DİRENÇ ; 10.00 - 10.34...
DESTEK ; 9.54 - 9.14...
Aşağıda desteklerin ikiside önemli...
Yukarıda ; 10.34 kanal direncinin geçilip desteklemesi yeni bir trend için önemli... Sağlam geçer desteklerse biraz daha hareketlenebilir ; 10.60 - 11.13 - 11.53 kanalı izlenebilir...
Y.T.D.