Şimdi baktım e posta atacağım. Parti kur oy verecek milyonlar var diye. Bende veririm benim neyim eksik. Millet parti başkanı görsün.
Printable View
Dilanlardan sonra sıra bunlara mı gelecekmiş ne...Fotoğraflardaki değişim çarpıcı...
Şulemsi’nin servetiyle ilgili iddialar sonrası Prof. Dr. Özgür Demirtaş uyardı
Sosyal medyada Şulemsi olarak bilinen Şule Kayatürk ile eşinin servetiyle ilgili iddiaların yanı sıra fiziksel dönüşümleri de gündem oldu. Öne sürülen rakam sonrası Prof. Dr. Özgür Demirtaş yetkilileri uyardı.
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...yardi-7855320/
Mayıs 2023 seçimleri öncesi Eskişehir’de bir yerel televizyonda canlı yayına katılan Nebi Hatipoğlu, kendisine yöneltilen, ‘Seçim sonrası İYİ Parti yeniden muhalefette kalıp, AKP yeniden iktidar olura AKP’ye geçer misiniz?” sorusuna, “Tabii ki geçmem. Ne işim var. Türkiye’de iki tip siyasetçi var. Biri siyaseti iş olarak yapanlar, ikincisi siyaseti hizmet olarak yapanlar. Biz siyaseti hizmet olarak yapacağız. İş kolu olarak yapmayacağız. Ben şahıs olarak bindiğim araçtan inmem yani” şeklinde yanıtlamıştı.
AKP’ye katılan vekilin şirketine dev teşvik
5 gün önce İYİ Parti’den istifa eden Eskişehir Milletvekili Hatipoğlu dün AKP’ye geçti. Nebi Hatipoğlu’nun şirketine 9 ayda 1.3 milyar lira teşvik verildiği ortaya çıktı.
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...esvik-7855180/
Parti filan derken .
Tanju Ozcan, Chp'ye davet edilir mi?
Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı gibi suçların engellenmesine yönelik araştırma önergesi,
AK Parti ve MHP'li milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Emniyet genel müdür başkanlığındaki bir heyet 10 kasım için Anıtkabir i ziyaret etti.
Resimdeki polisler epey kalabalıktı.
Bu birilerine mesaj mı? yoksa rutin mi?
kaynak: sonsöz
Sabah TV de TR nin 100. yılını kutlamayan 2 ülke: Katar ve Suudi Araplar dediler.
Biz yaşlı kralın ölümüne 3 gün yas ilan etmiştik.
100. yıl için Süper kupa Suudi Arabistanda yapılacak.
milletin malına çökme kanunu için bazılarının dediği gibi
chp yine halka boşuna ümit verip anayasa mahkemesine gidecek mi acaba..?
nasıl olsa mahkemeyi tınlayan yok boşuna uğraşma özgür kardeşim..
https://www.youtube.com/watch?v=qM6s...amBa%C5%9Faran
Akit:
CGP li iş adamı Erdoğan pazar günü lalelide döviz bürosu açtırılarak 1,5 milyarlık döviz alındı.
SÖZCÜ: Eskişehir iyi parti vekil AKP ye geçti.
Vekil in şirketi martta 1 milyar geçen ay 259 milyon teşvik aldı.
Son CB seçimlerinde önce pazarlık yapacağım deyip aniden adaylıktan çekilen Zafer partili şu an nerede, ne yapıyor?
Ülkede parayı buhar edip gerçek yabancılar fırça çekip,yargıyı esir alırsan şimdi bedevi kıçı yalar misali onlarınki,bedevi araplar hiçbir zaman Türkleri sevmedi hep düşmandılar,bizimkiler ne yapıyor sadece yalakalık,bu ülkede düşmanını bilmez karşı çıkanı düşman ilan edersen o iktidar yok hükmündedir:he:
Seçimden önce Özgür Özel bey,
başkanımız kazanacak
başkanımızın yanındayız
başkanım başkanım diyordu
bugün inanamadım şükür namazı kıldım diyor.
https://www.instagram.com/reel/CzRrk...c4MmM1YmI2Ng==
yaw aynı ürünün yeni modeli olacak bence görelim bakalım nasıl olcak
Samimi olarak söylüyorum. Ortaya karışık düzgün adaylar söylemlerle seçimi rahat alır millet ittifakı. Şuan millet burnundan soluğu alıyor. Barut gibi geziniyor. Birçoğu yemin bile etmiştir ki ben şahit oldum. Demirtaşa bile verir akp ye vermez artık bir çoğu
bu yalamaya göre mtv olayında chp anayasa mahkemesine başvurarak boşuna halkı ümitlendirmiş
yahu bir danıştay tetkik hakimi bile anayasaya aykırılık iddiasıyla aynı hususta bireysel dava açtı
bu konuda içtihat var daha önce anayasa mahkemesi aynı hususta yasayı iptal etti diye açıklamış
hala chp halka boşuna ümit verdi diyor, yargının anası bellenmiş suç muhalefet partisindeymiş, beyincik bile kalmamış..
https://i.hizliresim.com/ig4b0c9.jpg
Bir de bu herif İzmirden, yuh yani ulan Coca Colaya ciro yapmışsın paranla.
