Watsapp grubu için 5336225815 barış sarıkaya
Printable View
Watsapp grubu için 5336225815 barış sarıkaya
Vay be dgzte%13 yapmış bugün.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne gunah işledik niz acaba?
ağlanıp sızlanmakla bişe elde edilmiyo... arkadaşlar artık yeter. şirket battı da bizim mi haberimiz yok... şu günlerde hisseyi alan satan kim onlar paylaşılırsa daha faydalı olur... ben bir lot bile satmadım kafam rahat....iş bitti durumu olsaydı 200 günlük ho’nun altına çekerledi....
https://twitter.com/YuvasBulbul/stat...392830982?s=19
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seans bitti değil mi?
Merak ettiğim kaç tane ky var bu kağıtta?nerde bunlar? Spk nın Twitter sayfasına yazın bir zahmet
Ben kurtuldum zararda olsa 1,13 ten çıktım artık. Sizlere sabır versin hoşçakalın. Ytd
Bazılarında ne hisse var 6 aydır en diplerden sata sata bitiremediler. 2 kuruş para için ne senaryolar yazıldı çizildi be arkadaş. Borsada dönen tezgah başka yerde dönmez, satın satın malınızı paranızı sokakta buldunuz herhalde.
oyuncu büyük malı toplamadan gitmem diyor atron yol vermiş büyük abiye yok demirören kagatı süpürür üç kuruşluk bir mal kalmış onların peşindeler ve bizlerde bu oyuna alet oluyoruz herkeze iyi bayramlar
Yapılan haksızlığı unutmayayım diye sadece 1 lot bırakarak 1.51 maliyetli geri kalan mallarımın hepsini verdim. Portföyümde o 1 lotu gördükçe bu haksızlığı hukuksuzluğu hatırlayacağım.
Bu arada spk twitter adresine yorumumuzu yaptik
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya arkadaşlar sizden istediklerini hakkıyla yerine getiriyorsunuz...haftaya tavan yapsa kimseye aldırmasa ve çağrı fiyatının üzerine çıksa mahkemenin önünü hükümsüzlestirse ne yapacaksınız beddua etmekten başka soru yorum!!!???
Kurban Bayraminizi kutlar, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte mutlu yarinlar dilerim.
Tabiki spk ve demirören HARİÇ.
resmen ekmeğimize kan doğradılar...
Tek yol idari mahkemede iptal davası açmak.
hakkını herkes arasın
imzam linktedir...
https://justpaste.it/78bvw
Bu temettü düşmesi nerede yazıyor bir link atsanız.
imzam linktedir...
herkesin bayrami mubarek olsun oncelikle. hisseye gelince cuma gunu taban kitleyen hurgz hafta sonu gelen yogun tepkiler nedeniyle taban yapmaya korktular sanirim. ben bu islerin planli oldugunu dusunuyorum. eger kamoyundan tepki gelmeseydi taban serileriyle 0.90 gosterebilirlerdi. ayrica bu mali tabandan alanlar kimler onada bakmak lazim. ky nin olmadi dgzte de cagri yap esas ky nin oldugu hissede muafiyet vermek nasiil bir is ...
Arkadaşlar ,hayırlı bayramlar.En çok serzenişi ben yaptım ,sanırım.Kelimelerlectarif esilmeyecek kadar ,çok canım yandı çünkü.
Konuyu tam anlayamadım. Dgzte nin temettü olayindan mi bahsediyorsunuz.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://fs5.directupload.net/images/180821/77tyym4n.jpg
pazartesi günkü pasta
http://fs5.directupload.net/images/180821/gsqyhx8x.jpg
cuma pazartesi takası.
Perşembe günü yayınlanan SPK bülteninde, ÇAĞRI FİYATINDAN 0.29 LUK TEMETTÜ FİYATININ, ÇAĞRI FİYATI HESAPLANIRKEN DÜŞÜLEBİLECEĞİ BELİRTİLİYOR.
http://www.spk.gov.tr/Bulten
DEĞERLİ ARKADAŞLAR;
Hurgz mağdurları başta olmak üzere, tüm okuyucuların Kurban Bayramı Mübarek Olsun.
