Vijdansız sabuha bide gitmiş subliminal 10 TL yazmış RTA için. Ba ba ba...:he: Hayek hocayla ben 15 TL derken bundan da vicdanlıymışız meğerse. Bir de ky dostu görünümleri yok mu böylelerinin, işte buna bayılıyorum abisi.:drunk:
Printable View
Vijdansız sabuha bide gitmiş subliminal 10 TL yazmış RTA için. Ba ba ba...:he: Hayek hocayla ben 15 TL derken bundan da vicdanlıymışız meğerse. Bir de ky dostu görünümleri yok mu böylelerinin, işte buna bayılıyorum abisi.:drunk:
Bardağın dolu tarafından bakarsak borsadaki yuzdesel oranın %100 e yakın olduğundan dolayı borsaya başka hisse kote edemez.Yani bu baskı unsuru asla olmayacak..
Eğer olursa ancak tersi hareket beklenir.Borsadan hisse toplamak..
Tabi benim bu yazdıklarim yasal çercevede olabilecekler.İllegal yollarla borsada hisse alinip satılması istisna tabi..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdan murat gulere sesleniyorum [emoji846][emoji846][emoji846]
a1 capital'i halka arz etmeyi dusunuyorsan valla daha iyi bir donem bulamazsin
Turk ilac : bireysel yatirimci icin
8.207.000 lot hisse verilecek
1.137.000.000 lot talep gelmis (138 kat)
binde 7 dagitim ; 10.000 lot taleb icin 72 lot
hazir araci kurum karlari patlamisken, a1 capital'i cok iyi fiyatlara 100 kat talep ile halka arz ederiz.
Bir Dost
Şimdi bu hesabı bizim gibiler görebiliyorken şirketin üst yönetimi ve özellikle kurt borsacı Güler görmüyormudur????
Bence onlarda sabırsızlıkla A1 i hazırlıyorlar..piyasaya allayıp pullayıp sunacaklardır..
Ben bu bedelli olayını milat olarak görüyorum..
Asla ytd..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onların hepsi sahipli.
#GLRYH #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...03011303090468
Piyasada 30 milyon lot hissesi olan hissenin böyle tahtası olmaz.
A1'in sermaye artırımını SPK onayladı mı hayek hocam, takip edemedim. Muratçığım onu mu bekliyor yoksa ?