ahhh ahhh ....... içimizden geçen kimdi bugün.. bu kağıt nasıl düştü bugün izleyen varmı .. gayet alıcılıydı faiz artırımına kadar.. ne oldu dayi nası düştü..
Printable View
ahhh ahhh ....... içimizden geçen kimdi bugün.. bu kağıt nasıl düştü bugün izleyen varmı .. gayet alıcılıydı faiz artırımına kadar.. ne oldu dayi nası düştü..
new york borsasında birkaç gündür işsizim bakıyorum daha iyi fiyatlara gidiyor iidi ne oldu doları düşürdüller.. şuan eşitlendi gibi. abi burada kimin eli kimin cebinde at izi it izine karışmış kim kimi koparıyor belli olmayan her türlü takla dümenin olduğu kim kimi sıkıştırırsa düzeninin sürdüğü bir yer..
inanılmaz yav dünyada böyle bişey yok abi.
Bilanço güzel,kar var,temettü var.son bir haftadır net alıcılı veeee.....
Hisse düşüyor. Gülermisin ağlarmısın .
Sinir uçlarıyla oynuyor.döve döve topluyor.çok başarılı.tebrik etmek lazım..
16.25 üstü kapatmalı yarın haftalık..16 ın altı pahalı,üstü ucuz..ümidim devam ediyor..
Ytd
Deutche ve citi 20 gunde toplam 45 milyon lot...
Bir daha gosteremez,gosterirse ky abanir,tekrar silkelemek zorunda kalir dedigimiz fiyatlardan ustelik...
Para girisinde bugun 2. hisse...1. garan yuzde 3,ikinci sokm yuzde 5 primli...bizimkisi malum...
Bunun ismi mal toplamak degil,mala cokmek...
valla polyannalar her yerde. çok düştü 15.50 dan yükselişi bozdu. itki çıkamadı. polyannalarla dağda buluşmak üzere.. para girmiş hikaye..
benide aldattı derinliği kapattıracağım.. böyle birşey yok yav..
** 1 lira temettü açıkladığından beri düşüyor
Neredeyse 3 taksitle vereceği 1 lira kadar 3 günde zaten düştü
Böyle büyük bir pislik hisse daha olamaz
Bir şirkete ortak olmanın anlamını dahi ortadan kaldıran bir performans
Türkiye borsası zaten çukurdu
Bu da en dibinde ki pislik
Alsınlar kıçlarına soksunlar
Bir daha da yanından geçeni skm
15.80 de bir çizgi destek var. polyanna..
20 yıl sonra bile burdan rahatlıkla alınabilecek bir hisse bu arada açıkçı kaçıkcı vs kazanır yatırım yapn iöeri girer.. Ytd
BiP'in arayüzü, herkesin daha rahat kullanabilmesi için iyileştirildi- Basın Açıklaması
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Turkcell mühendislerinin geliştirdiği yerli iletişim ve yaşam platformu BiP'in ana menüsü sadeleşti ve erişilebilirlik seviyesi artırıldı. Uygulamada yer alan "Keşfet" menüsü, ana sayfadan "Daha Fazla" menüsüne taşındı. Ayrıca ana menü kullanımı tercihe göre değiştirilebilir hale getirildi. Böylece daha sade bir BiP deneyimine ulaşan kullanıcılar, "Kişiselleştir" butonu ile Keşfet'i ve tercih ettikleri diğer özellikleri ana menüye taşıyabiliyor.
Aynı zamanda görme engelli kullanıcılar için erişilebilirliğin de artırıldığı güncel sürümünde; uygulamada yer alan tüm alanların etiketlendirilmesi, mesajlaşma deneyiminin sadeleştirilmesi, grup aramalarda seçilen kişilerin söylenmesi, mesajlar içinde toplam kaç tane okunmamış mesaj olduğunun söylenmesi gibi özellikler yer alıyor. Ayrıca görüntülü ya da sesli aramalarda tüm butonlara erişilebilmesi, tüm butonların ayrı ayrı okunması gibi yenilikler de bulunuyor. Hem mobil işletim sistemlerinde hem de web ve masaüstü sürümlerinde yapılan çok sayıda iyileştirme ile BiP daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor.
