Noldu hani fesih olursa bankalarla anlaşamıyoruz kredi bulamıyoruz. Karşındaki iyi niyetli insanları kandırmak hangi insanlığa sığar . Kandıran mı insan kandırıldı mı insan. Kendinizi bir sorgulayın.
Printable View
Noldu hani fesih olursa bankalarla anlaşamıyoruz kredi bulamıyoruz. Karşındaki iyi niyetli insanları kandırmak hangi insanlığa sığar . Kandıran mı insan kandırıldı mı insan. Kendinizi bir sorgulayın.
Sayın frecell yeni açılacak davada yine nail bey ve ilhan bey de var değil mi?
Canımızdan bezdik
Yok mu sesimizi duyacak bir devlet büyüğü?
2 bin TL ile -3 yapması, hiç ky.yı düşünmediğini gösteriyor. dava açılmasında son derece haklısınız.
Ben 250 milyon lira ve kayyum için ayrı, satış kısıtlı lotların açılması için ayrı bir şekilde cimerden yazdım.
Bakalım ne diycekler.
Tez vakitte kurtulmak dileğiyle inşallah.
Arkadaşlar bu hisse günde kaçkere işleme açılıyor ve hangi saatlerde?
Bu tahtanın anasını belleyen emeğinin karşılığını alıyor mu acaba
1 hafta tatil yaptırsınlar teknelerinde
O kadar kendine sövdürüyor deysin bari
Zevk aldığı kesin zaten ya
Şapka çıkarılır bunlara anca
Ky nedese ne yapsa boş işimiz Zeynebin vicdanına kaldı.
Lara otelinin 1 aylık geliri ile geri alım yapsalar. Ama hep ky ye şirin gözükme derdindeler. İşleri güçleri yalan dolan. Ama Ky yemiyor bu naneleri. Yedikleri bedduarın altında ezilecekler. Çokta iyi günleri yok gibi. G..lerini düze nasıl çıkarcaklarsa artık. Zeynep kardeşindende daha vicdansız çıktı. Nerde ona inananlara verilen sözler. İnsan en azından sözlerini yemez. Sanki imkanları yokmuş gibi yediler verdikleri sözleri. Ayıp yahu.
Bu fiyattan satmak imkansız gibi. Bekliyoruz. Ya lotlar açılacak yada yeni dava süreci içinde bir şey olacak.
Yoksa işimiz zor.
50 milyon lot hedefiyle buyuk fesih davasinda disarida kalmayin,ismail duz e ulasin ,tum ky birlesti.ismail baskana mesaj atin arkadaslar 0554 613 5635.diğer forumlarda yayalim arkadaslar.lutfen kimse disarda kalmasin.
selam dostlar nasılsınız
ben geldim
özlemişinizdir beni
15-03-2017, 19:11 #205 VOLBOR VOLBOR is offline
Kıdemli Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
715
batmak ne demek bilmeyenler
batacaksak beraber batacağız diyorlar
ne gerek var ya
bırakın adam kendi kendine batsın
zaten
arada geçen zamanda fiyat diplerde
kaybedilen valör bir dünya
kaybedilen alternatif kazanç
söylemeye bile deymez çok ama çok fazla
peki ben uzak durun derken 2,5 sene önce fiyat
0,41 - 0,57 arası iken
burada uçacak kaçacak kovalayacak
1-fiyat düşmez
2-gözaltına düşmez
3-kod dışı olmaz
diyenler nerede
( özellikle bir ilk başta sürekli gazlayan
kaptanMehmet ve çetesi vardı )
NEREDELER
bunlardan 1 ve 2 oldu
3 için ilk uyarı yı aldı
üstelik 2 sebepten
bist e spk ya sövenler görmez mi
bu kurumlar yatırımcıyı korumak için ellerinden gelenleri
kanunun izin verdiği kadarı ile yapıyor
GÖZALTI na aldı
anlamadınız
KOD DIŞI için ilk uyarı yı verdi
hala anlamadınız
KOD DIŞI için 2.ci uyarıyı da kuvvetle muhtemel
anlamayacaksınız
sonra
KOD DIŞI olunca
burada
BIST e SPK ya küfürün haddi hesabı olmayacak
ne yapacaktı düzenleyici otorite
sizin yerinize kurumlara talimat verip malınızımı satacak
düşünün artık
beraber batarız mantığı doğru mu ?
0<0,1 den bile
Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
HERKESİN KENDİ AKLI VAR.
Alıntı yaparak yanıtla Alıntı yaparak yanıtla
15-03-2017, 21:31 #206 m.gunes m.gunes is offline
Yeni Üye
Volvor sürekli kod dışı yazar. 2 uyarı geldi de Biz mi görmedik. Hani kod dışı diye yazan volBor şahsın yorumundan kısa süre sonra hisse 0,18 lerden 0,56 lara çıkmış. Volvora kanıp satan olmuşsa artık volvor un hangi yakınları netür cümlelerden nasiplenmiştir.Di mi VolBoş.
Şimdi kçıkıp yazacak ki ;Ben her zaman yazıyorum çıkış öncesi denk gelmiştir. O halde iyi Belle sözlerimi. Bizler 5 yıldır Buradayız ve sana sürekli yazıyoruz . Ve gerekirse daha 5 yıllar daha Burada olur ve sana yazmaya devam ederiz VolBor
Bu tür ipsizleri ininden çıkaracaksın Devletin adaletinde sallandırtacaksın. 1 adet lotum yok der. arada 1 girer zart zurt eder gider. Hadi VolBor neredesin. Bizler Buradayız. Oran Buran yiyosa gücün yetiyorsa attır kot dışına.