Köfteci Yusufta Coca Cola satıyormuş, o da girmiş radara.
Şimdi seçim olsun Reyiste "Gazze için hazırlık yapıyoruz." desin % 60 oy alır.
Haaa... Ne hazırlığı olduğunu bile söylemeyecek, askerî hazırlık falan da demeyecek.
https://www.instagram.com/reel/CzYo3...c4MmM1YmI2Ng==
al abi gitti bi oy daha 2028 seçimlerine :kahkah: kaç milyon nöronu öldü çocuğun
beyin eko moda aldı kendini :kahkah:
eski reis adayı ,şimdini emeklisi Sayın KK'yı batıran ona akıl verenlerdir...
sadece emekliyi tavlaybilseydi iktidar olabilirdi..
ama ona akıl verenler her kesime mavi boncuk dağıtalım dediler...
işin cılkını çıkardılar..
inandırcılık kalmadı...
son parti liderliği seçim konuşmasının bunun en güzel örneği
tek kelimeyle cıvık cıvık hamaset...
apartman emekçilerden başladığı seçim konuşması....
her neyse
bizim burası güya chp'nin kalası
ama kendim duydum apartman emekçileri kesinlikle ona oy vermedi...
yani bir nevi arkadan hançerleme olayı..
riko mesajlarından sende de beyincik olmadığını biliyorum ama
kılıçdaroğlu seçimde rotschild ailesinden biriyle beraber demeç verip
ülkeye 500 milyar dolar sıcak para sokacağım garantisi bile verse seçimi alamazdı
ya da kılıçdar yerine bilmem neyin oğlu da aday olsa yine kazanamazdı, sen de maç sonrasında yazardın 4-4-2 niye oynamadı diye...
Bence kk seçim kazanmak istemedi ki.Zaten hiç bir seçimi kazanmak derdinde de değildi.Yoksa bu bilişim çağında 20 bin sandıkta gözlemci olmaması falan ne demek.Yahu o işi en önemli iki seçimde sallarsan seçim akşamı zurnanın zırt dediği anda veri akışını AA ya bırakırsan sistemini kurmazsan olay bitmiştir.Sinan oğan da muharrem ince de sandık güvenliği konusunu söylediler kk o iş bizde dedi ve o işi yapmadı.Sonra yok alevi yok sunni .Aslında zerrece alakası yok ,baykal da mı aleviydi o da en kritik zamanlarda reise hızır gibi yetişirdi.İşin aslı bizde iktidar muhalefet falan yoktur.Bizde iktidarı ile muhalefeti ile 20 yılda bir bir format atılır,o format uygulanır bu esnada biz trumanların gazını almak için herkes rolunu oynar.Sonra bizde ah o öyle olsaydı bu böyle olsaydı diye dövünür dururuz.Şimdi ali yerlikaya nerde ,soylu nerede ikisini de reis le bahçeli atadı.Neden soylu zamanı öyle istendi de şimdi temizlik yapılıyor ,şu anda muamma onun nedenini de ilerde anlarız.
Şu anda özel imamaoğlu falan bizlerin gazını almak için tiyatro seyircisiz kalmasın diye bir şeyler yapılacak.Yoksa mazallah seyirciler oyundan sıkılır tiyatrodan çıkar ulan bu ne iş ben tiyatroyu seyrederken dışarda neler neler olmuş bizim eve de hırsız girmiş ev tamtakır falan der.Buna zinhar izin verilemez.Bu ara bizim gazımızı almaları şart.O da yapılacak sanırım.
aktif bile piyasanın altında dolar satıyor yine bir yerlerden yeşillik var, bugünkü dolar hareketinden belli, sukuk yaradı galiba..
Ha bu arada kk nın 500 milyar doları getirme işi kesin olsa rothscild de yanında poz verse,bizde yüze 96 falan oy alırdı.Ben de 58 yıllık tecrübeli bir tc vatandaşı isem ve halkımızı az bişi tanıyorsam o seçimde reisin canına okurdu.Millet reis kusura bakma iş başka aşk başka aş başka der reise sırt çevirirdi.Bizim halkımız oportunisttir ,kuvvetlinin yanında durur,kazanacak olanın yanında durur.Maalesef benim şahsi kanaatim bu şekilde.Yoksa alevi sunni işi falan palavra.E özal da kürttü ,hiç sıkıntı oldu mu.
yav doktor 2 sene kafa ütüledin, karar verildi imamoğlu geliyor, amerikanın kararı
washington koridorlarında başka bir şey konuşulmuyor diye salladın durdun
bırak bu ayakları, insan yanıldım der, ben başkanlık için değil ama milletvekili sayısı için iddiaya girdim
ama amerika ne karar vermiş aylarca sallayıp durmadım burada, boş işler yorma klavyeni..