Teşekkür ederim. Allahu Teala razı olsun. Pazarlama ile birleşme söz konusu değil hâlâ deme ?
Printable View
Teşekkür ederim. Allahu Teala razı olsun. Pazarlama ile birleşme söz konusu değil hâlâ deme ?
Halk. Menkuldeki o cocugu neden aşagı 1 lot yakıyon saten hise düşmüş.
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sarışının yeşil gözlü olduğuna eminmiyiz sn. İzci?
Yazıklar olsun bizi bu hallere getirenlere.Hala gözün aşağıda.
Büyük okyanustaki '' Guam Çukuru'' gibi mübarek...Dibini hala bulamadı...:vk:
Para basan şirketi zararda gösterdiler ya walla helal olsun. Ben komple unuttum burdaki tutarı. Hafta sonu vakit bulursam sektöre ait bir kaç bilgi var onları yazcam daha sonra bu sayfada yokum uzunca bir süre. Herkes hakkını helal etsin. Başka yerlerde arayacağız kısmetimizi.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın acarbay zararına vedalasmakmi doğrumu anladım.
Sn.axaray yanlış oldu kusura bakmayın adamlar kafa birakmadiki
Axaray neden çıkış yapıyorsunuz zararına ? Bilanço o kadar kötü değil tepki ağır oldu ama neden olduğunu bende tam bilmiyorum. İnşallah beklemek canımızi yakmaz daha fazla
Konuta kdv indirimi dolaylı yönden alt sektör olduğumuzdan olumlu katkı yapacaktır...
6 aylık bilanço döneminin kalan kısmına pozitif etki ile geçen seneki 5,5 milyon karı yakalamasakta karda kapatacağımızı düşünüyorum...
Bu arada cuma günü tekrar görüştüm,faaliyet giderleri kısmında tasarrufa gideceklerini vurguladılar,muhtelemen diğer faaliyetler ve gider kusmındaki 6 milyonluk tutarda önemli düşüş olası...
Sağlıcakla kalın zararımız büyük,kısa zamanda toparlanması dileğiyle dostlar...
Sn Sn.Kazanckapısı emekleriniz için teşekkürler.Kendimi şu şekilde teselli ediyorum satmadigim müddetçe lot satımda değişiklik olmadığı. Inşallah zararımızı çok geçmeden telafi ederiz.
Yok hisseden çıkmıyorum forumun bu sayfasında artık çok nadir yazarım. Onu söylemek istedim hepnize saygılar
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Öngörüsü olan var mı arkadaşlar ne olur neden sürekli düşüş trendinde ben forum da yeniyim ama kağıtta eski yoğunluktan dolayı çok nadir yazıyorum ama sizlerden cevap alamıyorum sanırım sürekli olmadığım için:) lütfen bedelsiz hakkında bilgisi olan ve kağıt hakkında öngörüsü olan varsa yazsın moralim çöl bozuk kaybım çok büyük..!
Valla silver beni hiç şaşırtmıyor açıkçası. Şirket yatırımcı çekmek istiyorsa başka şeyler yapmalı. Ne güzel yüksekten sat, düşür al. Bunu yapan şirket ortakları maalesef, yıllardır aynı hikaye... Alınmaması gereken bir kağıttır. Zararı olanlara sabır dilerim...
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç merak etme kardeşim yakında düşer ayak takımı buralara. Verir gazı 20 kuruş koyar cebine, hisse şahane geleceği parlak diye. Sonra aaa ben birşey gördüm çıkıyorum derler,... Tanıdık hikayeler bunlar, patronla ortaktır bir çoğu bu şirkette.....
Eline sağlık hocam. İhracat artarak yapıyor mu bilginiz var mı 6 aylık bilanço nunda kötü gelmesinden korkuyorum. Kötü gelecek gibi bir his var içimde son durum nedir acaba tam evleneceğim düğün parasını bastım rahatça eşya alayım diye 15 bin kaldı 8 bin. :( Satmalimiyim 6 aylık bilancoya kadar sabretmelimiyim bilemedim kaldım öyle ortada...
Kardeşim zamandan yana sıkıntın yok ve düğün işinde bu paraya ihtiyacın yoksa, beklemekten başka bir çare kalmıyor ki. Bu zarar ya kumarhanede çıkar ya borsamızda. Allah yardımcın olsun. Vebak var ya, işte bunu aldın mı, kanser den kurtulamazsın, Allah sabır versin
Anlayamadigim şey hissenin anasını aglattiniz zaten ya bu satış yapanların maliyeti kaç ki böyle düşüyor. Yokda millet zararına mı satıyor. Bende bayağı evladiyelik olacak gibi.
