Merkezden eksi 250 bekliyorum ben en az 200
Ama piyasaya nafile şu an için alan yok
Printable View
Merkezden eksi 250 bekliyorum ben en az 200
Ama piyasaya nafile şu an için alan yok
Nordstrom koronavirüs nedeniyle mağazalarını geçici olarak kapatacak
Nordstrom Inc, koronavirüsün yayılımını sınırlamak üzere ABD ve Kanada'daki
mağazalarını geçici olarak kapatacağını ve 2020 yılı mali tahminini geri
çekeceğini bildirdi.
Şirket, 17 Mart'tan itibaren iki hafta boyunca mağazalarını kapatacağını ancak
Nordstrom.com, Nordstromrack.com, HauteLook.com dahil uygulamalarını ve web
sitelerini açık tutacağını bildirdi.
Şirket, dönem boyunca mağaza çalışanlarına ücret ve kazanç sağlayacağını belirtti.
Seattle merkezli Nordstrom, 116 mağaza ve 248 indirimli Nordstrom Rack mağazası
dahil 40 eyalette 380 mağaza işletiyor.
Nordstrom, harcamalarını daha da azaltma ve 2020 yılı tahminini geri çekme
planının bir parçası olarak ayrıca hisse geri alım programını askıya aldı.
Adam kendi şirketine güvenmiyorsa yatırımcısı nasıl güvensin.?
YTD
cabuk cabuk hazir bogalar ayi olmusken...onnar tekrar boga olmadan...tavuk saskinken...
Tavuk olmuş davuk döner
Hala tavuk saskinken diyor adam ya
:kahkah:
uzun vadeli portföye ilk kuzular gelmiş...
https://i.hizliresim.com/khOO8O.jpg
Sıkıysa kısa vadeli portföy de de göreyim
Hadi de :kahkah:
cabuk cabuk...hadi hadi...
Viper in bu gülüşünü hatırlıyorum. hunili dayu topiki acınca da aynı şekil gülmüştü.
tavuk şaşkın, daha hızlı palaaa
neler oluyor
ralli başladımı
yukarı serbest marj olsa ne güzel olurdu:p
Resmen verilmiş sadajam varmış. Dün akşam seansında %50 long aciyirum 104500 dem Sabah 107200 den hepsini kapıyorum. Piyasada en son hatırladığım 105800 yanıyor tekrar acayimmi doye düşünürken uyuyakaliyorum sonra gozerimi bı açtım 100500 derken 99500 hayırdır habermi bar falan filan derken %25 long aciyirum 100.200 ortalama az önce 102 den kapıyorum.
çabuk çabuk daha cabuk
go go go
altnygt boga olana kadar...ralli...
cabuk cabuk...hadi hadi...
ben sazeli gilleri tutuyom...
Artık rallinin tanımı değişti
Bundan böyle devre kesildikten sonra devrenin kesildiği fiyatın ötesine gittiğinde piyasa ralli olmuş olacak
Bundan böyle böyle
O yüzden ralli başladı evet :)
kchol dur hepi topu 5,000 lot aldım ya... :)
Pala da eşşek değil ya. Baktı alıcı yok. Tepki geliyormuş gibi gösterip gelene geçene dağıtıyor yine elindekileri. Başka türlü alıcı bulamaz
Tepki değeri 107500 e indi bende
Seans kapanana kadar 105 e iner bu değer
Aşağısından bahsetmeye gerek yok babalar mal alıncaya kadar ucu acik
Gelişmekte olan ülkeler bu yıl petrol ve doğalgaz gelirlerinin % 85'ini kaybedebilir - IEA, OPEC
Uluslararası Enerji Ajansı ve OPEC, yaptıkları ortak açıklamada,
son IEA analizine atıfta bulunarak gelişmekte olan ülkelerin petrol ve
doğalgaz gelirlerinin mevcut piyasa koşulları devam ederse, bu yıl
% 50 ila % 85 arasında azalarak 20 yılın en düşük seviyesine ineceğini
bildirdi.
IEA direktörü Fatih Birol ve OPEC genel sekreteri Mohammad Barkindo,
yaptıkları açıklamada, "Bunun, özellikle sağlık ve eğitim gibi hayati
alanlarda kamu sektörü harcamaları için önemli sosyal ve ekonomik
sonuçları olması muhtemeldir" dedi.
iki açıklama
1.si
şuana kadar tespit edilen bir vaka yoktur ama olma ihtimali çok yüksektir.
