manyak amerikalıya zaman yetmemiş 10. luktan 3 lüğe kadar çıkmış 2 saat daha verseler ilk 2 de idi
Printable View
manyak amerikalıya zaman yetmemiş 10. luktan 3 lüğe kadar çıkmış 2 saat daha verseler ilk 2 de idi
Şirketler, reeskont kredisi kullanmak için ihracat gelirinin %40'ını TCMB'ye %30'unu bankaya satmak zorunda kalacak
-TL reeskont kredisinin azami vadesi 360 gün, savunma sanayii için 720 gün
-İhracatçılar döviz satışının artından 1 ay süreyle döviz almamayı taahhüt edecek-BHT
kaynak: https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...28613464875009
'Rezerv yönetmeyi bilmediğinizi biliyoruz. Bilanço nakit akımı yönetimini bilmediğinizi de böylece anladık. İhracat gelirlerinin
%70'ini Merkez Bankasina satacaklar diyerek samimi olsaydınız bari.' demiş sayın Ömer Rıfat Gencal. Haksız mı?
*Hammadde bedeli hangi döviz ile ödenecek?
*Üretim sürecinde kullanılan ara mamül finansmanı ne şekilde gerçekleşecektir?
*Vadesi gelecek döviz kredilerinin ödemesi TL ile mi yapılacak?
sayın EVREN BOLGÜN'de sormuş.
Altın yumurtlayan tavuğu açlığımızı bastırmak için kesiyor, kısa vade döviz ihtiyaçlarımız için ihracatçı şirketlerimize prangalar bağlıyor gibi duruyoruz.
2835.25 İşlem görüyor ..2806.25-2865.00 gördü bugün ..2846.25 uzlaşma ile güne başladı bu sabah ..
Bakalım ne olacak ..
75 puan makas var… vade baslarinda ve rallyde anlasilabilir ama bu kadar belirsizlik dolu bir haftada bu makas dusundurucu…
FSPX, -%3.16 ..Vobyvade -%0.36 ..vobyvadenin 10 alışı kademesinde 117 satş 150 kontrat ..
Eğlenceli bi gece olacağa benziyor :he:
Teorik fiyat 2806.3 ..gün dibi ..
Haydi bakim palacan seni ..sevdiğimiz renk ..kırmızı ..göreyim seni :dvr:
Tespitlerin hep doğru Bulut..Aynı cümleyi yazacaktım sen yazmışsın...
Sabah da yazdım geçen hafta da...Kudurmuş köpek gibi alıcı arıyor yerliler..Yabancı olmadığı için haliyle sadece bizlere satmaya çalışıyorlar bizler sattık mı veya almadık mı sert yukarı alırsak sert aşağı...Ama düşüşler %2-3 gibi yani bizi çıkartıp tekrar yükseltiyor...Dediğin gibi yabancı olsa %3 hatta daha fazla düşmüştük..
Pandeminin ilk aylarını hatırla...Bankalar 0 faiz kredi verdi millete, millet evde ne yapacak tabi ki borsaya girecek 400 bin yerli geldi borsaya..Hatırla 1 haftada %50 düştü kağıtlar çünkü alıcı vardı..Yarın bu kadar daha düşsün çarşamba %3 yükselip yerine gelir..
Bugün Ereğli en çok düşen kağıt çünkü her kademeden alıcı geldi, ama esas satmak istedikleri kağıt Sasa bak Cuma topiğine 44.30 iken ne yazdım..Çılgın gibi mal sokacak adam arıyorlar...1 haftada %40 yükseldi ama alıcı bulamıyor..Hektaş böyle Tofaş böyle ya neler yazarım hep gözümün önünde oluyor..
Mal alma ve mal verme sürecini anında yakalamalısın yoksa adamlar kafa göz girmek için bekliyor..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...20#post5966020
Üstat TÜRKOĞLU kırmızı dediysek bu kadar da değildi yanee :dvr::kahkah::he:
borsa daha düşermi amk
Sen econfin değilsin sanki kardeş ya da bi 30 yaş gençleştirme mi yaptılar ne bu heyecan hayır mı sıkıntı yoktur inşallah SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tarihi anı bi kayıt altına alalım ..
https://i.hizliresim.com/7lhywy6.jpg
İlk yeşil mumda tepkiye oynanır ama hesabım bile yok kim açacak şimdi SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet hocam ..aynen sizi takip ediyorum :rules:
Fakat değerli hocam ,size biraz dargınım ..kıro biraz hoş olmamış sanki :kmk:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...89#post5966289
Vadeli 15 dk.lıkta yükselen dipler oluşmaya başlamış.
Yer yemez ben karışmam:) Acemi borsacıyım
https://i.hizliresim.com/agjgibl.PNG
Gece seansında tavan 2913.75 tabanı 2744.25 ...şimdi 2836.00
Bakalım hangisine gidecek ..
Bizim renk belli ..
8. ay vadeliye bakın algoritma var mı yok mu? canlı izleyin. satış gireceğim, saniyesinde benim bir altıma satış geliyor. 3.049,75 ile 3. 049,80 arsı gidip geleceğiz.
Uzun zamandan sonra gece seansına teşrif ettim palacan ..beni mahcup etme bak ..geldiğimden beri aynı yerdesin ..vermiyorsan -al bari ..gerçi ikiside aynı anlamda da neyse :he:
2835.50
Dünyanın açık ara en rezil ekonomisi, yabancı üçe beşe bakmadan ne kurtarırsa kacmanin derdinde, cari açığı, bütçe açığı patlamış, yalanlar yol olmuş, hiçbir devlet kurumuna bakana başkana güven kalmamış ve bizim borsa abiler terste kaldi diye üç günde yüzde 8 düşen dev ve diğer tüm dünya endekslerinden ayrılmış...
Borsayı da kendilerine benzetti deyyuslar...
Sağlam durduğu aşikar canım. Bu kadar yurt dışı bozması ile bu kadar sağlam durdu ise yurt dışı dönünce coşacak demekti.
De.
Ya dönmezse:)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dışarısı yanıyor badem spor da tık yok ,
bu cephe ile hiç işleri olmadı ,
vıop pastasını onlar yapıyor , yemleyende kendileri,
var mı var bu gece gördüğünüz gibi.
100p faız artırma ıhtımalı varmıs ..karusuk durumlar hayra alamet degıl ama zaten bız yerlı ve mıllıyız
283075 e getridi gene uçtu güvercin misalı 283350
HERİF, toplu tahsilat yapar mı?
7 ay sonra ilk kez Short poz tasidik bakalim. Hayirlisi :)