Bence kaybetmesin nekadar heycan okadar beklenti ve fiyatlama demek. Şampiyonluk kesinleşirse ihtimal netleşirse beklenti söner satış zamanı geldi demektir. Tam gaz dipdibe gitsin hepsi şahsi düşüncem.
Printable View
[emoji41]Haboyle keyif bogay beniiiii[emoji23]
Ş A M P İ Y O N
1 2 3 4 5 6 7 8
[emoji126]
CAS,
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), UEFA'nın finansal fair play kurallarına uymadığı gerekçesiyle Avrupa kupalarından iki sezon men ettiği İngiltere kulübü Manchester City hakkındaki kararını temmuzda açıklayacak.
UEFA, 14 Şubat'ta Manchester City Kulübüne finansal fair play kurallarına uymadığı gerekçesiyle 2020-2021 ile 2021-2022 sezonları için Avrupa kupalarından men ve 30 milyon avro para cezası verildiğini duyurmuştu. UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu tarafından İngiltere kulübüne verilen cezanın, 2012-2016 yıllarındaki finansal kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle uygulandığı açıklanmıştı. Manchester City Kulübü ise karara itiraz ederek CAS'a başvurmuştu.
[emoji848] 2 taban yememize sebep ayni zımbırtı bizim karar 8nci ayin ortalarinda beklenirken Manchester City tahkim karari Temmuz un ilk yarisi aciklanacak bu bizi basimizdaki püsküllü hakkında ışıldatabilir [emoji57]
şampiyon tspor olur sıkıntı yok
akşam rizesporluyuz... Rize bu yener mi yener...
hadi hayırlısı...
İnşallah Galatasaray yener bu çekişme ligin son haftasına kadar gider. Ne olacak rize yenince Galatasaray potodan düşerse elindeki senetin düşüşünü izlersin keyifle. BEKLENTİLER ALINIR, GERÇEKLER SATILIR!! Bu borsanın a-b-c si şampiyonluk gerçekleşmeden çıkılacak hisseden her yıl bu spor hisselerinde ağlayan insan doluşuyor , nezaman? Şampiyon yüzde seksen doksan belli oluyor trene bindikleri zaman. Basit bir tecrübe :) kişisel öngörülerim yatırım tavsiyesi değildir.
başakşehir zaten kafada bizimle birebir gelecek... beklenti zaten devam edecek. son haftaya kadar beklenti devam eder kesinlesince dediğin gibi olur...
Burada yazan insanlara güvenip yatırım yapanlarin vay haline. Forum, gs fanatiği dolmuş, yok rekabet devam edermiş zart zurt. 7 hafta var rekabet biter mi? Eğer hisse çıkacaksa bu sonuçlar sadece hissenin primlenmesine sebep olur. Ama derdiniz hisse değil, gs şampiyon olması, gidin fanatikliginizi gs forumunda yada sokakta yapın.
Borsada kaybedenler çöplüğü bu düşüncenin kestiği kol bacak dolu. İdda oyna her hafta doksan dk da kazanır zaten bu düşünce. Ne deyim yatırımla fanatikliği ve özellikle spek uşaklığı arasında kalın bir çizgi var onu bile göremeyen körler var. Trabzonspor Şampiyon olmasın diyenmi var mevzu para kazanmak fanatikliğini git idda batakhanelerinde yap. Daha da sözüm yok. Herkese bol kazanç dilerim.
Şahsi düşüncem yatırım tavsiyesi değildir
Senin gibi spek uşaklarını dinlesem sürünürdüm evet👍
Bu tspor dan bu yıl 1,5 mlyn para kazdım, ne yapıp, yapmayacağını ezbere bilirim sen dert etme.
Senin gibi biri daha vardı dolars diye, size inanan insanlar 12 liraya gidecek dite u liralardan maliyetlendi. Senin şu "gs yendin rekabet devam etsin ki beklenti bitmesin" sözünün mantığı nedir? Boş boş konusup insanları yönlendirmekten başka işiniz yok, ederiniz para olmuş, yazık
Başakşehir tökezlediği zaman şutlayın hisseleri yoksa sopanın acarını yersiniz beklenti biter iş biter yoksa sabah akşam ağlama duvarına döner
Herkes takıma yatırım yapmış; bense speğine[emoji1787]
Muslera ya üzüldüm[emoji852]
Aman heyecana kapılmayalım, son taşıyıcı olmayalım. 9.02 'yi gördü diye tekrar görecek demeyelim.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yolun açık olsun trabzon.....
inşallah şampiyon olursun.......
Tavana kilitler diye düşünüyordum ama olmadı. Başakşehir berabere kalmış olsa daha rahat davranırdı kağıt.
Bu CAS’taki durum ne zaman belli olacak men ile ilgili?
S.a.Arkadaşlar,yanarım yanarım da 3 lere hatta 2 lere inecek diyenler yuzunden satanlara yanarım.Hissemiz çok şükür iyi toparladı,hemen hemen herkez kardadır dıye dusunuyorum,zararda olanlarda inşallah kurtarır,karda olanalara dıyeceğim burdaki kimsenin etkisi altında kalmasın,hedeflerinizi siz koyun,strateji her zaman kazandırır,Azı bulamayan çoğu bulamaz sözü ile riske girmeden çok kazanılmaz sözünü iyi irdeleyin ve kararınızı verin.
