şey 23 aralıktan bu yana %30 prim yaptı...keza altında...
Printable View
şey 23 aralıktan bu yana %30 prim yaptı...keza altında...
Dolar yukarı borsa volkan formasyonu devam edecek mi bakalım..
dolar birileri için gündem olmaktan çıkmıştı... kendini nasıl hatırlatıyor...
Vatandaşlığın bir önemi kalmadı teşekkürler yeni Türkiye'mM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her piyasa için kendi tekelinde alayına yön belirsizliği..adam akıllı açıklama aksiyon söylemediği sürece fed ..
Piyasalardan birşey beklememek lazım..
Bence artık birikenler ile fiziksel mal alma zamanıM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gördüğün görebileceğiniz en iyi yönetilemeyen holdinglerden biri herşeyi faulM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yön tayin edebilen var mı..
Bende herşey puslu..ancak Türk borsası bu günlerde belli oluyor genelde
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yöne gerek yok, çünkü viobu bıraktım.
endekis domates tarlası gibi kırmızı olmasına rağmen sepetin yarısı hıyar tarlası gibin yeşil
saatlikler aşağı günlükler yukarı gibi duruyor. önce biraz salacak gibi.
benim beşli çete...
https://i.hizliresim.com/lf7rp3n.jpg
dow daha hala zirvede; hele bir yapsınlar da %20'lik filan bir düzeltme.. öyle görelim endekslerin boyunun ölçüsünü...
endeks düşmeye başlayınca foruma ilgi artıyor.
ufak bir analiz olarak kalsın burda :oleyo:
Vezüv yanardağı gibi bir patlama fışkırtma bekliyorum..
dow sert düşmediği sürece dolar bazında çok değer kaybetmeden idare ederler de...
dow göçtü mü volkan yerine cehennem obruğu olur....
bana göre gereksiz stres... çok daha "sure bet" var ayan beyan ortada...
vay be dünya gırmız bizim pist yemyeşil..yersenkirşen...öğleden sonra görüürüm ben delıkanlıyı hele bi longcu toplasın...
Şeyde 3-4 günlük kapanış hareketleri önem arz edecek teknik olarak.
Endekste bariz aşağı gideceğine dair emareler var. Benzer yapılar bazı kağıtlarda da izlenebiliyor..
çıkacaksan gece ne diye tiyatro yaptın,sapık pala
EREGL TCELL gibi iki büyük top ateş almıyor.
Onlar da gümbürdemeye başlarsa 2.5 3+ yı görürüz..
Barut mu arıyorlar acaba :oleyo:
TUPRS PETKM THY katır gibi çekiyor endeksi şu aşamada..
TUPRS PETKM EREGL de deli bilanço gelecek..
Buralarda düşüşlerin hepsi alım fırsatıdır..
Nomura: Hindistan Merkez Bankası'nın enflasyon artarken faiz artırması kaçınılmaz
Ekonominin E sinden anlamıyorsun, Nomura. Bizim ekonomisti Hindistan'a verelim, kısa zamanda çözer o işi...
Değerli arkadaşlar İBB ye yapılan operasyonla ilgili Habertürk yazarı Nagehan alçı dan sonra Muhsin Kızılkaya da yazmış. Bu operasyonu yapanın amacı belli İmamoğlunu harcamak değil. Birde Deva partili Metin Gürcan olayına benzer yabancı ülkelere rapor vs hazırlayan gazetecilerde alınacak miş. RTE de yana tutuşa sokaklar da gösteri olsun istiyor. Bu konuda tehdit ediyor ki senin böyle bir şey söylemediği halde. Bunları dikkate alın. Aman dikkatli olun arkadaşlar.
çevrenizde reel tüm dolarınız bozdurup döviz garantili mevduata yatıran var mı?
benim bildiğim tanıdıgım yok...
banka müdürüde aynısını dedi bana...
bu 84 milyar tl garantili mevduata dönmüş nasıl oldu bu iş...
Türk Devletleri Teşkilatı: "Kazakistan Hükümetine ve halkına ihtiyaç duyabilecekleri desteği vermeye hazır olduğumuzu beyan ediyoruz"
biraz erken olmadı mı?