SPOT
https://i.hizliresim.com/nuotl5m.PNG
Printable View
Vay be ABD den fazla sevindi :)
saat 16.00 olmuş 27 milyar hacim,
Long poz kapatıldı Big dayu.... güzel kâr bıraktı şükür
Şelale olunca %2-3 den aşşağı gözünü açmıyor yukarı teptirme %0,30 anca gelebildi
dur hocam fazla dillendirme, yine atlayan olur, sonra onları dökücem diye yine terse sürer, mürer
endeks 5450 üstünde iki saat tutunursa, anca o zaman kırmış sayılır
küçük yatırımcı şimdilik izlemede kalsın, baktı satış gelmiyo, kapanışta alabilir
pazartesi zaten yüzde 2+ cepte, inanmayan paragöze sorsun
Ne uyumuşum bea, saatin alarımı da tam datlu uykudan uyandırdı.
kaçırdık mı bişii :he:
geldimi minare dikici yada sopa sokucu
endeks sıkıştı 350 puan yukarı veya aşağı hareket yapması lazım..5000 üstü yukarıyı 4900 altı aşağıyı fitiller..
bu masanın kerizi ben miyim her gün yanılıyom evet benim :oleyo::oleyo:
Bizim tüpcü çıldırdı
: *DSP Genel Başkanı Aksakal: Bu seçimde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın desteklenmesi yönünde görüş oluşturduk :)
: *DSP Genel Başkanı Aksakal: Seçimlere katılmayacağız, AK Parti listelerinden yer alacağız
forum olarak parti kuraydık 3 - 5 vekilde bizler kapardık bence :)
hala gömmemiş. palanın başına bugün bi iş mi geldi acep?
yeni takım ınfo-bofa yı aynı anda kullanılıyor belli tahtalarda bu tahtaların büyük ihtimal bilançoları iyi gelme olayı yüksek kulağı delik oyuncular.
5530 dan 5460 ya iyi verdi. Biraz da seans sonu verebilir. 5400 e kadar verse normal. Kademeler bos her iki yonede rahat gidebilir
OyK iyi ekmek verdi ...yeter hafta sonu yicin.
ZAMAN ZAMAN Viob yapmayın diye nasiyat çekiliyor ya köpekli sitede
ilhan da isyanda
Viop 'u 3 ay kapatın endeks 7.000 olur. Net !
İşin hilesi spotta, lolosu viop'ta döndüğü için hisseler gerçek fiyatlamasını yapamıyor.
Değerinin altında spotta kim hisse satacak viop olmasa...
Viop kapatılsın
hadi bakalım pala buraya kadar getirdin Fıjjkırt da tam olsun
Resmen pere dağıtıyorlar dayi:)
EGPRO dikkat edin ...
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/rtrztqr.PNG
murat yetkin cumhur ittifakında dsp'ye 5 vekil sözü verildiğini iddia ediyor. şimdi dinliyorum.
herkes bilir ki reis anketleri çok iyi takip eder.
bu seçimi millet ittifakı açık ara kazanacak gibi gözüküyor.
edit: kendi fikrim 1 vekil bile çok fazla. ama her bir oya cumhur ittifakının çok fazla ihtiyacı var.
haftasonu riski mi ? tanımıyorum kendisini, kimlerden ki o, tokatlı mı erbaalı mı ??
pazartesi- salı iki gün üst üste sildi süpürdü, üç gündür aynı yerden açıyo- aynı yerden kapıyo, sıfıra sıfır.. anlam veremedim bu üç güne, normalde ralli olması gerekirdi.. haftaya inşallah, kısmet artık
1999 seçimlerinde DSP yüzde 22.2, CHP yüzde 8.7 almış
tarih tekerrür eder mi acaba :whistling:
mehmet kırsoy yukarıdaki yazıyı 2007 yılı ağustos ayında yazmış. denk geldi okudum. canım sıkıldı biraz. üstüne ne yazayım bilemedim.Alıntı:
Haziranda bitmiştim portföyün yüzde 70 ini kaybettim. Uzun süredir ne borsaya baktım ne hisse aldım. Dolar alıp satıyodum ufak ufak. 1460 maliyetle aldığım dolarları kaç ay taşıdım. Düştükçe dolar aldım. 1250 lerdende maliyet yaptık. Dolar gidip geliyor kaç aydır 1310 oluyor 1270 sıkıldım. Pazartesi sattım 1300 den birazını. Sonra amerika dalgasına bu 2 günde ufak ufak sattım. Sonra bu sabah çektim kılıcı 1356 ya sağlam verdim. 1460 a aldıklarımıda 1384 e verdim ve halkbank işc aldım. Neden halkbank. Halka arz fiyatı belli düşmez dedim. ALDIM kademeleri bilmeden ben aldım 5 dk olmadı kağıt tabana kilitlendi.... Şİmdiii dolar artıyor yarında halkbanklar düşer. Halkbank çıkar komisyona satarız gene 0 elde var 0 Off offf En güzeli işimize bakalım çalışalım. Bu borsa morsa para yeme yeri kazanma yeri değil bide insanı meşkul ediyor. Çok canım sıkkın akşam vakti saldırıyorum sağa sola...
trade işi iş değil.
Böyle Bi parti mi var?
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.