https://soundcloud.com/ntvradyo/mahf...-endeksi-nedir
Printable View
Teşekkürler
Ben takdir ediyorum bu global kumarbazları ama..:)
ABD'de kanunlaşan vergi indiriminden dolayı dolar yavaş yavaş ana vatanına dönecek..
QT'den dolayı global piyasalarda yavaş yavaş dolar azalacak..
En büyük risk ticaret savaşları başlarsa, azalacak ABD dış ticaretinden dolayı piyasalardan dolar çekilecek..hatta aynı sebeple global durgunluk riski mevcut olacak..
Ama helal olsun EURO'yu hala yükseltebiliyorlar..:bravo::bravo:
NOT: FED faiz hikayelerini saymadım daha..dün ECB'nin bu ayki toplantısında Eylül için QE'yi keseceği olasılığı dillendirildi(ve Euro yükseltildi)..bugün bu haber yalanlandı..daha Eylül'de ne yapacakları belli değil..:(
uğur civelek hoca pazartesi ne demiş: cevaplar burada,
bende geçen sene ortasından beri bu şeref yoksunlarına karşı pozisyon aldım,onların yenilgisi benim mutluluğum olacak.Alıntı:
Tahvillerdeki olumsuz baskı doların diğer paralara karşı güçlenmesini ve emtia fiyatlarında gerilemeleri beraberinde getirdi. Söz konusu eğilimlerin büyüyerek riskten kaçınma eğilimini daha belirleyici hale getirmesini önlemek adına, haftanın ikinci yarısında seferber olundu ve bu eğilimler aksi yöndeki zorlamalar sayesinde durduruldu! Risklerini azaltmak adına fırsat kollayan ve bu amaçla piyasa yapmaya çalışanlar, risklerini hesapsızca artırmak durumunda kaldılar; günü kurtarayım derken bindikleri dalları kesme sürecinde ilerlemek zorunda kalmaya devam ettiler!
Uslübun hiç hoş değil, pozisyonunun esiri olmuşsun, algıların kapalı.Piyasada işlem yapmak için analizlerden faydalanmak veya tekniğin gösterdiğini yönü ifade etmek sana göre kumarbazlık bana göre ise görünen köy.
Bakmasını bilen, görmesini de bilir; dediğin fonları bilmem, benim algılarım açık, o bana yetiyor.
Global kumarbazlarin basi fed dir.
Dolarcilarin fed den medet ummasi :kahkah:
Fed dolarcilari munihe goturcem diyip istanbulda birakan sener sen gibi :kahkah:
Fed e guvenmeyin 2017 ders olsun :ok:
10 yilliklar :kahkah:
Bence Usdtry düşen kanalını kırıyor. Belirlediğim seviyelerin üzerinde fiyatlamalar oluşuyor. Galiba yeni bir yukarı yönlü dalganın içine giriyoruz. Zaten pozitif haber akışına Usdtry nin verdiği tepki de çok cılız . Ama negatif haberlerde büyük yeşil barlar oluşuyor. Bu da bana önümüzdeki yolun yukari yönlü olduğunu hissettiriyor.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yüzden artık Robotlarimizi long vitese alıyoruz.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hadi bi duyum paylasayim;
fitch notu dusurebilirmis ona gore poz alin..ytd
3.8140 ustunde tutundugu takdirde 3.8194 e gitme ihtimali var; bu nokta uzerinde de tutunursa 3.826 gorulecektir..(saatlik)
gunlukte ise
R1: 3.8275
R2: 3.8547
R3: 3.8760
geri cekilmelerde 3.78 e kadar alim yapilmamasi tavsiye olunur..ytd
nsa da hayatta bulasmam bu ihtiyar isine lakin 3.85 e kadar anca cekebildim ortalamayi, 4.20 ustunr bi atsin dahabulasani opsunler..
fiçin fiçlik zamanı geliyor
Usd/try 3,8236 +0,0274 +0,72%
tarihi zirve görünür mü bu ivmeyle
anlık usd try : 3,8320
DXY : 90,69 %0,30
3,8304 +0,0342 %+0,90
.. 81 ilin.. il emniyet müdürü. ankara'ya çağrılmış... hafta bitmeden afrin'e askeri harekat hazırlıgımı.!
Kurdaki volatilite taraftarını, düşmanını tahrik ediyor yazmaya.
Bir yandan da tedbirli, mukayyet olma duygusu pompalıyor.
Yarım saat önce 3,83, yarım saat sonra 3,82...