Tekrar hatırlatmak isterim. Haklıyken haksız duruma düşmeyelim. Her türlü haklarımızı ahlaki ve hukuki şartlar dahilinde arayabiliriz. Dualar Allah ile kul arasındadır. Gerçek ve içten dualar Allah'a mutlak ulaşır. Ancak duanın yanında, çalışmak, gayret göstermek de çok önemli. Yapacağımız şeyle;i başta CIMER olmak üzere, kamu kurumları nezdinde aramaya devam ederek sesimizi mümkün olduğunca her ortamda duyurmaya devam edelim.
Tabi en önemlisi, karar idari olduğuna göre, İdare mahkemeleri 1. müracat alanımız.
Sayın Cumhurbaşkanımıza ulaşmak için CİMER'e müraacat çok önemli.
HURGZ'in ve dolayısıyla Demirören'in Hukuki olarak bu işte hiç bir suçu yok. Etik olarak böyle bana göre bu muafiyet başvurusunu yapmamalıydı. Kişisel zevki için BJK'ye 100 milyon TL yardım edecek kudretteki bir insana yakışanı yaparak küçük yatırımcıları mağdur etmemeliydi ancak bu ayrı bir mesele kişisel bir tercihtir. Yasal olarak onu suçlamaya hakkımız yok. Allah ile kul arasındaki dualarda hiç bir sınır yok, o ayrı mesele.
Kanun, SPK’nın temel görevlerini sıralamış;
a) Sermaye piyasasının güven, açıklık ve kararlılık içinde çalışmasını,
b) Tasarruf sahiplerinin, yani yatırımcıların haklarının korunmasını,
c) Sermaye piyasalarının işleyiş kurallarının belirlenmesini,
d) Fon kullanan şirketlerin belli kurallara uygun olarak sermaye piyasasından etkin bir şekilde yararlanmalarını,
e) Piyasaların adil ve etkin çalışmasını sağlamaktır.
Herşey net ve açık. Tek muhatap ve sorumlu kararı veren SPK. Bu konudaki kararı alan SPK ve hak arama mercii karar idari olduğu İdare Mahkemeleri. Kanuni haklar, yasal zeminde aranırsa herkes üzerine düşeni yapmalı. Yapamayan demiyorum, yapmayanın ağlamaya da hakkı yoktur.
buradaki her küçük yatırımcı hüriyetin açıkladıgı bilançoyu hatim etmiştir ezberlemiştir öylebir haksızlık ve şuç varki acaba bizmiyiz haksız diye defalarca bakmıştır ben öyle yaptım öylebir kazık atmışlarki piyasa tarihinde böyle bir kazık yoktur hüriyet bırak batk olması tasfiyeye gitse sahibine 50 milyon dolar kar yazar bu kararı verenler lerin gerekçeli kararı görmek lagzim utanma duyguları yoktur bunların ya borsada işlem gören payların yüzde 70 demirörende dogandan aldı rehin verdi birazı hazır ve nazır tutuyor bizlerin yani küçük ortakların elindeki pay maksimum yüzde 25 geçmez bunların dünyası farklı arkadaşlar bence spk itiraz etmek ve gerekçeli kararı istemek daha gogru olur bu itrazları 7 iş gününde cevap vermek zorunda ve cevabın da gerekçeyi ve oylama tutanagını eklere koymak zorunda hukuksal bir işlem oldugu için bir hukuk birosuna danışmak lagzimbelki itirazı dikate alırlar alınan kararı tekrar oylarlar belki dosyada gözlerinden kaçanlar vardır
Değerli Arkadaşlar;
Bir kez daha altını çiziyorum. İdare mahkemeleri başvurusu yanında, hissedar sahiplerinin yine yasal bir hakkı daha var.
