Zelenski' nin defterini dürüyorlar. Yaninda Hunter Biden ve tabii ki babasi da var.
İşleri çok zor.
Dünya çapında bir tasfiye geliyor gibi.
Bakalim Turkiye de etkilenecek mi?
Kilicdaroglu giderse etkilenecek demektir.
Printable View
Zelenski' nin defterini dürüyorlar. Yaninda Hunter Biden ve tabii ki babasi da var.
İşleri çok zor.
Dünya çapında bir tasfiye geliyor gibi.
Bakalim Turkiye de etkilenecek mi?
Kilicdaroglu giderse etkilenecek demektir.
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler:
📌Bu insanlar da kendi topraklarına dönmeye istekliler ancak orada henüz bu ortam tesis edilemedi. Ama ne diyorlar; 'Siz oradan çıkacaksınız.' Biz niye çıkalım? Sınırlarımızın güvenliği ve Suriyelilerin geri dönüşlerini kolaylaştıracak huzur ortamı sağlandıktan sonra çıkacağız, tabii ki kimsenin toprağında gözümüz yok.
https://youtu.be/HyVWeOCBcLw?si=emJ3zDCf7nmEzc7l
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
Allah rahmet eylesin. Eğer duyduğum doğru ise mide küçültme operasyonu sonrası gelişen komplikasyonlardan dolayı vefat etmiş. Türk milletinin başı sağolsun.
1- organ aldırmak veya organ modifikasyonu yapmak ciddi bir karardır ve bu kararın alınması için çok ciddi kriterler olmalıdır.
2- Bu tip hastaların yönetiminde özellikle enfeksiyon hastalıkları ve endokrinoloji, gastroenteroloji işbirliği önem arzeder. Komplikasyon olmuşsa yapan cerrahın yönetiminde olmalıdır.
3- Bu tip operasyonlar her yerde her kişi tarafından yapılamaz. Bu işlem bir kâr getiren iş olarak görülemez.
4- Herşeye rağmen yaptırmak zorunda kaldınız. Cerrahın yaptığı tüm olguların komplikasyon kayıtlarını isteyiniz. Şeffaf değilse yaptırmayınız.
https://twitter.com/drfahrettinkoca/...39843263779072
Alıntı:
Dr. Fahrettin Koca
@drfahrettinkoca
“Covid salgını başladığında, virüsü, geçirdiği mutasyonlara göre Alfa, Beta, ondan sonra Omicron olarak isimlendirmiştik. Bugün dünya genelinde de vakalarda bir miktar artışa neden olan Eris varyantına geldik. Salgın başladığında vücudumuz virüsü tanımıyordu. Şu anda durum çok farklı. Mutasyonla virüsün hasta etme gücü azaldı. Ayrıca vücudumuz da virüsü tanıyor. Eris varyantında şunu görüyoruz: Virüs artık solunum yolu enfeksiyonları formuna doğru dönmekte.” Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara’yı dinleyelim.
Linkte video var.
Alıntı:
Ahmet Rasim Küçükusta
@drahmetrasim
·
14s
Türkçesi: SARS-Cov-2 aslına rücu etmiş, ataları koronalar gibi nezle etkenleri arasındaki yerini almıştır. Hayırlı olsun!
https://twitter.com/Stocktwits/statu...40855830904980
Linkte video var. Muthis. Yabanci dil ogrenmeye gerek kalmayacak.Alıntı:
Stocktwits
@Stocktwits
These $META Smart Glasses look insane! They can essentially let you Google anything you are looking at.
Ispanyolca, Ingilizce kadar konusuluyor.
Çince ve Urduca, Ingilizceden daha fazla konusuluyorlar.
https://twitter.com/sehersultan1912/...94912386613596
Alıntı:
Seher Sultan
@sehersultan1912
1) Dilan Polat’ın şöyle para içinde yüzüyoruz dediği şirketlerini araştırmaya devam ediyorum. Eksik yazdığım şirketleri var onları da eklemek istiyorum. Engin Polat’la birlikte kurduğu Milda Gayrimenkul şirketi bulunuyor.