BiP İletişim Teknolojileri ve Dijital Servisler Genel Müdürü Burak Akıncı, BiP'in tasarımını ve içeriğini tüm kullanıcılara hitap edecek şekilde sürekli geliştirdiklerini belirterek, erişilebilirliğin tam olarak sağlanabilmesi için uygulama arayüzü ile birlikte kullanılan teknolojilerin de erişilebilirliği desteklemesi gerektiğinin altını çizdi. Akıncı sözlerine şöyle devam etti: "75 milyonu aşan indirilme sayımız ile her gün dünya çapındaki milyonlarca kullanıcımızın hayatına dokunuyoruz. Bu kadar büyük bir aileye sahip olmak üzerimize önemli sorumluluklar da yüklüyor. Erişilebilirliğe yönelik hazırlanan uluslararası ilkeleri ve düzenlemeleri göz önünde bulundurarak tüm kullanıcılarımız için daha erişilebilir bir iletişim platformu olmak amacıyla geliştirmelerimizi aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz".
BiP uygulaması rakiplerinde bulunmayan pek çok farklı özelliği ile beğeni toplamaya devam ediyor. 10 kişiye kadar HD kalitesinde sesli ve grup görüntülü görüşme ve HD fotoğraf paylaşım imkânı BiP'in göze çarpan özellikleri olarak öne çıkıyor.
Demek ki bahçeli dolar almış,
erken seçim var mı yok mu dedi, dolar uçtu,
Damat geldi dolar uçtu
Hdp kapatılsın dendi, dolar uçtu,
Ağbal gitti dolar uçtu...
Bunlar böyle oldukça....... Borsanın düştüğüne mi yanayım, doların çıktığına mı, para kaybettiğime mi, ülkede stabilitye olmadığına mı,....
Neyse yanayım bilmiyorum
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dolar üst limit yüzde 20 oldu, pala dolar almış belli
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tcell ve ttkom un bundan daha aşağı inmesi sürpriz olur bana göre.
her ikisinin de tabanı çözülürse buradan tepki bekliyorum.
Tüm hisseler yaptığı primi veriyor da sana ne oluyor?
Fırsatçı leş kargaları..
2007 fiyatına 2 TL kaldı.. Ha gayret..
Turkcell yerli teknoloji çözümleriyle şebekesinin gücüne güç katıyor - Basın Açıklaması
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Turkcell üstün iletişim altyapısını, müşterilerine en kaliteli şebeke deneyimini sunmak için yeni nesil teknolojiler ve yerli çözümlerle donatmaya devam ediyor. Turkcell mühendislerinin yapay zekâ, robotik süreç otomasyonu ve veri analitiği gibi teknolojileri kullanarak geliştirdiği çözümler sayesinde olası kesintiler önceden tahmin edilebiliyor ve bu sayede ortaya çıkabilecek arızalara otomatik olarak müdahale yapılabiliyor.
Türkiye'nin Turkcell'i en son teknolojilerle müşterilerine en kaliteli şebeke deneyimini yaşatabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Turkcell'in şebekesinin ve servislerinin yönetildiği Servis Operasyonları Merkezi'nde kullanılan yeni nesil dijital teknolojiler ve yerli çözümler sayesinde şebeke performansı en üst seviyede tutuluyor. Mobil ve sabit erişim şebekesinin sağlıklı işlemesi için kullanılan 200 bini aşkın şebeke ekipmanından sağlanan alarmlar ve performans verileri akıllı makineler (robotlar) vasıtası ile analiz ediliyor. Bu sayede çeşitli nedenlerle ortaya çıkabilecek olası sorunlara otomatik olarak uzaktan müdahale edilebiliyor. Ayrıca çözüm sağlanamayan arızalar ise saha ekiplerine otomatik olarak yönlendiriliyor.
