Al-sat lardan harici Spk Tahtayı işleme kapatıp kapalı seansla açıkcıların malını kapattırdı.zorla aldılar bir kısım malı.Ordaki karı da az değildi sanırım.10-20 milyon diye hatırlıyorum.hata olabilir.Onu da dikkate aldınız mı?
Printable View
Arada kazık bize girdi... Mecbur bekleyeceğiz
açıkçılardan 7,5 ml kazandı...lakin bu kadar malı taşımanında bir maliyeti var dilekolay aylar oldu faizler 25 ....ders kitaplarına yazılacak olay var burada...hani eskiler ne der bu piyasada ne kadar büyük avcı olursan ol seninde tabut boyunu ölçecek bir mezarcı çıkar...
özgyo'nun kap bildirimlerine bakarsanız metro yatırımın ne zaman senette işlem yaptı ne kadar ortaklık payı var. görebilirsiniz. örnek vermek gerekirse metro 25.05.2018 tarihinde satış yapmış ve ortaklık payı % 0, sonra 06.06.2017 tarihinde 2-00-2,20 aralığında alıma başlamış ortaklık payı % 11,68
kısacası metro, bu hissede sürekli alıma başladığı tarih belli, özgyo 2015 ve 2016 yıllarında yanlış hatırlamıyorsam 1,20'nin üzerinde alış yaptılar belli aralıklarla onun için metronun alış maliyetini 1'in altında olduğunu hiç sanmam. zaten bedelli fiyatı 1-TL Metronun alış fiyatları da belli benim tahminin 1,5- 2 arası belki daha fazla.
yatırım tavsiyesi değildir.
Metro yatırımın elinde de fazla hisse olduğunu da zannetmiyorum. 50.000.000 lotu (1 lotunu 5,92 tl fiyattan) legand hotel batum jsc şirketine, vanet de 3.068.500 lotu ( 1 lotunu 4,75 fiyattan) devretmiş. Metro da olan lotların bir kısmı kendileri desem metro yatırımın haftalık bildirimde metro yatırımda lot sayısı da belli zaten, asıl soru geri kalan lotlar kimin ?
yatırım tavsiyesi değildir.
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...-ortakligi-a-s
Sermaye linkte...
Diğer kısmı 7000k hariç Metro gubunun.
Van et te bulunan yine digerde