Ben satmiyacam arkadaşlar, acun ve mine için külah yapicam, ortalık karışırsa ikisini de bereket tanrısı na oturtucam
Printable View
Ben satmiyacam arkadaşlar, acun ve mine için külah yapicam, ortalık karışırsa ikisini de bereket tanrısı na oturtucam
Yok mu artıran 0.11 kuruştan alınır
yönetim açıklama istiyoruz durum nedir bilgi sahibi olmak istiyoruz siteye bir açıklama yapmak çok mu zor bu kadar hakkımız diye düşünüyorum kuruşcular size gelince bir bitmediniz
Ceviz hasadı bitmedi mi[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ülkemizin kurumları arasında ne kadar tezat var 1-spk onay veriyor uygun görüyor yönetime çağrı yaptırıyor.2-bist uygun bulmuyor yetersiz görüyor red ediyor 3-şirket bu durumu bist den red yediğini spk ya özel durum açıklamasında bildiriyor kısaca spk ve bist bir tarafından haberi yok
Kuruşçular diyen arkadaşlar biraz adaplı olursanız forum daha iyi olur. Kimsenin hissesini zorla istemedim, keza bende de zaten hisse var, şirket bile dönme umudu olan dönemde 21 kuruştan aldı. Bende kendimce hissenin bu durumunda batsa sallamayacağım bir tutar için bir rakam yazdım, hissenizi satmazsınız olur biter tatavaya gerek yok, nekadar ciddiler bilmiyorum ama 11 kuruşa kadar alırım diyenler çıktı. Şuanda bu kağıt maalesef 5 kuruşta etmiyor. Herkese bol kazançlar.
şuan 5 kuruş etmiyor haklısın bizim durum daldaki kuş misali bizimkiler 5 kuruş etmiyorsa patronunkilerde 5 kr etmiyor nasıl oalcak git onlardan iste bence
Dostum ben ortaya yazdım, yazarkende ne bir bilgiye sahiptim nede bir art niyetim vardı. Satarlarsa onlardanda alırım ama onlar satarsa sıkıntı büyüktür. Neyse umarım hepimiz kazanırız..
Hem sayemde hissenin kendi piyasası oluştu 1 günde %120 arttı, 5 kuruştan 11 kuruşa.
0,52 kapandı bir açılırsa varya nereleri görür hayali bile güzel
Arkadaşlar bir duyum mu var yoksa hayal mı bu yazılanlar
Benim yazdıklarım herhangi bir duyuma dayanmıyor. Zaten beklentimde yıl sonu kesinler çıkmadan herhangi bir hareket olmayacağı, cevizci firma ancak bu yıl sonunda elle tutulur bir ciro yapacak diye düşünüyorum.
Allah razi olsun.. 0.06dan veren varsa 1 milyon lot alirim[emoji23]SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.06dan 1milyon lot 60bin eder verin alayim .. o kadar lot dedigin rakama bak .. çapsız kim anlaşildi[emoji23][emoji23] veren varsa hizli bir sekilde toplarim 1 milyon lot ... önce lot gelir sonra paranizi alirsiniz lot hesabima düştügü an paraniz hesapta .. madem mezarci doldu burasi en kral mezarci ben olurum .. kaybolun şimdi mezar hirsizlari
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet beyler artırıyorum veren varsa 1 milyon lot aliyorum .. fiyat 0.07 ..özelden atin msj
bu mekanın sahibi olarak 10 milyon lot 0,01 den varmı gören atış serbest anasını satayım:drunk:
kuruşcular iyi fiyat yazın pazar olsun işin şakası hadi bakalım fiyatları görelim
en azından 100 bin ağaç ve 3400 000 m2 arsa sahibi şirket sahıbisiniz fiyatlar makul ve mantıklı gelsin bakalım
Atan atana ortada bir şey yok
Son atan iyi atarmış[emoji56]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.07den veren varsa buyursun versin bana[emoji5] ödeme nakit [emoji23] şaka yapmıyorum.. illa satacam diyen varsa bu fiyattan yedirmem kimseye ben alirim lot sınırı yok
tekrar dönebilme iki aşama idi biri spk diğeri bist idi
1 ncisini geçtik ki en önemlisi dir
2 ncisi 1 ncisinden daha basit en kolayında kala kaldık ki buda aşılacaktır bence
kuruşlar hayal olacak inş
Nerden geçtik te haber varmı acaba
0,21 den spk çağrı yaptırdıya onu söylemek istemiştim
Beyler 100.000 lot alırım. 0.07 kuruş veren varsa özelden mesaj atsın.
Arkadaşlar son teklifim 150.000 lot 0.10 kuruştan nakit olarak alırım. Varsa vermek isteyen özelden mesaj atsın.
Hafta sonu 2 tavan yapti kagit .. 5 kuruştan acildi 10kuruş oldu 1 haftada iyi primlendi[emoji23][emoji23]
Arkadaşlar ben de 150,000 lota kadar 12 kuruş yazıyorum. Satmak isteyen varsa özelden yazsın.
mal almak isteyen arkadaşlar şirketin ortakları 0,21 den mal topladılar.bir sürü insanda onlara bile vermedi
Evet arkadaşlar son teklifim 14 kuruş 100.000 lot alırım cumaya kadar geçerli. İsteyen özelden mesaj atsın.
Bu yönetimden de bir bok çıkmayacak herhalde
Burada da iyi borsa oluştu. Yönetim bistten randevu bekliyordu en son yeni duyum yok. Hakkımızda hayırlısı
Bisey cikmicagina inanan varsa 14 kuruş verenler var .. su var icersen yol var gidersen[emoji23][emoji23]
Evet beyler son 2 gün 14 kuruş için veren varsa 100.000 lot alırım nakit. Cuma son gün.
2 tl alan varsa, yoksa külah yapicam
100.000 lot Transtürk hissemi, 0,25 kuruştan satabilirim. İlgilenirseniz, irtibata geçebiliriz.