Bir hissedar olarak,
Yatırımcı İlişkileri
Nihan Sena HERTAŞ - Müdür
Tel: +90 212 449 60 30
Faks: +90 212 677 08 92
Faks: +90 212 677 01 82
E-mail: nshertas@hurriyet.com.tr
Adreslerinden, sözlü değil yazılı olarak;
HURRİYET Yönetim Kurulu'na iletilmek üzere Hürriyet Yatırımcı İlişkilerine başvuru yapalım. (Ben yaptım)
Bu başvuruda, Hürriyet Yönetim Kurulu'nun, gerekli gördüğü miktar kadar Şirket Paylarını Geri Alım programı kararı almasını talep edelim. Alınacak bu kararın hem Demirören Medya, hem küçük yatırımcılar, hem de global güçler tarafından ekonomik saldırı altındaki borsamıza destek ve güven getireceği belirtilmelidir.
SPK Muafiyet Kararı sonrasında, HURGZ'e hisselerine olan güvenin sarsılması ve kaybolmasıyla 1.39'dab 1.10'a inerek yatırımcısına zarar ettirmiştir.
Bizim gibi hissedarların tüm zararı toplamını 23 ise, Hisseyi o günkü kurla 1.61 TL, bugünkü kur üzerinden 2.20'den satın alan Demirören'in zararı daha fazla, 77'dir. Kaldı ki Demirören'in bugünkü kurla maliyeti olan 2.20'ye gelmesi için fiyatın %100 yükselmesi lazım ki aldığı fiyata gelsin. Bu örnekteki meramım, hissenin değer düşüklüğü Demirören'in de işine gelmez. Kim sahip olduğu şirketin değerinin düşmesini ister ki (hemen duyar gibi oluyorum, düşükten toplamak isteyenler), hele bu hisseler Ziraat Bankasına alınan krediler karşılığında rehin/ipotek/teminat olarak verilmişse.
Demirören Medya, Doğan Medya'yı Hürriyet için satın almamıştır. Hürriyet'in değeri DGZTE'den daha düşük değildir, öyle olsaydı Demirören, DGZTE için 138.3 Milyon DOLAR öderken, HURGZ için 155 Milyon Dolar ödemezdi. Bu satış esnasında Hürriyet haricinde 7 Medya şirketi daha olmak üzere toplam 8 tane şirket hep beraber satın alınmış, 916 Milyon DOLAR ödenmiştir.
Yine satın alma günkü kur üzerinde bu toptan satın almanın TL bedeli 4.08 MİLYAR TL iken, şu anda bu tutar TAM 5.6 MİLYAR TL'ye ulaşmıştır. Artan kur maliyeti 1.5 MİLYAR TL'dir. Bu Demirören'in satın aldığı medya varlıklarının TL bazında 1.5 Milyar TL daha maliyetinin arttığı anlamına gelmektedir.
Biz Hürriyet açısından bakalım. Hürriyet'in Demirören'e satın alma maliyeti o günkü kur üzerinden 691.0 MİLYON TL iken, bugünkü Kurdan 947 Milyon TL'dir. Yani tek başına kur artışından Hurriyetin TL bazında maliyeti 256.2 MİLYON TL artarken, muafiyet başvurusu öncesi 1.60 TL ve üzeri fiyatlarda seyreden Hisse fiyatları, 1.10 TL'lere inerek hem satın alana bir menfaat sağlamadığı gibi, bizim gibi diğer hissedarlarına borsa fiyatıyla maddi kayıplar getirmiştir.
SONUÇ OLARAK, başta bahsettiğim gibi, açıklamaya çalıştığım nedenlerle HURRİYET Yönetim Kurulu'nun ivedi olarak karar alıp, ŞİRKET GERİ ALIM PROGRAMI KARARI alması elzem bir durum arzetmektedir. Bunun için, yasal hakkımız olanı yaparak, yönetimi harekete geçirmek için Yatırımcı ilişkilerine yazılı başvuru yapmamız gerekmektedir.
