Atatürk'ün de dediği gibi:
Ben sporcunun zeki cevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.
Biz de seni seviyoruz Mert.
Bundan böyle kardeşimsin Mert üstad.
Printable View
Atatürk'ün de dediği gibi:
Ben sporcunun zeki cevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.
Biz de seni seviyoruz Mert.
Bundan böyle kardeşimsin Mert üstad.
Eyvallah,
News kardeşimiz kendisini yillarca donanimhaberde takip ettiğim biri, üzerimizde emeği hakkı muhakkak vardır, belki bir elektronik aletle ilgili bunu yapsa bişey demezdim çünkü zaten kar marjı çok yüksek ve genelde xml sistemle fiyat çekildiği için siteye bazen yanlışlıkla geliş fiyatlarindan ekliyorlar malı ve nasıl bir haksız kazanc olsugu ortaya cikiyor ozaman gondersinler diyorum ama altın altındır 90 gr altin bu fiyat olabilir mi ? Ortada kesinlikle bir hata var ve bu hatadan faydalanmak kesinlikle etik olmadığını düşünüyorum.
Zaten malın satıcısı trendyol gözükmüyor esnafın biri
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...liyor-5562795/
Ustadlar
Resimde iban no da var
1 tl az demeyin icinizden ne geciyorsa...
Allah rizasi icin yollayin derim...
Hayretle okuyorum yazılanları .. Bir ton şikayet var , üstünüze vazife olmayan işlerle uğraşmaya ne gerek var ..
La mert
Mertkucukuncu diye youtube da videolar var
Senmisin o tombik aslanim
Merhaba TCD Portföy dağıtımının detaylarını paylaşıyor mu ? Şu hisseden bu kadar aldık sattık gibi. Kapta ve sitelerinde göremedim
Ptesi BIST tahminleri nedir alalım :)
Merhaba.orta ve üzeri getiri için alıp beklenılecek bir fon arıyorumda hisse ağırlığı az olan.riski az .mesela eıb ınceledım güzeldi ama devam edermı boyle.te3 nasıl .başka varmı bunlar gibi mk 0.30 0 50 arasu duzenlu getiren .saygılar
Fonların geçmiş getirileri için fikir veriyor fakat ilerisi için garanti sürekli getirir demek güç. EIB'in getirisi devam eder demek de bu yüzden güç. TE3'ün büyüklüğü ve içerdiği enstrüman EIB'ten çok daha fazla, getiri olarakta EIB üzerinde gözükmüyor. Bunların dışında hisse içeriği düşük aşağıdaki fonları da inceleyebilirsiniz.
EIC
DPB
ICD
IYB
OPB
Dbp ve obp ye bende bakiyorum
Eib in yanina 25+25.k almayi dusunuyorumASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eıc da fena değil.güzel getiri sağlamış .dbp ve obp aylıkta bunlardan daha az getirmiş .ben ya tek kalem eıb gıdecem ya da yanına eıc la beraber ikisi bir sure devam edecem .çünkü geçmişte bu ikisi fazlaca getırmuş .birde
sayın admustafa nın yazdığı bı fon daha var ama erobon ağırlıklu deniz yatırımınmıydı neydi döviz filan demiş kafam karıştı o kalsın .bu eıb ve eıc fena değil gibi bakıcam .hayırlusı
webster hasan amca merhaba
ben geldim