Site yöneticisi gelir beni banlar, süsleye püsleye aynı nakaratları yazan Volbor karaktersizinin yorumunu zevkle yayınlar. Sen ne biçim site yöneticisisin. Volborun yazdığı yorumu hiç okumaz mısın. Adam 1 lot dahi otum yok der ve şirket ile spk ile mahkemelik olmuş 5 yıl yatırımcıya kod dışı olacak diye yazar. başka da 1 şey yazmaz. Hep aynı nakaratı yazar. Yahu yönetici bak şayet okuyorsan şunu iyi öğren artık . bu kervan yatırımcısı şirket ile mahkemelik. Ok mi yönetici. Anla bunu yönetici. Şimdi 1 i girip hisse kot dışı olacak diye yazarsa 5 yıldır hukuki süreç yaşayan bu yatırımcı söver de diker de. Zıkkıntı yok. nereden çıktığı belli olmayan arkasından afkuran misali biri çıkıp 1 lotum dahi yok size söylüyorum hisse kot dışı olacak şeklinde yazanı forumda bu cümleler ile düzer. En doğal hakkı olarak düzer. beynimizin tası atmış işi mahkemelere taşımışız sen kimsin la angut ne diyon ayarına çaktımın Voloşu . Ok mi site yöneticisi. Kervan hissedarlarının hangi süreçte olduğunu iyi bilmen gerekir. Volbor itine yüreğin yetiyorsa beni mahkemeye ver dedim. Keşke yürekli olsaydı da ipini pazara çıkarsaydım. 1 lotum yok ama kot dışı olacağı tarihi biliyorum şeklinde yazmanın bedelini ona hukuki süreçte ödetseydim.
twitter da yazmaya balamışlar. spk kervanı serbest bırak blokeyi kaldır algısı . 250 milyonu kim boşalttı. aareal ile anlaşmaya gidip 1 yıldır akıbetini yatırımcısından saklayan kim. 30 milyon lotu 1 tl den satıp hisseyi 0,35 lerde süründüren kim. blokeler kaldırılsın ky aldatılsın öyle mi? Şayet bu zahtekarlara inanan var ise onların ipi ile kuyuya inmek isteyen var ise o kişi dolaşımdaki 150 milyon lotun 100 milyon lotu her kimlerde ise işte inananlar da onlardır. ky gibi görünüp ky ayaklarına yatanlardır. Yandaş müsveddeleri. 100 milyon lot size yetmiyor 5 yıldır emek verip alın teri ile yatırım yapmış ky den ne çallsam kardır hesabı yapan yandaş müsveddeleri. cefasını 5 yıl oyunca ky çekecek sonra ky den 0,35 gibi bedaya alacak ve sonra şirket ky nin yatırımı yandaşına geçtiğinde 1 anda fırında bekleyen haberleri sırf yandaşı kazansın diye sunacak. la çakal adamsan kot dışına attır. yiyosa.. o 400 milyon lotunuzun çöp olduğunu görmek için ya hirooooo ya miroooooooooo. ağlak yumoş takımları. ky nin emeğine göz dikmiş edel ödemek için can atan sözde işadamlığına soyunmuş ağlaklar
Bu hisseden en hızlı kurtuluş için
1-) Lotların serbest bırakılması lazım
2_) Patronun tahtaya el atması lazım (hisse geri alımı)
3-) Fesih davası
Bunlardan biri olmadığı sürece daha çok sürünürüz ne yazıkki
Ucuncusunde problem yok zaten de ilk ikisinin gerceklesmesi kolay olmayacak belli. Spk devlet kurumu ne de olsa, sirkete gore hukuga aykiri olsa da inadini aylarca surdurebilir. İkincisi de zor Zt basindan beri param yok diyor ama son zamanlarda yaptigi satislardan para kazandimi sanmiyorum. Ucncusunde zaten problem yok ama uzun bir surec
Sonuna kadar fesih. Yoksa bunlar günahını vermez. Sağa sola bir sorun bakalım Zeynep ablanız 1 liradan verdiği lotlardan pişmanmıymış. Yada şöyle diyeyim zamanında ky nin kanına giripte onları ikna edip YK na soktuğunuz kişi Zeynep ablanıza o lotları geri isteyemezsin artik benim adamlarımın kontroĺünde SB da zaten ekarte ettik. Sirketinizide KY yide öpcez. Ben bu yediğim İPC yi sizden misli misli çıkartıŕım demişmi dememişmi. Birde beni zaten yönetime alan SS nin kabına sıç....k değilim yaa demişmi dememişmi. Zeynep ablanız zaten avucumda Avukatıda RÖ yü ekibe dahil ettik nasılsa. Baba ET yi uyutmakta zaten kolay demişmi dememişmi. Bence dememiş olsun ama ya dediyse. O yüzden ky dostlar tek çıkış yolu FESİH. Ytd.
Hatta YK ndaki bayan ME nda 40 yıllık arkadaslık adına ne işlere bulaştık. Bari yapacaklarınızı benden saklamadan yapsanız demişmidir. Dostluğumuz bir yana para bir yana demişmidir. Bence dememiştir. Ama ya dediyse. Herşey Zeynep ablanızın yüzüne söylenmiyor olabilir ama ME ablayıda ekarte ederlerse yakında şaşırırmıyız. Ben şaşırmam. Ytd.
abo6ss bizim yönetim kurulu kimkime korsa mı oynuyormuş:)) cok yakında spk topuna koyacak..y.t.d
koyacağı maddeyi de söyleyim madde 4 :)) yönetim toptan me leyecek:)) y.t.d
Her isteyene mal veriyorlar
Bindik bir alâmete gidiyoruz bakalım nereye
Gözgöre göre nereye kadar böyle gidecek bu iş bakalım