Bu linkten de takip edebilirsiniz
Printable View
Bu linkten de takip edebilirsiniz
https://www.resimag.com/i/48a68d72940
haftalık pasta
patron hısselerinde pasta ve takas analizi candır . başarılı olmak için bu çok önemli bir etken
patronun cin gibi bir adam olduğunu dün birkez daha gördüm
pıyasaları müthiş okuyor , en önemlisi psikolojiyi müthiş kullanıyor
Sorma be dayı durum vahim. Çok zarardayım. Al sata başladım mecburen ve global piyasaya göre mevcut durum biraz daha sürecek gibi. Dip noktayı kestirmeye çalışıyorum. Şu an nakitteyim. Paranın yarısı gitti. Sanırım 1 hafta daha al sat yapıp sonra hdfgs ye ful girip bekleyecem. Başka da yapacak bişey yok. Keşke hiç gitmeseydim yada ilk düşüşte kol kesseydim. Bir yandan da hastayım kalp hastası 9 stentli. Hipertansiyon yani ilk risk grubu. Eve kapandık fare gibi yaşıyoz işte. Hayırlısı Allah dan.
Tüm Müslüman aleminin kandili mübarek olsun dilerim.
Özünde haklısın dayım. Amma velakin günümüz dünyasında el mahkum durumlar var maalesef. Tamamen helal yaşamak neredeyse imkansız. O sebeple elden geldiğince kurallara riayet etmeye çalışarak yaşam sürmeye gayret ediyoruz. Ben o krediyi çekmeseydim şu anda kira kira geziyor olacaktım. Zira oturduğum evi de krediyle aldım. Allah kimseyi kiracı yapmasın bu ülkede.
Dini anlamda tek çiğnemeyeceğim kural var o da "KUL HAKKI". Gayrısının cezasını çekeriz. Ama onun çaresi yok.
bu kadar da kaderci olunmaz demeyin
krediye bulaşmayacağım diye ev alamıyor, bir türlü ev alacak parada birikmiyordu, ev sahibinin evi satacağı tuttu, illada evi sen alacaksın diye de tutturdu, e para yok nasıl alacağım ben kredi de çekmem deyince de
peşinatı verirsin geri kalanını da 10 senede ödersin dedi
olacak ve inanılır gibi değil ama oldu(olacak şey değil ama dediğim ev sahibinin kalanını 10 senede ödersin diyecek kadar bana güvenmesi) istediği peşinatın 2 katını verdim, 4 senede de kalanını bitirdim nasipte varsa oluyor.
Ev sahibine bu adam, bu aile ödemelerini yapar diye edindirdiğimiz kanaate paha biçilmez.
"İstediği peşinatın 2 katını verdim" İşte can alıcı cümle. Ben sıfır parayla yapmak zorundaydım. Bu arada ev aldım yazdım onu düzelteyim evi yaptım. Zira hazır ev için banka hepsini vermiyor. Ev yapan bilir demir parasını verirsin sonra demir gelir. Sağolsun demirci dahil bütün esnaf yapılabilecek her türlü ertelemeyi yaptılar. Yani krediyle bile bir mucizeydi benim ev yapmam ama ömrümden ömür gitti. Neyse ben ne kadar anlatsam boş. Allah kimseyi zora sokmasın.
2019 yılı faaliyetleri sonucunda elde edilen dağıtılabilir kardan ortaklarımıza %9,375 oranında temettünün bedelsiz pay senedi olarak dağıtılmasının Genel Kurul'a teklif edilmesine oy birliği ile karar verildi. (pay başına 0,09375 TL dağıtılacaktır
yaklaşık % 10 , bunu patron kaçırmayacaktır
Özet Bilgi Payların Geri Alınması Hk.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Geri Alım İşlemini Gerçekleştiren Ortaklık HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
Geri Alım İşlemine Konu Ortaklık HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
Geri Alım İşleminin Niteliği Yakın Ve Ciddi Bir Kayıptan Kaçınmak Amacıyla
Söz Konusu Geri Alımın Amacı Şirketimiz faaliyetlerinin gerçek performansını yansıtmaması ve günlük ağırlıklı ortalama fiyatının son bir ayda yüzde yirminin üzerinde değer kaybetmesi nedeniyle
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 19.03.2020
Geri Alıma Konu Pay Miktarı 6.400.000
Ödenecek Azami Tutar (TL) 12.000.000
6.400.000 bin lot geri alım , oda % 10
yatırımcılar bilinçli olursa paniklemez ,pıyasalar da iyileşme olursa
hızlı bir şekilde yukarıları görürüz kanaatindeyim ytd.
