5.93 ü geçse atacak kendini 6.00 yada üstüne.. ama Gedik kendini parçalıyo buralarda tutmak için.. anlamak güç gerçekten 10 mio malı çevir, tabelada bile olama alıcı, satıcı olarak..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
5.93 ü geçse atacak kendini 6.00 yada üstüne.. ama Gedik kendini parçalıyo buralarda tutmak için.. anlamak güç gerçekten 10 mio malı çevir, tabelada bile olama alıcı, satıcı olarak..
Şimdi girdi 400 bin sattı bi anda..
IPMAN kardeşim bir de THYO paylaşabilir misin tersde yakalandık
Sayın ipman Albaraka pasta rica ederim
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emeğine sağlık teşekkürler..
Aselsan pastasıymış birden satışta crediti görünce Kozada sandım yine mi geldi dedim neyse değilmiş :)
Üstad benim bu grafikte görebildiğim..normalde buralar dibe yakın gibi ve sanki 3 osilatörde dipte olgunlaşmaya başladı.. birkaçgün içerisinde bir tepki gelecek gibi görüyorum (yükseliş değil..ona daha zaman var)..hacim yeterli 160 milyon.. CCI ve RSI en dipten yukarı doğru dip çizgiyi kesmeye başladı ve stochstatistik de mavi kırmızıyı sürekli dürtüklüyor :) :) ..En kötü ihtimalle bugünden itibaren en fazla 20-25 gün daha en fazla yataya veya biraz altına sarabilir.. mutlaka bir tepki gelecek gibi görüyorum yoksa atıyormuyum Hürol hocam :) :)
https://i.hizliresim.com/NnGYnQ.png
Bugün kademeler güzel , tabelada fena değil, endeks kırmızıyken güzel bir yeşil yapsak fena mı olurdu..
yabancı benim gönlümün efendisini ne güzel götürdü yukarılara vaz geçemiyorum :) TKFEN
Gayet güzel bir analiz, süreç pozitif işliyor...Belki düşündüğünden daha hızlı bir formasyon da başlayabilir....Gerilim mevcut ve bazı indikatör seviyeleri (A.O fiyatları kapsayan) halen yüksekte kaldı çünkü..
180 dak Kijun-sen >>> 6,50.-TL.
240 dak Kijun-sen >>>6,79.-TL.
Günlük Kijun-sen >>> 6,83.-TL.....
pek normal değil bu yükseklikler...!!!
Sayın ucanlaz,
Çok teşekkürler emekleriniz ve yorumunuz için...
Garafiklerde görünenler dediğimiz gibi olur umarım...
Bu arada Kozal da problem başladı ve orada satışa agresif şekilde devam ediyorlar...
Deniz hocanın dediği gibi 50 altına alırlarsa bir sürede galiba oraya takılıp alçak sürünmeye devam edebiliriz...
Tekrar teşekkürler...
!POLEN TABİİ BİR İLAÇ'TIR; .
Arılar tarafından çeşitli bitkilerden toplanan çiçek tozları olan POLEN çok eski çağlardan bu yana, çeşitli hastalıkların tedavisinde kullanılmaktadır.
POLEN'İN en önemli özelliği B vitamini ve minareler yönünden çok zengin olmasıdır.
İlim adamlarının belirlediğine göre polen; kanser türlerinde, kalp ve damar hastalıklarında, karaciğer hastalıklarında, romatizmalı hastalıklarda, sedef, egzama, sivilce, saç dökülmesi, cilt lekeleri, prostat rahatsızlıklarında ruh ve sinir, göz, astım, bronşit, ülser, basur, felç, kansızlık, beyin hastalıkları ve çocuk gelişiminde kullanılmaktadır.
POLEN, beyin ve vücut yorgunluğuna kısa zamanda canlılık verir. Gelişmemiş cılız çocukların büyümesini sağlar. Kansızlıklarda her gün bir kahve kaşığı polen yemek vücudun savunma sistemini meydana getiren alyuvarların sayısını artırır.
POLEN Ayrıca vücudun eksik malzemelerini tamamlar. Barsak iltihaplarını iyileştirir. Zayıflık, Şişmanlık, Kabızlık, İshal, gibi birbirine zıt olan rahatsızlıkları da tedavi eder, iktidarsızlığa da iyi gelir, Polen bir kuvvet şurubu gibi tesir eder. Hastalıklara şifa kaynağıdır.
Düşünme yeteneğini artırır. Alyuvarlar sayısını ve kandaki hemoglobin sayısını da yükseltir, görme yeteneğini artırır, saç dökülmesini önleyerek canlanmasını sağlar, Cilt hastalıklarına iyi gelir.
Dış etkilere karşı Hücreyi, bağışıklık sistemini uyararak korur. Sürekli hücre yeniler ve bol oksijen gelmesini sağlar.
Polen'de yüksek düzeyde çinko bulunması sebebiyle prostat bezi faaliyetlerinde de önemli görevler üstlenmektedir.
Polen, ılık süte, çaya, kahveye katılarak alınabileceği gibi, günlük bir çay kaşığı, sade olarak da çiğnenerek yenebilir.
!Zaman zaman SAĞLIĞIMIZLA ilgile iletileride not edelim değil mi ....!
Kaç günlerdir işlem hacminde ilk 10 dayız hatta ilk 5 e girdiğimiz günler oldu bu kadar işlem hacmine rağmen burlardayız
Ipman kardeş kozaa pasta atabilir misin tşk ederim
Petkim paylaşır misiniz lütfen?
endeks line grafikte 2 li tepe görüntüsü oluşmuş.. 102 aşağısı 99 bin test edilebilir..
https://i.hizliresim.com/v6yoRO.png
bir önce ki (11.02.2018) oran
https://i.hizliresim.com/bV94JV.png
12.02.2018 son oran da bile düşüş var...
https://i.hizliresim.com/LlGoAG.png
yılbaşından beri çaktıkları oran gerisi hikaye ...syglar....
ama 35 e az kaldı ...orası da deniz hocamın dediği yer ya 5,50 olacak yada benim beklediğim yer 5,32.... ama 5,10 4,96 olursa da anlık bir şelale kozaayı bilen bu şelaleyi iyi bilir...5,10 da ben bekliyor olanlardan olacağım ...syglar...
hadii bakalım veladdalin amin
Gedik bugünde kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getirdi.Bütün gün 12 mio lot hacimle tahtayı baskıladı. Son bir saatte ise 100.000 lot işlem yaptı, ortadan kayboldu..Ne demeli bunlara bilmem..
Fren koptu yine. Hadi hayırlısı bakalım.
Sabır acı, meyvesi tatlıdır.
kozal 49.70 baba desteğinde.. 2 gündür yb bolca satıyor.. çalışır mı izleyelim..
https://i.hizliresim.com/DYGkG3.png
biraz üç satırlık geyik oldu ama zamanınızı aldığım için her zaman ki gibi özür diler..hakkınızı helal edin derim...syglar..
..... kozalı 50 altina basmışlar.. deniz hocanin bir lafı vardır değsede rahatlasa diye [emoji1]..aynen öyle..20 gün daha..
ohh miiss büyük balık yine küçük balığı yuttu
İpman bey müsaitseniz Albaraka pasta bı aşağı bir yukarı yapıyor kararsız kaldık
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.