Brf ile yakinda uzakatan hic bir iliskisi yok.
Printable View
Brf ile yakinda uzakatan hic bir iliskisi yok.
Karanlikta yukari çizer benim bildigim tavuk. 14.10 ustu kapatsa guzel.
13.98 karanlik giris 14.15 cikis masallah.
Hissede oldugum halde cikmasini istemiyorum.hatta dahada dussun.fulleyim sonra yukselir.sadistmiyim ne yim yaaa...
Ülkede tekel olma yolunda ilerlerken hisseler de tık yok
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Top cevir pres yap baskila sure daraliyor.
14.40 bullish wolf direnci asagi kirilmasa iyi olur.
14.40 alti kapanis 12 lerdeki destege kadar salmasina neden olabilir. Ytd.
14.40 direnc oldu yeniden yarinda kiramazsa eger 14 40 i 12 lere yolculugumuz hayirli olsun. Ben sahsen okadar salma kapasitesi gormuyorum ama %83 buyuk bir sahiplik herseye musait.
Guzel teknik isletiyor. Temel olarak zaten duzgun bir firma Banvit bunu 9 ayliklarda da teyit ederse ki etmesini muhtemel goruyorum bu baskinin bir sebebi de bu bence. Halka acik kismin cok buyuk bir bolumu toplandi zamani gelince hareketini yapacaktir. Ama bu yukselis once12 lere salip da olabilir. Hissede spek el degistirmis de olabilir tum bu hareketler onun da belirtisi olabilir. Bist 100 den cikma falan yok. Sadece yeni gruplara ayrildi Bist yine ayni grupta yer aliyor sadece grubun ismi degisti yani. Dususle bunun alakasi yok yani.
Isyatirim ve yatirim finans soluksuz satista teb ise surekli karsilamakta. Cep to cep degilse spek degisimi muhtemel.
Süpersin.yanıtın için extra teşekkürler. Bu forum çoook sessiz kaldı çok... ☺️
Rica ederim. Umarim hepimiz gonlumuze gore kazaniriz.Buyuk resimde iyi bir hissede oldugumuzu dusunuyorum insallah yanilmam.
13 lerden toplamaya başlanır demiştim, buralar iyi yerler.. Alıma başladım. Aranızdayım artık...
LYA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Topmaya devam, tahmin ettiğim yere geldi.
LYA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks bahane mal toplama sahane. Endeks 98 binken 16 TL.ydi. Burdan seker arti bile kapatirsa sasirmayin. 3 un 5 in pesine dustuler.
Bullish wolfe 12-14.41 kanalinda suan korkulacak hicbisey yok.
Endeksi takacağını sanmıyorum, haftalar önce 15 küsürlerdeyken burda görüşümü söyledim. Almam burdan diye. Ya 16.40 üstü kapanışlar yapar alırım yada 13 lerde alırım diye..uzun bir düzeltme ve silkeleme yaptı.. Tabiki şahsi düşüncem buralardan döneceği ve hedefim 20 ler... Ha yarın sarı kafa çıkar konuşur, suriyede kötü gelişmeler olur endeksle daha aşağı salarmı salar. Onu bilemem. Ama genel gidişatta dipler diye düşünüyorum. LYA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ortamda zaten hiç bir mala gömülünmez ortak.. Suriye olayı şekillenip karmaşa biraz dönerse olumlu ya hava değişir. Bizler kağıtsız duramayanlardanız. Az olsun ama olsuncu.. Şu an portföyün 5 te 1 i kağıt oda 4 kağıtta. Biride piliç arkadaş.. Desteklerde azar azar ekleyerek giderim. Ama dediğim gibi şu an ne alsan ters köşe olma ihtimalimiz daha yüksek.. Coşmadan beklemek en akıllısı... Grafikler bu ortamlarda pek işe yaramıyor. Kanallar hızla kırılabiliyor aşağı yönde.. Sabırla beklemek en güzeli. LYA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar bu havada malı toplayıp ya kottan çıkacak yada spek degişikliği var başka açıklaması yok
Satis surecinde operasyonu yapanlar gidiyorlar spek artik patron bence de. Bu iyi birsey alan alir satan satar suanki fiyatin hicbir onemi gercekligi de yok. Gedik aylar once rapor hazirlamisti noldu simdi hersey yalanmiydi yani. Yersen unutursan..Fiyat suni. 9 aylik cok onemli cok.
Freni boşalan kamyon gibi her gün düşüyor, sanki yine onlarda son bulur gibi. ...
Patron 3.çeyrek gelmeden ben kaçtım diyebilir mi o zaman ne olur
Bullish wolfe destek calisti hedef 18 insallah sabirla beklemeye devam.
[emoji106]LYA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arjadaslar siz sakamisiniz ne destegi ne direnci ne analizi ne temeli ne formasyonu.ortam bozuk.sert asagi geliyor ozel olarak.ruzgara karsi iseyenler ustunu degistirsin.
Ortamin bozuk olmadigi donemmi var Turkiye de. Borsa hep yukari yapsa agalar nasil kazanacak asagi dusmek icin hep bir bahane. Hicbirsey olmayacak Allahin izniyle hepsi bir oyun. Papaz.ticaret savaslari.kuzey kore abd savas çanlari. Arap bahari...
Haklısın ortak ortam bozuk ona göre uçup zıplamamak gerek.. Zaten ben borsacıyım diyen ve para kazanan işte bu şartlarda kazanandır.. 30 yıldır içindeyim. Neler neler gördüm, bu neki... Kuralları uygulayan düşerkende kazanır.. Sabırlı ol, tüm parayla gömülme ve panikleme.. Birde nerede sroplayacağını iyi bil... LYA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoda sıkıntı mı var acaba ? 6 aylık süper gelmişti 9 aylıkta sıkıntı olabilir mi sert düşüşün ve tepki verememesinin nedeni ne olabilir?
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sahibinden satilik tahta. 20 milyon tl.si olan Spek araniyor...
19 tl den aldigi sirketi 12 tl den topluyoruz sesini cikarmiyor. Ya gözden cikardi sirketi satacak. Yada bildigin enayi. Ne yap ne et bilancoyu boz patron efendi kendi sirketini dududukle yoksa biz zengin olacaz
Bu adi operasyonun sebebi ve patronun buna neden göz yumdugu bu haber kaynakli gosterilip bir miktar daha korku havasi ile alttan toplayabilirler. %83 ü toplamanin da bir sebebi olmali lakin uzun vadede.