Piyasalarda iyileşme olabilir mi sizce? Yakalandık bekleyeceğiz o ayrı mesele. Avod da açıkladı 6.000.000 adet 15.000.000 fon geri alım diye. Dahada düştü. 2-3 sene beklerim zarar çıkmadan çıkmam. Ama dünya çok kötü bir dönemden geçiyor. Allah yardımcımız olsun. Maddi kayıpların çaresi bulunur. Sağlık çok daha önemli.
hedef sermayesi 64 milyon özsermayesi 134 milyon
defter değeri 210 şuan 148
örnek vereceksen başka bir şirketi örnek ver
biri girişim sermayesi diğeri tarım
neresinden tutarsan tut yanlış mantık
Dayı şimdi yine tartışacağız galiba dur hazirlanayim :) hazırım soru geliyor;
bedelsiz vereceğine hissesini toplasın bedelsizin sen yaraya merhem olacağını düşünüyor musun?
Eyvaahh şimdi dayı saydirmaya başlar.
Ben karar verdim ani bir gelişme olmazsa bilancoyu bekliyecegim. Hisseler düştü sonuçta illaki etkilenecektir.
Dayı ben bu hissenin takaslara bakmayali bir yıl oldu galiba şu an burada neyin ne olduğunu cidden bilmiyorum. Ben bedelsizin tam olarak yaraya merhem olamayacağıni söyledim sadece. sürekli alıma geçse kendine bir yer belirlediğini insanları inandirsa örnek veriyorum.1.50 ulnin altini full alım yapsa sanki daha bir olumlu şeyler olacak gibi. Bedelsiz sanki kiminin çıkış bileti olacak gibi geldi bana kısa süreli, kesik atardamara yara bandı gibi geldi.. tabii siz daha iyi bilirsiniz siz buranın ustadisiniz... Benim sadece kendi görüşüm.
Hatırlarsan dayı 1.05 ler nasıldı. O kadar rahat alıyordu m ki 1.05 lerde hiç cekinmiyordum. Ne olup ne bittiğini hiç onemsemiyordum..
Fena bir süreçten geçiyoruz hisselere güven sıfıra yakın malesef. Bu dönemde keşke her şirket geri alım yapsa ama kimisi bu düşüşte bile hala bedelli artırım pesinde.. bırak adam bitmiş zaten birde adamdan para istiyorlar..
hiç değişmemişsin komutan .
tarihi tekerrür ettiriyorsun ,Benim Oğlum Bina Okur, Döner Döner Yine Okur
Benim Oğlum Bina Okur, Döner Döner Yine Okur Deyiminin Hikayesi
Hep aynı şeyleri tekrarlamak, çok çalışmak ama bir türlü ilerleyememek; yerinde saymak.
Eskiden medreselerde Arapça öğretim yapılırdı. Arapça dersinin temeli “emsile bina†idi “Binaâ€, Arapça dil bilgisinde fiillerin çatılarını, “emsile†de fiil çekimi ve örneklerini içerirdi. Bu ders, medreseye ilk başlayan çocuklar için çok zordu. Fakat bunları herkes öğrenmek zorundaydı. Arapça cümle yapmak, “bina†ve “emsileâ€yi öğrenmekle mümkündü. Bu dersin zorluğundan, hocaların sertliği ve titizliğinden dolayı sınıfta kalan öğrenciler, eğitimlerini yarıda kesmek zorunda kalmışlardır. Bu durum ana ve babaları o kadar bezdirmiştir ki “ Benim oğlum bina okur, döner döner yine okur.â€diye dert yanmışlardır.
“Ne en güçlü olan tür hayatta kalır, ne de en zeki olan… Değişime en çok adapte olabilendir, hayatta kalan.” Charles R. Darwin
Dayı bu covid19 içinde geçerli değişime açıktı mutasyona uğradı hayatına yeni yaşam alanı kattı.
Değişime açık olmayan kahveye gidenler yakında sıkıntı yaşayacaklar.
mutasyona uğramadı , uğratıldı , neyse komutan boş muhabbeti bırakalım
para el değiştiriyor güçlü her zaman kazanır birileri kaybedecek birileri kazanacak
onlarca kez yazmışımdır .millet alırken satacaksın satarken alacaksın
sonra sabırla bekleyeceksin temeli sağlam ise aldığın hıssenin vesselam