Günlük takas verebilecek arkadaş var mı...Saçma olacak böyle günlerde ama ben satış olduğunu sanmıyorum.Sırf kağıdı düşürmek için zarar açıkladıklarını düşünüyorum.Teşekkürler arkadaşlar
Sn. Kazanckapisi yarın bende şu yunis beyi bir aramak istiyorum.Bakalim ne anlatacak.
Bir iki haftalığına diye aldığım kağıtta uzuncu olduk galiba, yarın ben de arayayım.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sn.kazanckapisi değinmemizde fayda göreceğiniz konular varsa belirtirseniz sevinirim.Insallah karşıdaki zat beni germezde bende ağzımı bozmam.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=24150
seçimler için hissenet anketi açılmıştır
oylama gizlidir. oyunuz hiçbir şekilde gözükmeyecektir.
hissenetin anketleri net skoru göstermez sadece forumun genel eğilimini yansıtır. ama genede oylamaya ne kadar çok katılan olursa o kadar sağlıklı olur.
sadece oyumuzu kullanalım yorum yapmayalım
hayırlı olsun
Arkadaşlar silverin internet sitesine baktım, ürün kataloğu ve fiyat listesini inceledim. Tasarım harikası çok çeşitli şık ürünleri var. Ürün kalitesi ise çok iyi olarak biliyorum. Böyle bir şirket orta vadede eyer 2008 krizi gibi bir kriz yaşamazsak bu fiyatlarda kalması bence imkansız. Hisselerime sahip çıkma isteği uyandı bende açıkçası.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilanço sonrası satabilseydik iyiydi, ama bu kadar düştükten sonra böyle bir sanayi kuruluşu için geleceğe yönelik enseyi karartmaya gerek yok düşüncesindeyim. Kimseyi etkilemek amacı gütmüyorum. Gerekirse 1-2 sene bekleyeceğim.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bugun tepki bekliyorum + yönde
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzelim bilançonun içine ettiler...yazıklar olsun...
Arkadaşlar Yatırımcı ilişkilerinden Yunus Bey ile yaklaşık 13 dakika süren bir tlf. görüşmesi yaptım.Önce bilanço ile sözlerime başladığımda giderlerin büyümesinde kurlardaki artışlardan ve satışların bir miktar düşmesi ile giderlerin arttığı yönünde bir görüş beyan etti.Sonra ise bir kaç günlük hissenin seyrinden bahsettim ve 'Yunus Bey Fabrika İflas mı etti, kapıya kilit mi vurdunuz da biz yatırımcıların bu olaydan haberi yok'' şeklinde cümle kurduğumda tüm faaliyetlerimize yoğun bir şekilde devam ettikleri yönünde bir görüş beyan etti.Hatta güzel gelişmeler beklediklerini ihracatta yeni pazar arayışları içerisinde olduklarını bildirdi.Kendilerininde son olaylara bir anlam veremediklerini, bir önceki bilançoyu piyasanın olumlu yanıtlamadığını, aynı şekilde son bilançonun da kağıdı bu hale getirdiğine anlam veremediklerini söylediler.Son olarak firmanıza güvenen birçok yatırımcının firmanıza karşı ciddi güven bunalımı yaşadığı, sizlere ve y.k beyanlarına güvenerek yatırım yapan birçok insanın ciddi kayıplar yaşadığını ileterek bu konuda yönetim kurulunun bu güvensizlik ortamını ortadan kaldırmak adına üzerine düşen tüm sorumlulukları ve icraatları göstermeleri yönünde bir görüş beyan ettim. Yunus beyde kendilerine benim gibi yatırımcılardan telefon ile sürekli başvurular yapıldığını ve her görüşmeyi yöneticilere ilettikleri yönünde bir görüş beyan etti. Biraz uzun oldu ama konuşmayı mümkün mertebe özetlemeye çalıştım.Sürçü lisan olduysa affola.
Sayin Kazanç kapısı " ...piyasa işi abarttı ve neredeyse oraya geldi... " Derken hisse pahalıydı ve şuan olmak istediği yerde mi diyorsunuz ? Yanlış mı anladım acaba ? Çünkü herkes yıllık bilanço ya göre 3 TL ve üzerinde fiyatlanmasinin gerektiğini söylüyordu... " Sazan gibi anlamıştım bende :( "
Ayrıca beni bu görüşmeyi yapmam gerekliliği yönünde bir hissiyata sevk eden Sn. Kazançkapısı' nada ayrıyeten teşekkür eder bu yönde tlf. görüşmelerinin diğer arkadaşlar tarafından da yapılmasını umut ederim.