Ben bu MHP'ye hiç güvenmiyorum. 7 TL den bozduğu doları alttan alıp çoğaltır bunlar. Yerli milli vatan millet memleket hikaye.
Printable View
Ben bu MHP'ye hiç güvenmiyorum. 7 TL den bozduğu doları alttan alıp çoğaltır bunlar. Yerli milli vatan millet memleket hikaye.
Yok ya bunlar siyasi işler,şimdi rahibin yargılandığı suçtan yargılanan herhangi biri sağlık nedenleri ile tahliye edilebilir mi.Mehmet altan müebbet yedi galiba serbest bırakıldı ,tutuksuz yargılanması devam ediyor.Siyasi davalarda bu tarz işler sık olarak olur.Aslında abdulkadir selvi bugün bile yol gösterdi,temel konularda anlaşılabilse rahip kuş olur uçar adalet duygusuna da bir şey olmaz.Ergenekonda göz göre fetöcü hakimler 20 yıl otuz yıl cezaları uyduruk yargılamalarla bastı.O da adalet oldu,sonra hepsi beraat etti o da adalet oldu.Bizim memlekette adalet zamanın mekanın ruhuna uygun davranır sıkıntı olmaz o konular :)))))))))))Rahip kaçırılsa da ,uçakla yollansa da ,beraat etse de hepsi zaman mekana uygun işlerdir,adli açıdan sıkıntı olmaz.Hele sakatlık hiç olmaz.
Ha amerikada durum farklı mı orda da aynı.Nasıl bir adalet mekanizması reza zarrabı serbest bırakır.Hakan atilayı içeri atar.Siyasi davalarda bunlar sık sık olan işler.O kadar etmen işin içine girer ki hukuk da ne yapacağını bilemez.
Hemen ben hazırım tuşlu zor bulunuyor falan demem alırım elime çekici hemen bir video da benden.Zaten şu yeni nokialar için iyi diyorlar di mi,arkadaşlar,bilmem kullanan var mı :))))))))))Artık finlandiyamıydı isveç miydi herneyse nokiacılarla da kapışırsak reisin canı sağolsun eve telefon bağlatırız eski usul di mi ,neticede vatan sağolsun.
Cnn Türk ve Habertürk nerdeyse tamamıyla SOL ve SOL culara ve/veya CHP ve CHP lilere ve/veya MUHALİFLERE kapadı ekranlarını...
NTV çoktan kapatmıştı zaten..
Elbet bugünlerde geçer....
Bugünleri unutursam davamdan dönmüşüm demektir...
Davadan dönenin kaşığı kırılsın...
saygılar/başarılar