Halka arza hazırlıyor. Muhtemelen çoğunu paket halinde araplara satmıştır.
Printable View
5 20 21 22 23 deli gibi satış var, ve satanın malını alıyorlar. Tabii virman değillerse. Deli gibi beklenti oluştu tahtada.
Vaaay beyler, mali tabloya bakın. Maşallah..yarın ralli olabilir
Dikkat ederseniz çok erken verdi mali tabloları. İlk defa bu kadar evvel yaptı. Sebep pd dd yi düşürüp kızılbük arzının önündeki büyğk engeli aşmaktı. Ki aştı 6 ya ındi. Üç husus var. 2020 mali tablo, halka arz, bedelli ser artışı. Mali tablo tamam, halka arzda muvaffak olursa derhaş bedelli kararı alacak bence esen rüzgarla. Bakalım neler olacak
Elindekileri dağıtmadan bedelliye gitmez. Önce bi yukarı çekip, verip kendine nakit yaratır, sonra bedelli yapar. Yoksa cebinde akreple dolaşan Avni, bedelli kadar net kar etmedikçe bu işe soyunmaz.
Benim hayalim hala servetle birleşmek. Halka arz ve bedelli sadece pansuman olur. Birleşme ise tedavi. Tabi bu durumda kağıt fezaya gider. Bekleyip göreceğiz mart sonuna kadar artık.
Servet im elinde adam gibi proje,portföy de yok. aslında birleşse sermaye çook güzelleşir. Belki de vardır böyle bir gayesi. Almanya satılınca servet in pek manası kalmadı aslında. 2021 de bence olan olacak bu şirkette.
Ne oluyor yani? Halka arz var, bedelli var milleti korkutup mal alacaksınız ha? Babayı alırsın. Çift hanelerde görüşürüz güzelim. Böyle hareketletle korkutamazsın beni
Böyle günleri seviyorum, arkasından hep güzel hareketler oluyor. Ya birini/grubu mal vermeye zorluyorlar ya da son dökülecekler için ağacı sallıyorlar.
Abd borsalarında ciddi satış var.
Şöyle söyleyeyim, satış dalgalarında kağıdın hareketlerini senelerdir ezbere bilen biri olarak söyleyeyim, iyi durdu... alımlarda başladı. Halka arz geliyor, e akabinde bedelli var. Buradan güzel toplanır aklı olana
Avni halka arza brüt takas ile girmek istiyor galiba. Bana uyar.
Sende... kağıtların ekserisi bu halde. Tüm ana pazara brüt çakması lazım. Bizim ki az oynaklardan bakma sen, yinr iyi duruyor
https://www.resimyukle.org/images/20...ffbe8590a9.jpg
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 gün sonra tv reklamlarında "halka arz ediliyor " çıkmaya başlar. Ama deli bi yer hakikaten rüya gibi. Arkanda ormanda tracking, önünde muazzam deniz, altında termal kaplıca, üstünde tertemiz hava. Adamın ömrünü uzatır burası. Ulan şu para mühim be ya.
Bezdirmemi yoksa mal mı yüklüyorlar anlamadım. Gelen haberler mal kasmak için miydi diye korkmaya başladım. Hisseyi-Firmayı tanıyan, takip eden üstatlar değerli yorumlarınızı paylaşabilir misiniz.
B şıkkı...
Şu borsada sabit kaldınya... ne diyeyim
Yorumlayın bakalım gençler...
https://twitter.com/KaaNito_BALCI/st...171508741?s=19
İşte brüt takas bu sebeple güzel. Bu lanet bofa gibi it köpekten koruyor hisseleri. Şişhane travestisine çevirdi kağıdı mq!
Buralar neden bu kadar sessiz
Günü tavan kapatmış bir hissenin sayfasında yazan yok.çok ilginç sonu iyi olur inşallah
Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dur ben bi fırça atiyim gelirler!
Aloooooooo
Mızmız, katsura
Nerdesiniz? Gelin bakiyim buraya
(Muharrem ince geldi aklıma)
https://i.hizliresim.com/uX8Zla.jpg
aylık takas
Beyler kızılbük yok satıyormuş bilginiz olsun. Deli hakla arz olacak.
Bu herifler halka arz ve bedelli akabinde , sinpaş rasyoları güzelleştikten sonra servetle birleştirmesinler?
O zamana kadar ben burada olmam herhalde.
Halka arzda iyi prim yaparsa bana eyvallah.
Bedelliyi beklemeyecek misin?
Servet mali tablosu bildiğin elmas. Darısı başımıza ne diyeyim.
Vay bere. Beyler 60 lira oldu servet demiştim. 100 mü olacak bu demiştim. 140 tl. Beh anam beh
O kadarda değil, saflık olur. Ama birleşme müteakip yıllarda olabilir.
Arkadaşlar bugün tamamen ayrıldım hisseden. Kalan arkadaşların herşey gönlünce olsun.