aktiften başka bankaya swift yapan arkadaşlar ne kadar ücret kesiliyo bilgi var mı?:wu:
Printable View
aktiften başka bankaya swift yapan arkadaşlar ne kadar ücret kesiliyo bilgi var mı?:wu:
200K 32gün Şeker %26 baglandı..
[QUOTE=bonocu78;2731356]5.95 oldu bahri üstat..Ne iştir anlamadım...Acaba dipten merkez mi topladı?Rezervler gümlemişken...:oleyo:[/QUOT
Dolar bugün gelebileceği yere geldi. Bundan sonra düşüşte direnç gösterecektir. Son zamanlardaki dolar hareketine baktıldığında kabul gören seviyenin 6.00 oduğunu düşünüyorum. 5.50 seiyeleri zor gibi görünüyor. 5.70 - 5.80 arası olabilir. Yukarıda ise 6.20 - 6.40 seviyeleri yıl sonunna kadar devam edebilir. Olağanüstü bir durum olmadığı takdirde tabi. Aslında 6.20 seviyelerinde satış fırsatı vermişti. Şimdi de alım fırsatı veriyor gibi. Yatırım tavsiyesi değildir.
Dolar almak icin belli ki asagilarda bekleyen cok imis.
Bu durumda herkes bir an once alayim der ve o soylenen seviyelere gelmez.
Hep kademeli alim ve satim yapmali.
Syg,
sn bonocu78 bilgilendirme için teşekkür ederim.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, "Bugün Andrew Brunson hakkında verilen mahkeme kararı, Türkiye'nin demokratik bir hukuk devleti olduğunu, Türkiye'de yargının tarafsız ve bağımsız olduğunu ortaya koymuştur" ifadelerini kullandı.
:))))))))))
Erdoğan: "Elimizde görüntüler var, Deniz Yücel tam bir terörist. Asla iade edilmeyecek" (16.2.2018)
Merkel istedi, iade edildi!
Erdoğan: "(Trump) tehdit ediyor ya, Yarın saat 18.00'e kadar göndereceksiniz. Burası çatladıkapı ülkesi mi ya?" (12.8.2018)
Rahip de serbest!
Bu Papaz yüzünden iphonelerini kıranların zararını kim karşılayacak çok merak ediyorum.:)
BBC de bir video ile papaz olayını özetlemiş.
https://twitter.com/AksiAdam_/status...720973312?s=19
Bundan Sonraki Olası Abd'den Çıkacak Hamleler
Hakan Atilla Hakkında
Yaptırım Uygulanan Bakanlar Hakkında
Olumlu Kararlar Çıkabilir
Bu Kararlar Çıkarsa ilişkiler Normalleşme Sürecine Girer Buda Kuru Aşağı Yöne İtmeye Çalışır
İşin Siyasi Tarafını Halletsek Bile Tabi ki Teknik Yine Yukarı Diyor
Bu Durumlarda Faizleri Aşağı Yöne İtebilir Kısa Süreli.
Demekki dolar sopa haline gelirse sana istediğini yaptırtıyormuş.Şimdi bunu görenler bize habire sopayı indirecekler.Gelde elinde doları olanı türk lirasıyla değiştirmeye ikna et bakalım.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Parasının türk lirasında eriyişini görenlerden emin olun daha güvenli hissediyorlar.
Unutmayın onlarda 6-7 faiz alıyorlar ve uzun dönemde taşıdıkları risk çok daha az.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben şimdi 5,9 dan dolar alip %6 den faize koysam sizde 26,25 den faize koysanız.Ben dolarda dibin dibi 5 i görür ama zirvede sınırı olmaz diye içim rahatsa.Siz %24 enflasyonda reel %2 alıp mutluysanız bunlar seçimlerimizdir.TL de erime riskini almaktansa dolar bazında yerimde sayma riskini tercih ederim.Seçimlerimde beni pişman etmez.Ama full dolar yapmaktansa şu dönem %45 dolar , % 30 TL,%25 altın sepetide olabilir. Ytd.
7,2 doların tarihi zirvesi.Buradan dolar alabilen ayının kafesine donsuz girebilecek kadar cesurdur.Takdir ederim.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya da 2 sene boyunca 6 gecemezse, kacırcan kumlatif yüzde 45 50 faiz risk değil mi ?
Bunun olması için ülkeye yabancı sermaye gelmesi gerekir.Ben bunun için hukukun üstünlüğü ,özgür medya,demokrasi,bağımsız merkez bankası,ve iş ehlindemi bunlara bakarım.
Ayrıca sen üretiyormusun yoksa tarımda ve sanayide gittikçe dışamı bağımlı hale gelmişsin buna bakmak lazım.Kendine bu soruları sorduğunda vereceğin cevaplar yatırım kararını belirler
Doların gelecek hafta nerede olabileceği kesin değilken, iki yıl savının neresini ciddiye alalım. Çoğunlukla anlaşılamayan nokta şu ki dolar alanlar kazançtan çok elindeki birikimlerinin erimesini istemeyen kişilerdir. Tl'de 25 faiz alacağıma dolara aldığım %6 bana daha garanti gelir. Elimdeki 100K doları 100.001 yapabiliyorsam bana yeterli. Gerisi boş laf!
Aslında tam tersi.. Lirada risk fazla USD de daha az. Lirada dursan 2 yılda USD sabit kalsa USD bazlı %50 kar edersin. USD bazlı % 50 kar Uçuk bir Kazanç .Kar Marjı nerde fazla ise risk her zaman daha fazladır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2019 sonu dolar tahminim 4.50 nedersiniz
Buyrun http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=479 :one:
Ukrayna ve Taylan'da bu saydıklarınız olmayabilir ama hatırı sayılır bir abazan kitleyi hesaba katmayı unutuyorsunuz. [emoji1]
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.