sen alkol almamayı başarırsan bende piyasadan uzak kalmayı başarırım
olur mu sence, sen becerebilir misin dediğim şeyi?
Printable View
Ben gülebilmeyi gülerken insandaki o değişimi, etrafa yayılan o güzel enerjiyi çözebilmiş değilim.
Bu başlığı şu anda 15 kişi okumaktadır. (3 üye ve 12 ziyaretçi)
dobra, 34jose34, Çalı arkasından orta
bak tümosancılar, gedzacılar burada, ağzına bakıyorlar:)
Değil, hayvanlarda güler, mutlu mutsuz olur, ibadet ve itaat eder. Duymuşsundur ezan sesinde uluyan kurt ve köpekleri.. ..Evet biri zeka, diğeri ise keyfe bağlı bilinçli olarak o zekayı uyuşturmak.
Sence neden medeniyet öncesi bulunan ve medeniyet içkisi olan şarap tır...Ve biliyor musun neden kiliselerde ikram edilir...?
craps, pawnstar, svilengrad
bilmediğim şeylelerden bahsediyorun dostum, anlatırsan bileceğim de
gülmek insanları hayvanlardan ayıran en önemli şeydir, evet mutlu mutsuz olurlarda simalarına yansımaz hareketleriyle belli ederler
onların yüzlerinde bir değişim bakışlarında huzme göremezsin.
neyse
anlat da öğreneyim.:)
o dediğim inançları devre dışı bırakıp verilecek cevaptı, tabi inançlar hiç bir şekilde devre dışı bırarakılmaz yanlış yaptım.
Şöyle ifade edeyim, neden yılan soktuğunda ,iyileşmen için yılan zehiri gerekli panzehir olarak ?
zekanında bazen iyileşmesi için hafiflemesi gerek , yoksa kararları dengesizleşir ,yanlış kararlar olabilir... Ve şarabın keşfi ni tetikleyen unsurlardan biridir... Ve yine insan zekası medeniyet öncesi bunu keşfetmiştir, medeniyet içkisi olmuştur.
Tıp oluşunca bunun yerine bildiğin ve kullandığın ilaçlar oluşturulmuştur .(zanax,duxet vs gibi)
Kural ise bilinçli tüketilmesidir.
Bu arada bir hayvan bakmadığını sahip olmadığını da anlamış olduk... Hayvanlarda güler.cool:;
craps, pawnstar, svilengrad