Gün sızlanma günü değil, yasal ve hukuki şartlar dahilinde hak arama günüdür.
Saygı göstermeyen, saygı bulamaz, biz de hakkımızı ararken saygılı olalim ki, haklıyken haksız duruma düşmeyelim.
Sn. Çırak;
SPK'nın bu kararı verirken, kararın arkasında biz kabul edelim etmeyelim, kendilerine göre bir sebebi vardır. Eğer bunun olduğunu düşünmüyorsak kendimizi kandırırız. KİPA ne diye muafiyet istemiştir ortada. SPK orda ne kadar yerinde bir karar vermişse, burda da aynı kararı vermesi gerektiğine %100 inanıyorum ancak ortada verilen bir karar var. Hukukta zan olmaz. SPK'ya zaten yazılı itirazlarımızı yaptık ancak SPK biz başvurduk diye kararını gözden geçirip kısa sürede kararını değiştirir demek pembe hayalden öteye gitmez.
Yasalar net açık, idari kararların itiraz mercileri,
1. idari mahkemelerdir, burdan önderse
2. Danıştay, burdan da dönerse
3. Danıştay Üst Kurulu, burdan da dönerse
5. Anayasa Mahkemesine bireysel başvuru, burdan da dönerse
6. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi.
Gördüğünüz gibi silsileyi takip etmek üzere tam 6 tane hak arama mercii var.
Biz de sizin dediğiniz gibi süreci hızlandırmak için derhal SPK'dan gerekçeli kararı isteyen dilekçe yazdık. Ancak bu mahkemeye başvurduğumuzda olası oyalanmanın önünü alabilmek içindir. SPK'nun kararını durduracak tek merci idare mahkemeleri ve silsile yollarıdır.
İdare mahkemelerinin görevi, bilgili ve hak-hukuğunu aramaya yetkin kişilerin haklarını korumak yanında, bu konuda yeterli bilgisi olmayan insanların mağduriyetini dile getirmesi halinde bile RESEN adaletin hakkaniyetle sağlanıp sağlanmadığını, hukukun düzgün işleyip işlemedeğini kontrolle görevlidir. Yani biz sadece karara itiraz etsek de yeterlidir. Kararda hukuksuzluk var mıdır yok mudur, varsa hukuksuzluğun giderilmesini RESEN sağlamak bu mahkemenin ve hakimin ana görevidir, bu mahkeme bu nedenle vardır.
Avukat tutacak gücü olanlar içinse, aynen dediğiniz gibi danışmak, destek almak zaten işin en güzel tarafıdır. Ancak gücü olmayanların da yapacağı şey avukatsız bireysel başvuru olanağıdır.
Selamlarla, aynı zamanda iyi bayramlar dilerim.
güzel kardeşim yazdıkların çok dogru çagrıya gitseydi demirören amca nın borsadan topluyacagı maksimum lot 25 miyonu bulmazdı yani çagrının demir örene maliyeti çok komik bir rakam olurdu çünkü halka açık ltların yazıyorum bazı arkadaşlar çarpıtıyor halka açık lotların yüzde 70 -75 elinde devir işlemi yapılırken dogandan gelen ve kendi topladıgı bu oyun başka yani çagrının demirörene maliyeti 7-8 milyon doları bulmaz demir ören kagıttaki tüm kurumsal yatırımcıların satmak istiyen olanın malını aldı anlaşmalı fiyattan sadece küçük yatırımcıyı almadı
Değerli Arkadaşlar;
Hürriyet özelinde ve şartlarında, SPK tarafından alınan bu karar bir ilktir ve örneği yoktur. Eğer bu karar iptal edilmez veya yürürlülüğü durdurulmaz ise bundan sonra geri dönülemez zararlar verebilir. Bu kararı örnek göstererek bundan sonraki satın almalarda ZORUNLU ÇAĞRI yükünden herkes kaçar ve diğer yatırımcıların hakları hiçe sayılmış olur. Küçük yatırımcıların olmadığı bir piyasanın sağlıksız çalışacağı, büyümeyi bırakın küçüleceği ortadadır.