Hisse 30 ları görebilir 1 leri de bunuda aklınızdan çıkartmayın.Bu gunumuzde çok şükür,allahım nazarlardan korusun.İyi akşamlar.
kimseden ses seda yok.
herhalde bazıları, kağıt düşmeye başlayınca/başlarsa, "zaten biz demiştik, o kadar yükselen kağıt satılmaz mı, daha ne bekliyordunuz" falan demek için akbaba gibi bekliyorlar.
Ahmet Ağaoğlu: "CAS'taki davayı %99 kazanacağız"
16.06.2020
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, CAS'taki davayı %99 kazanacaklarını iddia etti.Milliyet Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Ağaoğlu, "Bu konuda benim söylediklerim dışında kimse başka şeylere itibar etmesin. Biz UEFA'yı dava ettik. Dolayısıyla elimizdeki argümanların ne olduğunu açıklayıp, karşı tarafa koz veremeyiz. Sözümüze inanılsın ve asılsız haberler yapılmasın. Okudukça aklım almıyor. Yazılıp çizilenler aslı astarı olmayan şeyler. Biz haklıyız ve yüzde 99 davayı kazanacağız" dedi.
Ahmet ağaoğlu’ya güvenemiyorum ben hiç nedense :d
Ahmet Agaoglu hakli olarak gorevinin geregini yani kendinden beklenen aciklamayi yapiyor... Bakalim yarin biz de 1-3 skorunun ve her 2 kulvarda devam etmenin geregini gorebilecek miyiz?
https://www.instagram.com/p/CBgjFC7l...=19y4a1xwmofex
*fazla söze ne hacet*
spek de ne adammış yahu direk tavan açtı maşallah.....
Konuşacak bir şey yok, bu rakamlarda hala bekleyene de söyleyecek laf yok [emoji848]SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önce 0.90 'lardan 9.02 yükselt. Sonra çek 1.80 'e, Ordan 8.06 'ya. Sanıyorum ellerindekinin 1/6 'sını satmaları sermayelerini kurtarmaya yetiyordur. Kalan 5/6 kadarı, hisse 1 tl'ye bile düşse kar oluyor. Hemde bunu 2 kez yaptığına göre maliyetleri şu an 1 tl. altıdır.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yorumların hissenin şuanki değerine destek çıkıyor. Senin yorumlarınla elinde tutan düştüğü zaman zarar edecek. Ama satan kişi hisse çksa bile sadece kardan zarar edecek . Bu rakamdan sat diyen varsa, bence hissedarların iyiliğini düşünüyordur. Burdan yukarı beklemeyi göze almak, ďüşüşe yakalanmaya değmez. (Şu an tavan 8.05) %5 -10 daha yükselecek diye riski göze almaya değmezSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı Trabzonspor'un CAS başvurusu için önemli açıklamalar yaptı.
... UEFA’dan Trabzonspor’a gelen Avrupa kuplarına katılma yasağı hakkında konuşan Yardımcı, “Federasyonun görevi milli takımımızın ve tüm takımlarımızın özellikle uluslararası alandaki sorunlarını değerlendirme ve çözme görevi var. Tüm takımlarımıza yardım ediyoruz. Trabzonspor’a da aynı şekilde yardım ediyoruz. CAS için çok iyi bir dosya hazırladılar. İnşallah CAS olumlu bakar ve Trabzonspor Avrupa kupalarına katılma hakkını elde eder. CAS’a başvuru yapıldı inşallah ertelenir. Ertelenirse daha iyi olur. Kararı dört gözle bekliyorum, TFF tüm imkanlarıyla seferber, kulüplerimizin yanında, inşallah iyi bir sonuç çıkacak” açıklamasında bulundu.
[QUOTE=klink;4531942]Önce 0.90 'lardan 9.02 yükselt. Sonra çek 1.80 'e, Ordan 8.06 'ya. Sanıyorum ellerindekinin 1/6 'sını satmaları sermayelerini kurtarmaya yetiyordur. Kalan 5/6 kadarı, hisse 1 tl'ye bile düşse kar oluyor. Hemde bunu 2 kez yaptığına göre maliyetleri şu an 1 tl. altıdır.
S.a.Bu yazınızdan ne anlamamız gerektiğini fazla anlayamadım,ben o hesaplamalardan anlamam,takaslardan falan,ne biliyim kim alır kim satar ama allahıma sonsuz şükürler olsun ki gayet iyi gidiyor hissemiz,ne kadar şükretsek azdır diye düşünüyorum ve maşallah diyorum binbirkere.Demek 1 tl den az maliyetleri,satın karı cebinize alın mı demek istiyorsunuz acaba?
[QUOTE=gelecek;4533916]A.S adam karda olanlar satarsa düşünce üzülmez diyor geleceği hiç kimse bilemez bilse burda olmaz zaten 😭 ytd ha sen yazıyorsun sen naptın dersen son 3 tavanda 100 de 90 ını sattım yatırım tavsiyesi değildir kelin ilaçı olsa kendi başına sürer 🤣🤣🤣
Beyler burada ki sessizlik hayra mı yoksa şerre mi alamet :)