Bu A.K. zibidiler çoğaldı mı, bazı durumlar keldir, yaştır veya ıslaktır, bir b.luk var, bakalım altından ne çıkacak?
Printable View
Bu A.K. zibidiler çoğaldı mı, bazı durumlar keldir, yaştır veya ıslaktır, bir b.luk var, bakalım altından ne çıkacak?
Bunlar bitmez,yalan yanlış öğrendiklerini kulaktan duymalarlan gelir sana ahkam kesilirler,cahil,cuheyla bebe hafızalıdırlar,okumazlar bilgisayarlarıda yoktur,ellerindeki uyduruk ceplerden haberdar olurlar oradan yazarlar,benim davamın biri bilişim suçlarındandı,eleştirdiğim için bana dava açmışlardı,eleştiriyi bile neye bağlamışlar,bunlar böyledir,davada avukatları beni mahkemeye vatan haini,kışkırtıcı,terörist vs olarak empoze etmişti,onlar vatan sever biz vatan hainiyiz,davam hala devam ediyor,perde arkasında görüştüğüm savcı ve hakimler hık gık diyorlar korkudan,ne yapalım allaha havale edin diye geçiştiriyorlar,gelde bu zamanda adalete güven...bunların tükenmesi yakındır merak etmeyin.
Bir dönem, Ankara'da " İ.Melih Gökçekten daha iyi adam mı var, " başkanlık yapacak ,diye onu yere göğe sığdıramayan Ak Oğlanlar vardı..
Seçimlerde İ Melih gitti,Mansur Yavaş (Hızlı) Başkan geldi..
Şimdi, eskisinden daha mı kötü Ankara'da yönetim.?
"Gelen ,gideni aratır" lafı , her zaman geçerli olmuyor..