Oğlun var mı marslı…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Yahu ne haberi adamlar mahkeme hukuk yoluyla uğraşıyor, yıllardır habermi var bilmem ne yok işte haber vs olmayacakta
Haber olursa kap atıyor banka...takip etmek lazım...bizi ilgilendiren bir gelişme olursa kapta yayınlarız dedi işbank genel müdürü...👽👽👽👽🤗🤗🤗
Ha ne zaman haber düşer bilinmez tabi...beklemek lazım sabırla...😉😉😉😉👽👽👽
Kulislerde bu konunun kapandığı bankadan pek ses çıkmayacağı söyleniyor Ytd
:plc:.son pişmanlık fayda etmezzzzz...........:oleyo:
Seçimlere bu kadar az kalmışken hükümet tarafından da pek ses çıkmayacağı aşikar.
Aksi durumda chp liler gene atatürk'ün mirası elden gidiyor edebiyatına başlarlar ki özellikle bu seçim döneminde bir oy bile çok önemli
yerli malı yurdun malı herkes almalı:oleyo:
Hisse tavanda olur tabanda. Belki çok zengin olacağız belki olamayacağız.
Ama şu bir gerçek sevdiklerimiz bu dünyadaki gerçek hazinemiz.
Sevdiklerinizle mutlu bir bayram dilerim...
bu iş 2023 Haziran seçimlerinde mevcut iktidarın daha güçlü iktidara gelmesine bağlı olabilir.
mevcut iktidarın daha nasıl bir gücü olması lazım
tahtada 7-8 satıcı var günlerdir tek bir alıcı yok.
müşterisi olmayan pazar esnaftan geçilmiyor bir alıcı gelse her gün taban vere vere rahat edecekler belli oldu. 1,5 yıl önceki döngüye geri döndük dalgalan tekrar yüksel.
malının kıymetini bilmeyen insanlarla bu tahta zaten zor değerini bulur
İnanılır gibi değil defalarca satıcı var ama alan yok, mucize lazım artık maalesef
Mucize değil, haksız ve Medeni Kanun, Miras Hukuku ve Anayasaya aykırı uygulanan kısıtlamanın iptali ile ilgili.
Bu iş kısa vadede ağır patladı malesef, yıllar sürecek hukuk mücadelesiyle belki..
Ben o kadar uzun süreceğini zannetmiyorum.. Hukuki kısmı devam ediyor zaten... Bekleyip göreceğiz..
Bence mevcut iktidarın gitmesiyle tekrar oluşacak hukuk düzeni davamıza daha fazla katkı sağlar.Açık şekilde bilirkişi raporlarında hisse sahiplerinin haklarının gasp edildiğini görebiliriz.gel görelim ki rapor sonunda kimse bankaya karşı gelmek istemiyor. Topu hakime atıyor hakim gögüsünde yumuşatıp ara pas veriyor :) Serhat beyin son davasında çok yalın bi soru üzerine gidilmiş.Biz sizin ile ana sözleşme ile bağlıyız ve tek taraflı nasıl değiştirildiğini soruyor.Göreve yeni başlamış hakim bile direk karar verebilir bu soruya ama heryerde olduğu gibi hukuk sistemimizinde çarkları kırılmış.
Madem bu iktidar yapamıyor o zaman kılıçdar oğlunun kulağına çıtlatalım konuyu. Malum seçim yaklaşıyor.
bir gün çiziverirler cızzzzzzzzzzzzzzz tak tak tak
Selam dünya koskoca hisse beklentiler balon misali patladı bu hikaye kapanmıştır geçmiş olsun
Bu hisseyi tahtacı arkadaş iyi götürüyordu. Ama o da baktı ki bu iş uzayacak. O da işi zamana bıraktı. Yoksa tabandaki çoktan alınmıştı
Patladı işte hemde en mortingeninden
Sahte okeyler dediğimde tepkiler dizboyuydu noldu, gerçekler maalesef
Var nolmuş azda olsa
Madem patladı neden hala burdasınız.
Ne alakası var yorumdamı yapmayalım
Bilen cevap versin lütfen tabandan 3 tane satış yazdım gece 11 gibi. Ama bu gün satılan benim değil.
Bazı şahısların satış önceliği var mı? Bu nasıl sağlanıyor. Satış önceliği neye göre oluyor
Dün saat 10.59 dan önce tabana yazan önünüze geçmiştir. Satış önceliği düşük fiyat ve önce yazandadir. Alış önceliği yüksek fiyat ve önce yazana aittir. Hiç kimsenin önceliği yoktur. Bugün 18.11 den itibaren yarın için satış verebilirsiniz. Sizinle aynı dakikada yazan varsa bu seferde saniyeler önem kazanır .
Çok iyi anladım teşekkür ederim peki ilk sıraya girebilmek için seans kapandıktan ne kadar sonra yani saat kaç gibi emir yazmak gerekiyor
Sorunuzun cevabı sayın fabrikatörün yazısında var…
Benim lotlar satılmamış kardeşim. Öğlen 12:55 seansı 4 satış vardı. Benim olmayan biri gitti. Ben sonra bir taban emri bıraktım diğer emirleri yukarı yazdım.. kısmet tabii. Var onda da bi hayır.. sıkıldım iyice. Bi cacık olduğu yok.
Aylardır işlem görmeyen kağıt üç gündür eksi gidiyor.Bi haber girdi bizim mi haberimiz yok 🧐🧐