Sırf bu açıdan, suistimal söz konusu edilecek bu karara karşı hukuki mücadele vermek, sadece HURGZ hisseleri sahibi olanların değil, en azından BORSA'da yatırımı bulunan herkesin görevidir.
Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye bir hukuk devletidir diyor ve ısrarla altını çiziyor. Yine Sayın Cumhurbaşkanımızın, İstanbul'un uluslararası finans merkezi hedefi ve çabaları ortadır. Büyük yatırım gerektiren inşaatlar devam etmektedir. Hukukun üstünlüğünün sağlanması, yerli ve yabancı yatırımcıların güven ortamının tesis edilmesi FİNANS MERKEZİ hedefinin birinci temelidir. Alınan bu karar, başta Sayın Cumhurbaşkanımızın finans merkezi hedefini zedeler. CİMER'e başvurarak bu konudan hareketle de başvurumuzu yapalım.
Sayın çırak, tüm dünyada borsaların yazılı kural gerçekleri ile yazılı olmadan işleyen gerçekleri vardır. Hepimiz bunun farkındayız. Bazılarımız bu gerçekleri benim gibi 1998 yılından beri içindeyse zaten fazlasıyla bilir. Kulak arkası da kalmadığı için bunu en iyi bilenlerdenim. Bazen mütevazi olmamak gerekir.
Şİmdi biz borsa gerçekleri başka, görmesek de hissediyoruz diyerek yola çıkarsak mı hakkımızı ararız? Yoksa hukuki şartları yerine getirerek mi?
Bunun aslı böyledir dersen adama delilin, kanıtın var mı derler? Var mı bir kanıtımız, YOKKKKKK. Öyleyse havanda su döğmenin, ben gerçekleri biliyorum bu işin gerçeği budur deyip, hukuki gerçeklere göre hareket etmezsek ne kazancımız olacaktır?
Gerçekçi olalım, realiletelere göre hareket edelim. Delilini, kanıtıını ortaya koyamadğınız hiç bir zan sizi bir yere götürmeyeceği gibi, sınırları aştığınızda haklıyken hukuken haksız duruma düşeriz.
Anlatmak istediğim budur. Tekrar söylüyorum, gün ağlama, sızlama günü değil, karar verilmiştir, karara karşı yapılacak tek şey hukuki alandır. Bu hukuki alan dışında, ben sadece CİMER'den Sayın Cumhurbaşkanımıza sesimizi duyurabilirsek ve kamuoyu oluşturabilirsek sonuç alabileceğimizi düşünüyorum. Bana göre çareler bunlardır. Başkaları daha güzel çareler bulursa şapka çıkarır, kendisine teşekkür ederiz.
kardeşim senin yazdıklarını ben ilk spk ya başvururken yazdım aynen katılıyorum ve bu karar borsanın temel taşlarını oynattı herkez bir kenara yazdı birkere bu bir vaka oldu kara bir vaka adamların hasabı degşik diyorum hiseyi çagrıyla toplamak istemiyorlar diyorum çünkü hisenin halka açık kısmının yarısı rehin verildi çünkü çagrıyla toplanan hissenin tekrar borsada işlem görmeye sunulması sorunlu ve sikıntılı olabilir tekrar bir halka arz gerektirir çok ince hesap yapılıyor birileri bence malı toparlamaya çalışıyor cimere yazmak için spk nın gerekçeli kararını alıp son açıklanan bilançoyu eklersek ozaman her iki tatarıfı zora sokabilir diyorum ozaman cumhurbaşkanının hedeflerine uymadıgını delilleriyle sunarız çünkü bizler küçük yatırımcıyız onların gözünde her zaman aglarız yanlız belgeli yapılan itirazlar yorum götürmez ve hesap sorarlar benim anlatmak istedigim budur ateş edeceksek kuvvetli olsun yorum getirmesin sonuç getirsin
http://sendika62.org/2018/08/sansur-...asildi-507296/
arkadaslar spk. Ve demirören hic masum değil, zengin hep zengin olmak istiyor
LG-H542 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Strateji
Yazılarınızda çok haklısınız. Borsa sağlıklı ekonomik işleyiş için, büyüme, iş yaratma vs. önemli araçlardandır. Mevzuatların, hukukun hiçe sayılması, küçük yatırımcıları kaçıracağı gibi, ülke tasarrufunda rol oynayan emeklilik fonlarının işleyişi de zarar görebilecek, borsa Ile doğrudan ilgisi olmayan geniş çalışan kitlelerin de tasarruflarının heba olmasına yol açabilecektir. But hususu da uygun yerlere eklemekte fayda vardır.
