aynen utanc verici
Printable View
Ben mayıa gibiydi sanırım, 3.60 alıp, 3.56 dan verebilmiştim. O günden beri 0.84 gördü.
Sonra 1.08 den geçen ay aldım, 1.02 den sattım, sattığım günde itibarende çıkış başladı, buralara geldi. Yine alsammı diye takip ediyorum ama sağı solu belirsiz
Pastahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c1098105b1.jpg
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne yapmak istiyor belli değil,
milyon milyon lotlar yazılıp siliniyor.
Günü eksi kapatmazsa iyi..
yatırım tavsiyesi değildir..
Gedik ne kusmus bugun yav
M.K.A.
https://resmim.net/f/nWGRX2.jpg
Kısada böyle takip edilebilir.
Odadan 48den geldi sabah 52 civari veririz insallah
M.K.A.
ARKADASLAR ASIRI OLUMLU BIR HABER BENCE YARIN COK YUKSEK ACILIS BEKLIYORUM
Şirketimiz'in
sektördeki konumunu güçlendirmek ve büyüme stratejisi kapsamında yurtiçi ve
yurtdışındaki büyüme opsiyonlarının, stratejik alternatiflerin
değerlendirilmesi ve stratejik ortak bulma konularında danışmanlık hizmeti almak üzere Ernst Young
Kurumsal Finansman Danışmanlık A.Ş. ile 18.12.2018 tarihinde bir danışmanlık
sözleşmesi imzalanmıştır.
Konu ile
ilgili gelişmeler, kamuoyu ile Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden
paylaşılacaktır.
Supperrr
M.K.A.
Ortaklık diyiii yarin enaz yuzde 10 bakarsin tavan off super oldu bu helal
M.K.A.
Yarın tavan yapar bügün 1.49 10 milyon alıcı olduğundan belliydi
Öğlen gedik 2 milyon alıcı iken 1.2 milyon satıcı konumuna geçmiş , yani 3.2 milyon lot satmış. Üzerine bu haber geldi. Normalde bu haberle tavan olması lazım, ama şu gedigin satışı düşündürücü...[emoji848][emoji848][emoji848] SON TAKAS DURUMUNU GONDEREBİLİR MİSİNİZ???
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yada çıkmasını beklediler haber icin hayirlisi artik enaz yuzde 10 yapsa bin bereketversin yine...kaldiki cogu kagit boyle haberde tek tus tavan yapar ama...bakalim
M.K.A.
Merhaba, son takası göndermeniz mümkün mü???
Acaba bu ortaklık, kendisine ortak almak mı ? Yoksa başkasına ortak olmak mı ? Bana sanki ikincisi gibi geldi. Geçenlerde birine ortak olmaktan vazgeçmiş ve ondan sonra da yükseliş başlamıştı sanırım. Burda sanki ortak olcakmış gibi geldi bana. Onun için ben yarın için olumsuz diye düşünüyorum. Peki 45 milyon lot işlem olup da yerinde saymasının manası nedir ?
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durup dururken baskasina ortak olmak icinmi - stratejik ortak bulmak icin araci firma ile sozlesme imzalanmis haberi nasil okuyorsunuz yahu...ne diyor sirkerketimizin sektordeki konumunu güçlendirmek yurt ici ve disinda buyumek icin ortak bulunmasi adina imzalanmis.nyse yarin gorecegiz ak mi kara mi...
M.K.A.
Vallaha arkadaşlar, dediğim gibi haber çok güzel, ama dediğim gibi GEDİGİN HİSSE CİKMASİ beni düşündürüyor. Ayrıca Günlük Para Çıkışı 1.5 milyon TL. Bu da negatif. Hissenin yatay hareketinde para çıkışı varsa olumsuz, hissede mal çıkışı/dağıtım sürüyor olabilir. Sizi bilmem ama ben haberin olumlu ama takas ve para çıkışının olumsuz olduğunu düşünüyorum. Umarım TAVAN TAVAN gider.
DGKLB günlük
https://hizliresim.com/lqyoal
Bu alicidaki diğerleri 1.5 milyon adet kimler almış. Dağılmış mı çok acaba ?
Tahminim yukarı açıp geri dusmesi. İnşallah tavan tavan gider Herşeyin Hayırlısı[emoji41][emoji41][emoji41]
Düşündüğünüz gibi değil,
şirkete ortak alarak sermayeyi güçlendirmek istiyorlar,
bu yorum için erken diyenler olabilir ama bulunması durumunda muhtemelen tahsisli sermaye artırımı yapılarak şirkete ortak alınır ve şu an şirketi en çok zorlayan konu olan euro cinsi borçlardan kurtulunur diye düşünüyorum.
Olası böyle bir borçsuz senaryoda şirketin yaratacağı favök ve efk rakamları geçen yılki oranları rahatlıkla geçecektir ki buda kelebeği hak ettiği yerlere aşamalı olarak taşıyacaktır..
yatırım tavsiyesi değildir..
DGKLB diger alıcılar
https://hizliresim.com/JZ455o
Ayrica ortak bulana kadar beklenti devam eder
M.K.A.
Düşündükleri bu ise, yani ortak alacaksa, hisse tadından yenmez ozaman. Soru şu: (eğer ortak alacaksa) haberi 18.09 da yollarken, karanlık odadan niye 3-5 kademe yukardan açmadı ? öyle yapsaydı yarın tavana yakın açmaz mıydı ?
Benimkine olumsuz demeyelim de, temkinli olalım desek daha iyi olur. Tavan kelimelerini ağzımızdan bukadar kolay çıkarmayalım. Aksi durumda başkalarının zarar etmesine sebep olabiliriz. Neyse, inşallah tavan olur da herkez kazanır. Ben treni 1.02 de kaçırdım malesef. İnşallah birdaha da oraları görmez.
Pastahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5c1fc23a16.jpg
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abd piyasaları bozdu sabaha eksi acilis nekadar olacak bakalim bu haberle biz napıcaz haber olmasa baya gocerdik sansmi sanssizlik mi hayirlisi
M.K.A.
ABD nin çokta etkileyeceğini sanmam. Sabah ola hayrola....[emoji41][emoji41][emoji41] İyi geceler
Potansiyeli güçlü olan bir firma ekonomisini düzeltmesi için niye bir aracı firma arasın? Ve onun kanalıyla belki de bir firmayı kendine ortak etsin? Bu şu dur ben artık bu işi götüremiyorum bana yardım edin ve duruma göre bir ortak bulun. Yapılan anlaşma kısaca Budur. (Bence) dikkat etmekte ,temkinli olmakta fayda vardır.
8 milyona yakın işlemle +10
64 den emirlerim gitti ben verdim bereket versin dahada gider ama 70 sanirim biraz direnc var dunnyuzde 2 icin aldik yuzde 10 verdi rabbim bereket versin ts takipteyim yine
M.K.A.