ben şahsıma hazırım 1,07 ye bir haftaya taze para gelecek alıp maliyet düşürüp nasip 2018 nisan diyeceğiz ...................
Printable View
1 aydır okuyorum yazılanları tabiki elimde hisse yok. 3 üstü vereli çok oldu ...
Bilen kardeş olarak söyleyeyim ,bu hisse 1,07 e gelmez .Burada Amaç şudur : Avter in Halka arz dan evvel değerini artırmak ,yani 1,07 ile tahsisli yapılan lotların değeri piyasada 1 günde 2 katlanmış olacak ve dolayısı ile avter bilançoya verdiği paranın neredeyse 2 katını yazmış olacak .Bu anlamda Vangd nın değeri ne kadar yüksek olursa Avter in halka arz fiyatı o kadar yüksek olur .
Avgyo da hareket öncesi aylarca süründürdü milleti,aynı taktik burada da var.Basit hesapla sermaye 105 mn tl olursa Pd/dd 2,31 den 0,60 a düşer bu da wn azından %60 çıkış potansiyeli demek .
Yanlış bilgi arkadaşım. Öncelikle tahsisli nedir derince bir araştırın.
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kafam karıştı :(
Tahsisli fiyatı henüz belli değil SPK olayından sonra oluşacak piyasa fiyatı şekil verecek ve 76 mlyn / o tarihteki fiyat Avter in alacağı lot miktarı olacak. Şuan kayıtlı sermaye tavanı 125 sermayeyi düşersek 100/76= galiba 1.32 tahsisli dip fiyayidir. Üstü 2 de olur 3,4,5,10,20,100 farketmez
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben yatırımcı ilişkileri ile görüştüğüm bilgiyi verdim ,Yanlış bilgi ise doğrusunu Yatırımcı ilişkilerine yazın .Ben olmazsam zaten çıkmaz bu hisse saygılarımla .. 1299