Iyi bayram dileklerimle
http://sendika62.org/2018/08/sansur-...asildi-507296/
Arkadaslar attigim linki okuyun, bu sitede demirören i hakli cikarma gayreti icinde olanlar var, hem spk nin hem hürriyet gazetesinin icinde dönen olaylari ortbas etmeye çalışıyorlar sakın buna göz yummayalim, spk icerden demirören e bilgi sizdirarak talebini kanuna aykiri sekilde onayladı, hükümet bu isi inşallah öğrenir
LG-H542 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özetle SPK bizi yani küçük yatırımcıyı koruması ve kollaması gerekirken bozuk para gibi harcadı.
Taş mı yiyelim!
imzam linktedir...
Dgzte %33 prim yaptı iki günde ,biz yedik golu.O kararın düzeltilmesi gerekiyor.
Değerli Arkadaşlar;
Tam 6 gündür araştırma içindeydim. Geldiğim noktada hukuki olarak artık kesinlikle haklı olduğumuzu, SPK'nın hukuki dayanaktan yoksun bir karar verdiğine net olarak emin oldum.
Üzerime düşen görevi yerine getirmenin rahatlığına az önce ulaştım. Sadece şunu söyleyebilirim, açacağımız davanın ana omurgasını ve savunma kurgusunu oluşturdum.
Bizim bu uğraşımız sadece kendimiz için değil, bundan sonraki süreçlerde hukukun üstünlüğü ve işleyişinin temin edilmesini de sağlayacaktır. Şu anda sadece yerli değil, Hurriyet'in yabancı ortakları da bu süreci eminim yakından takip etmektedir. Burada hukuk çalışacak mı, çalışmayacak mı? Bunu yakından takip edeceklerdir.
SPK aldığı bu kararla Sayın Cumhurbaşkanımızın "İstanbul Bir Finans Merkezi Olacaktır" hedefine de gölge düşürmektedir.
İnşallah en kısa zamanda SPK, tıpkı patronların insider yapmasına olanak tanıyan hisse alım kararı açıklayıp, kısa sürede çark etmişti. Bburda benzer çabucak kararından döneceğini pek sanmıyorum ancak kamuoyu baskısı oluşursa, durumu kurtarmak için belki HURGZ kendiliğinden ben hissedarlarımı mağdur etmek istemiyorum, çağrı muafiyetini kullanmayıp çağrı yapacağım diyebilir. (Uzak ihtimal ama bu havada herşey mümkündür)
Hukuki süreç işlemey başlamıştır, idari mahkemeye Arefe günü başvurulmuştur ve artarak bu devam edecektir. Allah'ın izniyle hukuki süreçte sonuç alacağız ancak mahkemelerin işleyişi süreci malum, bugünden yarına değil en erken 1.5 aydan başlar ve ucu açıktır. Borsa dinamikleri açısından baktığımızda ise bu süreç çok uzun.
