Gitmeyen tek gıda milyarlarca cirosu varrt
Bedava sıra bunda bence
Ya se se ya da si si gidecektir, kötü da az
Yatırım tavsiyesi değildir, şahsî görüşümdür
Printable View
Gitmeyen tek gıda milyarlarca cirosu varrt
Bedava sıra bunda bence
Ya se se ya da si si gidecektir, kötü da az
Yatırım tavsiyesi değildir, şahsî görüşümdür
13,24 'e kadar çıktı 12,80'e düştü hayret bişey
13 lerde tutunamıyor hemen basıyorlar
12,54'e geldi pandamı verdi acaba hayret 13,24'ü gördü bir oyun var ama malmı alıyorlar malmı yıkıyorlar anlıyamadım
13,15 i gördü bakalım tutunabilecekmi
Bizim de oylum gibi bir çıkış yapacak sanki
Vay zalımmm vaaayyy
Bu kez 20-30 olur sanki
13 'ün üzerine bu sefer attı gibi
Bugün verdiler 13,67 den 12,50 e kadar ne yapıyorlar belli değil insanı kanser etmeden çıkmaz zaten sen zararına satarsın ondan sonra 100 liraya çıkar
13,21 direncini geçti dedik geçmemiş meğerse
knfrt 'un neyi var ki tavan piyasa değeri satış hasılatının iki misli bizimin piyasa değeri satış hasılatının 7,7 de biri
çok düştü yav bu kadarda olmazki pazartesi 13,60 dan 12,55 e geldi knfrt 3. tavanını gördü
ali gürsü 40 lira fiat biçmiş panda 100 lü rakamlar ama bir onüçün üstünde tutunsaydı
nedir ya bir dikiş tutmuyor bir 13 ün üzerine atamadı
niye düşüyor acaba bu kadar üç kuruş kar ettik oda gitti
ne oluyor yav buna ne kadar düştü böyle ulan panda yaktın beni
panda yaktın beni yine her zamanki gibi zarara soktun Allah Kahretsin
siz bu kağıdı pandalar tatlıcılar veya ayılar al dedi diye mi aldınız? bakın borsada bu şekilde para kazanmanız zor. borsa bilgi, basiret ve sabır işidir. şu an tüm şirketlerde (manipüle edilen küçük çaplılar hariç) müthiş iskonto var. bi kağıdı alırken iki şey önemli birincisi neden aldığınız ikincisi zamanlama. benim şu anki zararımla dandik de olsa bir sıfır araba alınır. ve 1 yıl oldu alalı. ama rahatım. zamanlamada hata yaptım ama neden aldığımı çok iyi biliyorum. duyguyla hareket etmeyin. tahtada şebeklik yapanlara gülüp geçiyorum. pandaymış tatlıcıymış bunlar şaibeli adamlar. para için herşeyi yapacak adamlar. ama küçük adamlar.. bu tür adamlara takılmayın ve borsayı öğrenin. basit aslında
iyice düşüyor Allah Kahretsin panda yaktın beni
yabancı alıyordu şimdi almıyormu ne kadar düştü böyle panda batırdın beni
ocağıma incir ağacı diktin panda
onikinin altınıda görmüş biz onüç beklerken oniki geldi hayret bir şey panda yaktın beni ocağıma incir ağacı diktin
ali gürsu akşama kadar bizim diyorsun al birazda kaldır şunu
yine onikinin altını yokladı alıştıra alıştıra onbirlere gelecek
kendini başkalarının lafıyla kıskaca alırsın zehir edersin dünyayı sonra sen satarsın kâğıt gider Allah Kahretsin hep aynı kıskaca giriyorsun yazık
ulan şu borsada para kazanmak nasip olmayacakmı bana
cumartesi pazar zehir olacak bu zararla hep böyle yaparsın şu hayatı kendine zindan ettin Allah Kahretsin akşam yiyecek yemeğin yok ne işin var borsada alın teri paralarını *** ettin
bugünde düşüyor Allah kahretsin ulan onun bunun lafıyla borsa oynarsan böyle olur
artarım diye korkuyor düşerken patır patır düştü bundaki zararı kaldıramam ne yapacağım ben
ne olacak buradada kimse yok bir benmi enayi almışım ksturun neyi var piyasa değeri bir milyar satış gelirleri 2 milyon beşyüz kat daha pahalı bu sekiz kat daha ucuz bundaki zararı kaldıramam
panda ebitta değeri yüz lira falan diyordu bize aldırdı yabancı falan alıyordu şimdi almıyormu ne oldu böyle
eyvah eksiye döndü dikiş tutmuyor
meri teyze alıyordu iki haftadır almaz oldu buda ondan beri düşüyor
Ali gürsü 15,25 önemli direnç yeri deyip duruyor 15 nire 12 nire ora gelinceye kadar
Ali gürsü sonu M ile biten hisse kısada bire dört verecek deyip duruyor bizim mi acaba
Hayırlısı ile buraya da adımımı attım. Sabrın sonu selamettir. Aslan çimento 9 yıl sabır 1 e 60, alcar 10 yıl sabır 1 e 20 ķartn 10 yıl sabır söve söve 1 e 8 aldım ve portföyü çeşitlendirdim. Kısa uzun farketmez, lotu az, eninde sonunda ederini bulur. Palanın biri gelir sığ tahtayı alııırrr götürür. Yeterki istediği malı toplasın...
Ya se se ya da si si hareket yakın bence