Operasyonel süreçler akıllı robotlarla yürütülüyor
Söz konusu operasyon süreçleri yıllar içerisinde şebekede gerçekleştirilen dijital dönüşüm çalışmaları sayesinde yaklaşık yüzde 95 oranında dijitalleştirilerek akıllı robotlarla yapılmaya başlandı. Sahada çalışan Turkcell personelleri ise kendilerine özel olarak tasarlanmış olan Akıllı Asistan uygulaması ile ihtiyaç duydukları tüm bilgilere kolayca ulaşıp arızalara hızlıca çözüm bulabiliyor. Turkcell mühendisleri tarafından bu amaçla geliştirilen yapay zekâ teknolojisi hava koşullarından ya da cihaz arızalarından dolayı meydana gelebilecek servis kesintilerini önceden tahmin ederek kesinti yaşanmadan müdahale edilebilmesini sağlıyor. Bununla birlikte Türkiye'nin dört bir yanından Çağrı Merkezi'ne gelen aramalar da anlık olarak takip ediliyor ve belirli bir lokasyonda çağrı yoğunluğu artışı yaşanırsa otomatik arıza analizi yapılarak ilgili Turkcell mühendisleri sistem tarafından robot aramalarla bilgilendiriliyor.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Turkcell Şebeke Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gediz Sezgin şunları söyledi: "Türkiye'nin Turkcell'i olarak üstün iletişim altyapımızı kendi geliştirdiğimiz teknolojilerin de katkısıyla her geçen gün daha güçlü hale getiriyoruz. Bu çalışmalarımızla ana hedefimiz müşterilerimize kusursuz bir deneyim yaşatmak. Bunun için 1300'ü bulan Ar-Ge mühendisimiz ile var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Yaptığımız bu çalışmalar sayesinde sağladığımız tasarruflarla da kaynak verimliliğimizi maksimum düzeye çıkartıyoruz. Bugün geliştirdiğimiz teknolojiler ve yaptığımız çalışmalar dünya çapında örnek olarak gösteriliyor. Turkcell mühendisleri önümüzdeki dönemlerde de geleceğin teknolojilerini kullanarak müşterilerimiz için yerli inovatif çözümler geliştirmeyi sürdürecek".
Bu açıklamaları yapacaklarına hisse geri alımı yapmaları gerekmez mi?
ytd.
Saygılar
new york borsasında 4,58 USD ile işlem görüyor.
Bize göre 14,47 TL
tkc : 4,66 USD oldu.
saat 20:38 de 4,74 olmuş.
Böyle devam ederse yarın toparlar.
Turkcell Iletisim Hizmetleri AS (TKC) :4,91 usd (-10,66%) (bizim TL karşılığı 15,48 TL)
%10 a yakın tepki verdi.
https://tr.investing.com/equities/tu...sim-hizmetleri
Mscı Turkey %-19.84 ile taban yapmış. Baştakiler sessiz kaldıkça düşüş devam eder
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar bazında BIST %16,5 düştü
Mscı Turkeyde fiyatlama dolar bazında dır.
Yani aşağı yukarı iki piyasa paralel gibi
Redmi Note 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar, elinde turkcell hisse tutanlara tavsiye paniklemesinler.
14,27 TL bu hisse için çok cazip bir fiyat.
Hissenin yıllık temettü verimi %7-8 civarlarında ve bu oranın bundan sonraki yıllarda da artmasını bekliyorum. Her 3 ayda bir temettü vermesi de çok güzel. Bunu yılda 4 e çıkarmasını isterim.
Bu sebeple de uygun bir fiyat kolladım almak için ama sanırım dün biraz acele ettim ve 15 tl civarında hisseye atladım.
Şahsen 14,27 Tl altındaki her fiyat benim için bir alım fırsatıdır. Aylarca hatta yıllarca bu fiyatlarda bulunabilirse biriktirilebilir.
Düşen piyasada temettü oltada yem olur ancak. Kimse kimseyi kandırmasın.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
wealth ? fonunun aldığı hisselerin sonucunda çizdiği üçgen aylardır sürdü ve aşşa kırıldı
12 ler görüldü..
bana göre düzeltme bitti. hayırlı olsun...
bir devir kapandı yeni bir devir açıldı umarım böyledir..
bana göre yatırım kaktırım tasviyesi deildir. dayı.
aklınızı alırlar..