133825 :bravo: vur palacan kırbacı perişan et :kahkah:
Printable View
133825 :bravo: vur palacan kırbacı perişan et :kahkah:
106 300 den yukarı tepki verebilir....
133200 civarı vadeli ....
tabiki oralara salacaksa bugün..
133 altı panik satışlar gelir.. sağlam destek 132 .. hesaplarım böyle çıkıyor...
133475 :kahkah:
İyi avcı joe her ay çıkan avcılık dergisinde kapaklar da yer alır ve bununla övünürmüş. Bir gün dergiyi eline aldığında kapakta Temel`in resmini görmüş. Temelden övgüyle bahseden gergi Joe`ya küçük bir köşe ayırarak " Joe yine ayı avladı " diye yazmış. Bu Joe`nun gücüne gitmiş ve hemen Türkiye`nin yolunu tutmuş. Uzunca bir uğraştan sonra Temel`i bulmuş ve ona kendinden bahsederek namını nasıl çaldığını sormuş. Temel;
- Bende ava cideyirum cel costereyim demiş.
Ve Temel köpeğini de alarak yola koyulmuşlar. Av esnasında Temel ağaçta bir ayı görmüş. Joe`ya bak seyret demiş. Ağacın altına geçmiş ve ağacı sallamaya başlamış. Dengesi kaybolan ayı ağaçtan düşmüş ve Temel`in köpeği hemen ayının arkasına geçerek iki puan almış. Ayı aldığı darbeden iyice mayhoşlaşınca Temel ayıyı hemen bağlamış. Joe şaşkın ava devam etmişler. İleride yine ağaçta bir ayı görmüşler. Temel hemen ağacı sallamaya başlamış ama ayı düşmez. Temel Joe`ya
- uşağum ben ağaca çikup yukardan salliyacağum. Ayi düşerse çopek işuni biliyi ama ben düşersam hemen çopeği vur.
Mert abi inşallah ayı düşer :halay:
soluksuz düşse XU30 130400 bende destek görünüyor.
bugünkü açıklamalardan terse getirmez ise fişi çekmek üzereler ...kapanışı bir görelim bakalım...
https://i.hizliresim.com/AkOM5B.jpg
https://i.hizliresim.com/nWb6LM.jpg
Dönüş len artık :)
Hocam sen kendini online yazarak ispat etmiş birisisin..her pozisyonu yazmıyabilirsin..:)
Benim karşı olduğum şey ..online hiç bir beyanatı olmayanların birden bire gelip ben kazandım diye yazmaları,HATTA DAHA KOMİĞİ görüş bildiren birisinin terste kaldığında bile gelip pişki pişkin kazandım demesi,anlamış da değilim amaçları ne!?
Dürüst insan ,kazancını yazdığı gibi kaybını da yazmalı ..bunda bir yanlışlık yok ki ..herkes terse gelir..hep kazanan olabilir mi ya.Defalarca da belirttim online yazmıyana borsa olarak zerre kadar saygım yok.
STOP hayat kurtarır Almanya açıklamala düşüşün hızı artar mı ?
Daha da sertleşmesi ve yarın da sürmesi beklenebilir ama bizler hedeflerine geldiğinde karımızı alalım ki istediği yerlere gitmesinde sakınca olmasın ...
şimdi 133750 ..manyak trade imkanı veriyor.
U30 un bize günlerdir yaptığını dolar dolar shortçulara yapacak ...
U30 132200 e kadar geri alacak gücü var
Henüz SHORT olup koltuğa yaslanma durumumuz dan ziyade temkinli olup pala, herif, her kimse para tırtıklayabiliyorsak ne mutlu bize
kafasına vuracaksak seviyeyi alalım..133 altımı olaması lazım :)
yanlız 134 ü deneyecek gibi duruyor ... izleyelim bakalım ... gıpraşmıyom sadece izliyorum...
Dostum sizler benden daha tecrübelisiniz SAATLIK Grafikteki ortalamalar henüz Düşüşün onayını vermemiş bizler trader isek sabahtan bu yana Rock'n Roll kardeşimiz aşağı yada yukarıya vurmaya devam ediyor karını bulduğunda gözünün yaşına bakmıyor
ne güzel TRADER in yapması gereken de bu anlaşılmayan ne olabilir ?
dji son yükseliş fake diye düşünüyorum... yani 16:30 hızlanabiliriz .