Burda mağduriyeti ivedilikle önceleyecek ve çözüm üretecek taraf, bu işi bu noktaya getiren HURGZ Yönetim Kuruludur. O zaman HURGZ Yönetim Kurulu acilen, ilk mesai gününde ŞİRKET Hisse geri alım programı açıklayıp hisse fiyatına desteğini sunması gerekir. Aksi takdirde, hisse fiyatının düşüşüne zemin hazırlayıp, diğer ortakların maddi zararına zemin hazırlamış olacaktır.
Tekrar tekrar yazıyorum, HURGZ'i arayıp Şirket geri alım talebimizi iletelim.
HÜRRİYET YATIRIMCI İLİŞKİLERİ MÜDÜRÜ
Mail ve telefon numarasi içeren bir mesajınız vardı.O mesajin ,tekrar öne alınması gerekiyor.Ben mail attım.Unutulmasin ,göz önüne tekrar gelsin.
Konu: Şirket Geri Alım Programı ve SPK Muafiyet Kararı Mağduriyeti
Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na;
Sayın İlgili,
Sayın Cumhurbaşkanımızın altını çizerek vurguladağı, "Türkiye bir hukuk devletidir" ve "İstanbul'u finans merkezi haline getireceğiz" hedefleri için olmazsa olmaz hukukun üstünlüğü yanında sermaye piyasasındaki güven ortamının zedelenmemesi gerektiği açıktır.
Ekonomik saldırı altından olduğumuz şu günlerde, SPK tebliği açık ve net olmasına rağmen, DGZTE'de çağrı yapılması, aynı şartlara haiz HURGZ'de verilen çağrı muafiyeti kararı sonrası birçok HURGZ küçük yatırımcısı mağdur olmuş, 17.8.2018'de DGZTE TAVAN kapatırken, HURGZ TABAN, %20'lik bir kayıpla günü kapamıştır. 20.08.2018 Yarım günlük işlem seansında ise Dgzte %13.60 prim yapmaya devam ederken, HURGZ %1.79 düşüşle 1.10 TL fiyattan kapamıştır. Kayıp, 1.39'dan 1.10'TL ye düşüş, %20.86'dır. Yani tüm HURGZ hissedarlarının HURGZ portföy kayıplarıi 5'te 1 'i geçmiştir.
Glokal satışı sonrası ciddi anlamda döviz pozisyonuna sahip olan HURGZ, 1.10 TL fiyatları haketmemektedir. SPK kararı sonrası bozulan güven ortamının yeniden tesis edilebilmesi, yatırımcı güveninin kazanılması ve en önemlisi Demirören Medya'ya satış gününe göre 1.61 TL'ye mal olan HURGZ hissesinin bu değer düşüklüğü, kredi karşılığı verilen hisse teminat değer düşüklüğüne de yol açmaktadır.
Gerek küçük yatırımcının korunması, gerekse Demirören Medya Ticaret A.Ş.'nin finansal yapısının korunması için yapılacak tek işlem, Yönetim Kurulu Kararıyla ŞİRKET GERİ ALIM PROGRAMI açıklanmasıdır. 50 Milyon T'lik veya en azından 30 Milyon TL'lik fonla oluşturulacak Şirket Geri alım kararı bile HURGZ hisseleri için ciddi bir destek sağlayacaktır.
Yönetim Kurulu'na bu teklifimizin ivedi iletilmesi, SPK kararı ile mağdur olan benim gibi bir çok küçük yatırımcı için çok önemli ve anlamlı olacaktır. Unutmayın, bu sadece bizim değil, şirketin de menfaati gereğidir. Başta Erdoğan Demirören olmak üzere, yönetim kurulunun bu konuda bir an önce harekete geçeceğine inanıyor, ivedi bu kararın alınmasını, Saygılarla arz ve rica ederim.
Ad Soyad
Tel ve adres
-------------------------------------------
HÜRRİYET YATIRIMCI İLİŞKİLERİ MÜDÜRÜ
erdogan demiroren öldü bildigim kadariyle yildirim demiroren yonetim kurulu baskani
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.