Ya Sema Güral karlılığımız artıyor diye yalan söylüyor! Ya da tahtacı! Seçim sizin! YTD
Printable View
Ya Sema Güral karlılığımız artıyor diye yalan söylüyor! Ya da tahtacı! Seçim sizin! YTD
Levo bey burada çok büyük tezgâh dönüyor. Bildiğiniz gibi degil.
Tüm kanallarda en çok izlenen program dizilerde en çok izlenen saatlerde
KUTPO reklamı dönüyor. Hayırdır diyelim.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bizim eşşek az kıpırdıyor galiba. Bilanço iyi gelecek belli ki. Venedik bey, yorumunuz olur mu bu konuda?
Kasada ki nakit 250 milyon gecmıs yıl karı PD ise 216 milyon bu toparlanma umıt verici devamı gelirse
Ingılızler ile bir anllasma olursa ıs degısır
Efe kuzey bey, siz de epeydir sayfadasınız. Sizce inanılmaz bir haber gelip hisse tavan tavan 10 tl üzerine gidebilir mi? Bedelsiz veya yabancı ortak haberi gibi. Benim epeydir beklentim bu yönde ama daha birşey görmedik:-)
Bizimde beklentiler var ama yonetım olumsuz haber dısında kap a haber gondermıyor hıc bir haber gelmese bile olması gereken rakamlar buralar degil dıger borsa sırketlerıne gore fiyatı PD 500 milyon olması gerekir buda senin dedıgın rakamların uzerı Baska olumlu haber olursa daha fazla fiyatlar PD 2 nın uzerınde cıkar
Bu fiyatlar artık kırılma noktası olabilir 5.40
Yarın yukarı yukselıs yaparsa acelesi var demektir yoksa hergun dususe devam
bir cok sirket ten dip seviyesine gore 1 TL prim yaptı bu beni sasırttı arkası gelirse bence gelecek gibi alıslar degısık kurumlardan ya bir grup hisseye dadanmıs olabilir
Efe kuzey bey, bugün düştü. Ama çok kontrollü düştü. Ufak bir düzeltme hareketi ile tekniğe uyduruyorlar.
Dedıgım gibi degısen bir durum yok 5.40 tan sebepsiz dusmesı 4.50 den kısa zamanda buraya gelmesi onemlı simdi bıst e gore 4.80 ı zor gormesı gerekirdi bunun sebebı bılanco dan haberdar olanlar olabilir. İkili tepe gorunumu ve satılsın gelmesi normal haftaya hareketli olacaktır
Teşekkürler
Bılanco 40 mılyon uzerı gelecek gibi
bir müddet ara verdikten sonra tekrar kutpoya dönmek istedim nasip olmadı, nakit pozisyonuna bir türlü geçemedik, hektaşı satmaya elim gitmedi, odaş'ta zarar yazmaya devam ediyor,huyum kurusun zarardaki kağıdı asla satmıyorum, sasa'da da uzun süre sonra yeni yeni hareket başladı, kaldık far görmüş tavşan gibi...
kutpo'nun zamanı yaklaştı artık, tetikleyicisi bilançomu olur, başka bir haber mi bilemem ama 40 milyon kar yazmaz tahminim, yazarsa da tarihi kar, tarihi fiyatlara götürür.
2 haftalık hareketi ne bakarsak beklenmedik bir durum var bılanco veya haber olabilir
Sema hanımın gazete yaptığı acıklama gerceklesme olasılığı yuksek
NG Grup’un amiral gemisi Kütahya Porselen dünyada nanoteknolojiyi tabak üretiminde kullanan ilk firma oldu, hem kalitede hem maliyette rakiplerine fark attı. Şimdi İngilizler üretim partneri olmak için şirketin peşinde... Aksam
Bunu mümkün görmüyorum. Ambalaj fabrikasının faaliyetinin sona ermesi ile son 3 çeyrektir brüt karlılık %40'ın üzerinde. Bu çeyrekte doğalgaz zamları ile %40'ın altına inebilir. Satış kısmında da bir artış olacağını zannetmiyorum. Ben 3. çeyrekte zayıf bir karlılık bekliyorum. Net kar 25 milyon civarı olabilir.
Nasılsa burdayız bakalım neyi fıyatlıyor hep birlikte göreceğiz
One cıkan ise sema hanımın acıklama si ıngılızler ortaklık İcin kutpo nun pesınde demesı
Birde kalite ve maliyette rakiplerine fark attı demıs
Efe Kuzey bey, aynen dediğiniz gibi; zaten buradayız. Izliyoruz tiyatroyu.
Takas atacak yok mu bakalım gedik dün aldıklarını kusmuş mu...YTD
Bu günde yükselseydi satacaktım. Tahtacı beni hiç şaşırtmıyor!
Gedik aldıklarını boşaltmış gözüküyor. Hisse rahatlamıştır.
KUTPO 1 Kasom Cuma
[IMG]https://i.hizliresim.com/qA0Pd3.png[/IMG]
KUTPO 4 Kasım pazartesi
[IMG]https://i.hizliresim.com/dLrkvZ.png[/IMG]
Para kazanmak bu kadar basit işte 100 bin lot 5 kuruş kar ile ver
Hadi dün gedik verdi bugün kim veriyor
Ne yapmaya çalıştıklarını anlayan var mı?
Yoksa bilanço açıklandıktan sonra mı bu hareketlerin anlamı ve önemi ortaya çıkacak?
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malı yükseklerden veriyorlar. Bilanço kötü gelecek muhtemelen. 5.60, 5.70 lerden alanın elinde kalacak gibi. Daha önceki bilançolarda gözlemlediğim bu
Bugünde şeker taramış
Bılanco onemlı dedıgı gibi maliyetler dustuyse hısse ye yansır 40milyon ve uzerı alıcı gelir normal klasık bılanco da pek degısen olmaz ama ucuz oldugu kesin
Asil onemlı olan ise ortaklık birinci kısının sema guralın acıklama si var bunu gazete ye verdıgı haberi kap a bıldırseydı suan fiyat olarak Baska yerde olurduk beklemedeyız
Sayın Yarımada, 2. Çeyrek Bilançoda zaten maliyetlerde ciddi bir düşüş olduğu görülüyor Hammadde giderleri %73 azalmış.Brüt karlılık uçmuş. Sadece 145 milyon TİCARİ alacağa 9 milyon reeskont Gideri yazılmış. Doğalgaz Gideri sizin dediğiniz kadar önemli değil maliyetlerin içinde, mesela ambalaj giderleri daha yüksek! O yüzden Nafi ama bu dönem ama 1-2 dönem içinde mutlaka çok yüksek net kar olan bir bilanço açıklayacak.
Şirket son 3 çeyrektir %40 üzeri brüt karlılık açıklıyor zaten. Maliyetlerde düşüş dediğiniz zaman bu oranın %45-50 seviyelerine çıkmasını beklemeniz lazım. Ben ise %40'ın hafif altı bir brüt karlılık beklediğimi daha önce yazmıştım. Şirketin satışlarında da bir artış beklemiyorum. Hatta önceki çeyreklere göre hafif bir düşüş olabilir. Sonuç olarak pazarlama giderlerinde ciddi bir tasarruf yapmadığı sürece karlılığı artırması çok zor.
bilanço ne zaman cuma günü mü?
Bistin yükseldiği 3 günü zehir ettin gerçekten tebrik ederim kutpo evdeki yemek takımından soğudum resmen