2.si
şu ana kadar tespit edilen ölüm vakası yok ama bu olmayacak anlamına gelmez.
sonuç:
vaka sayımızda artış oranında yükselme var.
az önce bir şey daha yaşadım. annem fizik tedavi görüyordu ayın 20'sine kadar hastanede yatacaktı. bugün çıkabilirsin demişler.
garantiden mesaj geldi banka atm limiti 5 bin tl diğer atmler işlem ücreti alınmayacaktır. diye
daldan dala atladım
saygılar
Ölü kedi sıçraması olsun bari, hep düşüş de saçma. Yani satan satmıştır.
Bundan sonraki düşüşler satmayanları bezdirmeye yönelik olma ihtimali bence fazla.
100.000 ile 100.500 arasına 2/10 lonk yazıldım
100 de alinanlar...1.700 pointe verildi...
ben altygt gilleri tutuyom...
Tabana yapıştırılan hisseleri paralı adamlar alması lazım. Gün içi almaya cesaret gerekir.
İlaç olur, aşı olur ben Alamanlardan bekliyorum hamle. Alaman teknolojisi. Bir vaka sayısına bakıyorum birde ölü sayısına. Var bu itnelerin bildiği birşey.
bakın dikkatimi çekenler
1-) italya iran ispanya ve fransa bunlarda akşama kadar vaka ve ölüm yok ama akşam üzeri 50-100-300 üstü oluyor.
2-) çin hep standart en başta onlarda oluyor ama ne hikmetse sayı 10 ile 20 arasını geçmiyor.
3-) bir çok ülkede özellikle gelişmemiş ülkeler sayılarda aşırı bir oynama yok hatta neredeyse hiç kıpırdama yok.
vs.
saygılar
Finlandiya'nın demiryolu operatörü satışların düşmesi nedeniyle 6.000 çalışanını işten çıkaracak
Finlandiya'nın devlete ait tren operatörü VR, koronavirüs salgını nedeniyle
yolcu sayısının % 60 oranında azalması nedeniyle 6.000 çalışanını üç aya
kadar kademeli olarak işten çıkarmayı planlıyor.
VR, Finlandiya'nın iç iletişimini sağlamak için en önemli uzun ve kısa
mesafeli rotaları koruyacağını bildirdi.
@Kardemir kARDEMİR
0.30 cENT
ve
Altı Asla Affetmem dayu
2008 Krizindeki fiyatıdır
YTD
Rusya Federal Havacılık Ajansı Başkanı, salgın nedeniyle durdurulan uçuşların, bazı Rus hava yolu şirketlerinin iflasına yol açabileceğini söyledi
Rusya Federal Havacılık Ajansı (Rosaviatsiya) Başkanı Aleksandr Neradko, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle durdurulan uçuşların, bazı Rus hava yolu şirketlerinin iflasına yol açabileceğini söyledi.
Neredko, başkent Moskova'da Rosaviatsiya yetkilileri ile gerçekleştirdiği toplantıda, koronavirüs salgını nedeniyle Rus havacılık sektöründeki gelişmelere dair değerlendirmelerde bulundu.
Koronavirüs salgını nedeniyle Rusya'daki hava yolu şirketlerinin gelirlerinde önemli kayıplar yaşandığına işaret eden Neredko, "Durdurulan uluslararası uçuşlar ve rubledeki değer kaybı yüzünden başta hava yolu şirketleri olmak üzere sektörde iflas riskleri ortaya çıkıyor." dedi.
Sektördeki mali kayıplara dair çeşitli tahminlerin yapıldığını belirten Neredko, "Söz konusu tahminlerin teyit edilmesi gerekiyor ama kayıplar 100 milyar rubleyi (yaklaşık 1,35 milyar dolar) geçebilir." diye konuştu.
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, bugün yaptığı açıklamada, virüs salgını nedeniyle kayıplar yaşayan hava yolu şirketlerine yönelik yardım yapılmasıyla ilgili çalışma yürütüldüğünü söylemişti.
Rusya, aralarında Çin, bazı Avrupa Birliği ülkeleri, İran ve Özbekistan'ın bulunduğu çok sayıda noktaya yapılan uçuşlara sınırlandırma getirmişti.
Kaynak : Anadolu Ajansı