Alıntı:
2) Milda şirketi de çok yeni henüz. PR anlamında fazlaca şişirilmiş şirketlerin iç yüzleri vergi beyanlarından anlaşılıyor. Yarın yine vergi beyanlarını yayınlarım. Önce eksik yazdığım şirketlerini tamamlayayım.
Seher Sultan
@sehersultan1912
·
13s
3) Yine Dilan Polat ve Engin Polat’ın kurduğu D Polat Estetik Sağlık Hizmetleri şirketi var. Şirket kuruluşu başkası tarafından yapılmış olsa da sonradan üstlerine aldıkları gözüküyor. Faaliyet açısından çok yeni bir şirket olarak karşımıza çıkıyor.
Alıntı:
4) Dilan Polat ve Sinem Sıla Doğu’nun da üzerindeki tüm şirketleri İTO’dan sorguladım. Hataya mahal vermemek için TC numaralarından kontrol ettim. Türkiye’de Dilan Polat’a ait tüm şirketleri en sağlıklı şekilde taradığımı düşünüyorum.
5) Gelelim asıl meseleye. Sabahtan beri gelen ihbarlara yetişmekte zorlandım. Şirketlerin vergi matrahları ile 130 şubeli bir yapının gelir/gider beyanları örtüşmüyor.
@HMBakanligi
@memetsimsek
Seher Sultan
@sehersultan1912
·
13s
6) Şöyle ki, bu franchise sisteminde Dipomed Medikal üzerinden 130 şubeye cihaz satışı zorunluluğu var. 130 şubeye satılan cihazların faturalarının tek tek kontrol edilmesi gerekiyor. Edindiğim bilgiler fatura kesilmediği/eksik kesildiği yönündedir.
Alıntı:
Seher Sultan
@sehersultan1912
·
13s
7) Yine güzellik merkezlerinde müşterilere kesilen faturalardan, kozmetik şirketinde satışa kadar denetimden geçirilmesi gerekiyor. Affınıza sığınarak halkımızın yüzüne tüküren birine gereken incelemeyi başlatmanızı ilginize arz ederim.
@HMBakanligi
@memetsimsek
Seher Sultan
@sehersultan1912
·
13s
8) İnternette yapmış oldukları tüm kozmetik satışlarının kargo şirketi irsaliyeleriyle karşılaştırılması gerekiyor. Bu alanda da inceleme talep ederiz. Bu temel anlamda vergi kayıp/kaçak kısmı. Şahıslara dair çok ciddi suçlamalar var. Buna dair gelen ihbarları da inceliyorum.
Seher SultanAlıntı:
almira
@bzoalm
·
12s
Asıl olay..
Günde 2727382737 story paylaşan Dilan Polat'ın tamamen sessizliğe gömülmüş olması.
Ya alayımıza tek tek dava açıyo ya da geliyo gelmekte olan :)
@sehersultan1912
·
12s
Ateş olsa cürmü kadar yer yakar.
Seher Sultan
@sehersultan1912
·
13s
Yarın vergi beyanlarını yayınlamaya devam edeceğim. İhbarlar çok fazla inanın araştırdığım kısım diğer iddialar “mail order” vb alanlara odaklandım. Devam edeceğim siz merak etmeyin. İhbar ederken siz yazın yazmanız gerekenleri, konuyu özetleyin en azından. Yoruldum. Sevgiler 🌸
https://twitter.com/sehersultan1912/...23807378853943
Ohhhhhh diyor be ya...Linkte video var, izlemediyseniz izleyiniz, komik. Konuştukca batiyorlar.Alıntı:
Seher Sultan
@sehersultan1912
Dişi Süleymaniye ohhhh ohhhh çekiyor!
En son böyle oh çekenin hali ortada 🤭
500 Euro’luk ödenen vergiyle mi?
Komik bunlar!
Alıntı:
🇹🇷🐺𐱅𐰇𐰼𐰚🐺🇹🇷 ÖZNUR
@OznurTecirli
·
3s
@sehersultan1912 adlı kişiye yanıt olarak
7 milyonluk sosyal medya hesabını kapatmış seninki...
Alıntı:
Seher Sultan
@sehersultan1912
·
2s
Dilan Polat, instagram hesabını kapatmış.
500 Euro ödediğin vergileri ifşa ediyorduk. Nereye kaçtın?
🤭😎✌️💪