Goody 3.4 civarında yazdım hemen hemen %100 yaptı sabredenler çift hanelerde %50 azaltabilirler posizyonlarını ytd
Printable View
Goody 3.4 civarında yazdım hemen hemen %100 yaptı sabredenler çift hanelerde %50 azaltabilirler posizyonlarını ytd
Endeks dolar bazında direnç çizgisine dokunup hafif geri çekilmiş.
https://i.hizliresim.com/d2TMH5.jpg
Elimizde ucuz hisseler halen mevcut ozgyo.agyo.usak. Pirim yapmayan afyon ve atlas.batık ıhlgm :) kumbara hisselerimiz ygyo .yyapı.ıeyho devam sabırla beklemeye ytd
ıhlgm batık dememin sebebi 2.5 yıldır tutuyorum sabırla o yüzden çöp hisse olarakta nitelendirebilirim -1 tl maliyetim var al sat yaparak kendi çapımda çöp hisse yaptım:):):):)
İyi geceler cümleten. Çelik hocam MARKA hakkındaki görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz. Teşekkürler
Cümleten iyi geceler yarın iş var dinlenmeliyim ..yarın 10 kasım rahmetli atatürk ü anıyoruz bol bol ruhuna fatiha okuyacağız ..1 dakka da saygı duruşunda durucaz hoşcakalın
Iyi geceler , Allaha emanet ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler Çelik hocam.
Hayırlı geceler cümleten...
Aleyküm Selam Sn. Çelik
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni maliye bakanımız Lütfi Elvan oldu.. inşallah piyasa olumlu algılar... hayırlı olsun..
Üstad ISDMR çok baskılıyorlar. İzleyelim bakalım kim galip gelecek. :)
Rheag tavan oldu Çelik üstad...
CIMSA orta vedede güzel yerlere gider .ytd.
Merhaba Sn Çelik. YGGYO da bir hareket bekleyebilir miyiz?
Herkese selamlar.Sn celik hocam #polho hakkinda guncel yorumlariniz nedir
Saygilar.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese iyi akşamlar. Çelik hocam bu hafta kısa vadeli bir öneriniz var mıdır? Teşekkürler
hocam özelde FADE genelde gıda şirketleri durmu hakkında yorum yaparmısınız? teşekkürler
selamunaleykum cümleten iyi akşamlar nasılsınız
aleykümselam.toaso ya bakabilirmisiniz ?
Çelik hocam rheag bugün tavan kapattı. Yarın için ne olur. Rheag hedefiniz kaç
hakan atilla istifa etmiş bende istifa edecem borsadan bu ne başarılı başarısız herkes kaçmanın yolunu buldu bende istifa ediyorum
Tesekkur ederim saygilar.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi Borsa İst Gn Müd Hakan Atilla ile konuştum.
Aramızda şu konuşma geçti.
C; Hakan Atilla istifa mı ettin ?
H: Hayır bu iddiaların aslı astarı yok.
İstifa etmedim, görevimin başındayım.
Görevde olduğum sürece Borsada pek çok rekor kırdık. Daha da devam etmeye niyetliyim.