Beyler size kötü haberim var
Elektrik fiyatları klima satışlarını düşürür
Ama borsada
İyi haber gelirse sat
Kötü haber gelirse al
Kuralı vardır
Herkese bol kazançlar dilerim
Printable View
Beyler size kötü haberim var
Elektrik fiyatları klima satışlarını düşürür
Ama borsada
İyi haber gelirse sat
Kötü haber gelirse al
Kuralı vardır
Herkese bol kazançlar dilerim
180 TL den p.kent almayan elimi ........
Kesinlikle al/sat tavsiyesi değildir, müşteri arıyorlar..(bana göre). 23 bedelsiz verdiği unutulmamalı... Bugün yine tavan 24 x 446.70 = 10.720.80 TL ye gitti... Yok klimaymış. Yok kombiymiş, yok pompaymış, (zamanında saçma sapan pompa KAP ı göndermemişlerdi) Hepsi hikaye. TEK GERÇEK, SPEĞİN VİZYONU.....Şirket zarar da etse, sermayesinin bin katı kar da getirse hikaye....
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Burada speğe suç bulmuyorum. Speğe bu konforlu alanı sağlayan, şirket hisse sayısını arttırmayıp, derinlik kazandırmamakta ÖZELLİKLE ISRAR EDEN yönetim en baş suçludur.
Yıl 2003 sermaye ve kayıtlı sermaye 10.800.000
Yıl 2022 tam 19 yıl geçmiş, bakkal dükkanı sermayesi ve kayıtlı sermaye tavanı aynı. 10.800.000
Yıl 2003 dolar 01.35...
Yıl 2022 dolar 13.50....
Ayıptır!!!!
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Bu allahsızlar şirketinden speğine hırsız yıllarca milletin kanını emdiler öyle nefret ettim evimde çevremde ne kadar alarko ürünü varsa attım ürün almak isteyenleri de uyardım yıllar sonra taşıdığım malın yarısını sattım arşa çıksa artık umrumda olmaz spk ya şikayet et dönüş yok cimere şikayet et ilgilenen yok ülke desen muz cumhuriyeti yakında tüm yatırımlarımı tr den çekeceğim koca bist de toplasan 10 şirket çıkmaz adam akıllı olanlarda manipülatör o çocuklarının elinde dünyanın her hangi bir ülkesinde dönen saçmalıktan etkilenen borsa ve saçma salak algılar bu saçmalıktan en kısa sürede kurtuluyorum inşallah 15 yıllık yatırımcıyım bakın dikkat yatırımcıyım ve nefret ettim dolar bazında yenil endeks bazında düşük getiri elde et enflasyona yenil böyle rezalet g..tünü yaprakla kapatanların ülkesinde yok allah size sabır versin.
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
son olarak da allah bunlara kazandıkları parayı yemeyi nasip etmesin hadi eyvallah
1 liraya satılan maydanoz 5 lira oldu. Alarko yönetimi speğe çalışmaya devam ke...İnsan biraz utanır diyecem ama, insanlıktan nasibini almamışlara denmez bu....
Doğru biliyorsunuz da, onu 19 yıldır yapmamakta Israr eden bir yönetim var....2017 de yaptıkları rezillik unutulmadı!!! (Kayıtlı sermaye tavanını 5 yıl daha uzatıyoruz diye spk ya koftiden yaptıkları başvuru... Spk dalga mı geçiyonuz, zaten tavandasınız diye dönüş yapmıştı)AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...