Akşama belki gene 3,80 nin altı.
Ağırlıkla siyasi bir nedene dayanan hareketlenmeler, o nedenin hafiflemesi ve hatta ortadan kalkması ile eski durumu geri getirebiliyor.
Suriye konusuna gelince...
Çözdükçe dolaşıyor diye bir şarkı vardı.
Aynen öyle.
ABD ile pürüz hafiflese bile bu sefer de Rusya engeli başlıyor.
Kaldı ki bu pürüzler halledilirse para basmaya değil, savaşa gireceğiz...
Öyle güllük gülistanlık bir durum yok hani.
Bu vatandaş bir de dolar kuru analizi yapsa...Dadından yinmez...:)
https://www.facebook.com/cagritaner/...4901787548224/
sözcü gazetesi murat muratoğlu yazısı..
dolar ile ilgili haberlerde var..
http://www.sozcu.com.tr/2018/yazarla...kavga-2176866/
Coin piyasasında kurtlar(yaşlılar) , çömlerin(gençlerin) parasına kondular yine..:(
Allahtan dolar zayıfta..Uyarmaya çalıştık, oradan oraya savrulmayın dedik..
Alıntı:
Bitcoin'deki sert düşüş altın talebini 5'e katladı
Bitcoin'un yüzde 23 düşmesiyle birlikte, -CoinInvest.com direktörü Daniel Marburger'e göre- online değerli metal satıcısının Salı günkü altın sikke satışları beşe katladı.
https://invst.ly/6d9-h
Dolar endeksi görünüm korkunç. 88.XX'e kadar düşüş için hiç bir engel yok. Dolar şu an hava veya boşlukta..ABD'den gelecek bir kötü macro datada gözümüzü orada açacağız. Bu EUR 1,24-1,25 demek. Bunun olması Allah'ın emri gibi. Asıl mevzu ondan sonrası; Geri mi tepecek yoksa mok çuvalı gibi ver elini 81,00 lere kadar mi düşecek...
TL'nin şansızlığı ise tepeden tırnağa yöneticilerinden, çürümüşlükten vs vs..istenmeyen para birimi olduğundan. Bu sefer konjekturün avantajını kullanamıyoruz.Yoksa bütün EM para birimleri 2014-2015 yıllarındaki seviyelerine geri döndüler.. Bu TL için 2,700ler demek..
10 senelik dxy grafiğine bakarsan dalgalı yükseliği görürsün. 2021'e kadar dalgalı bir yükseliş garanti. 30 yıllık grafikte çanak ben buradayım diyor. herkesin düşündüğü aksine AB bu suni değerlenmeden rahatsız çünkü malları pahalanıyor,rekabeti düşüyor ama işte kendini kurtarmak isteyen kumarbazlar sonuna kadar bastırıyor. aptal herifler rüzgara karşı .şemenin ne olduğu henüz öğrenemedi.
Evde kardeşimin aldığı çekirdeği çitliyorum. Bir baktım made in usa. Vay be memleket dakota çekirdek bile ithal ediyor. Sonra dolar neden yükselir. Gerçek ap açık. Tarımdan teknolojiye herşey ithal.
BİM,A101 bunlara git bütün k.yemişler made in USA. aynı durum diğer ürünlerdede aynı,rusya, romanya,meksika,çin,kanada,arjantin daha neler neler hep söylüyorum bu kafayla dolarda tavan yok. gidebildiği kadar gider. bugün ambargo koysalar tüm bu marketler boşalır,açlıktan gebeririz.
Sayın powerpc ben hepsini, çoğunun da ülke bazlı bile biliyorum da kardeşim yerel marketen alıp gelmiş. Yani iliklerimize kadar ithaluz. Hani bazen ihracatçı konuşuyor ara malı dolar bazlı. Ne ara malı iğneden ipliğe herşey ithal. Peki üretim nerede? Hayatları yalan. Ama gerçek eninde sonunda ortaya çıkacaktır.
ne güzel doalrcılar kazanıyor eurocular kazanıyor borsacılar kazanıyortahvilciler kazanıyor
bu işte bi terslik yok mu
http://666kb.com/i/dq75l8ecpcbygy73p.gif
Kırmızı çizgiye kadar tutan yok.
Açılan "Açılı düşüş", kırmızıyı geçeceğini ve bir o kadar daha gideceğini söylüyor. Yani % 7 - % 8 gibi.
Sazanlık yapmayalım lütfen. Grafik 50 senelik. Bu olayda bugünden yarına değil tabiki...