Kaşıkçı Usa vatandaşı değildir,sadece Usa da oturma ve çalışma izni olan Saudi Arabia vatandaşı bir gazetecidir.
İyiki vatandaş değil yoksaTrump ortalığı fena karıştıracaktı
Ytd..[/QUOTE]
Printable View
[/QUOTE]
Aynen...Kaşıkçılar Anadoludan S.Arabistana göç edip vatandaşı oluyorlar..aslen Türkler yani..Eleman Taliban Usema B.Ladin her türlü karanlık bağlantıları olan bir gazeteci belki eski CIA ajanı,ABD de Rejimden korkusuna sığınma tarzı yaşantısı var sonra birşeyler oluyor Türkiyeye geliyor ...bence herkesin herşeyden haberi var.... ABD S.Arabistan muhabbeti kayıkçı kavgası kanımca...Sonucunda da hiçbirşey olmaz...Yanılmıyorsam aynısını Libya İngiltere de yapıyor ve hiçbirşey yapamıyor İngilizler zamanında...
Aynen...Kaşıkçılar Anadoludan S.Arabistana göç edip vatandaşı oluyorlar..aslen Türkler yani..Eleman Taliban Usema B.Ladin her türlü karanlık bağlantıları olan bir gazeteci belki eski CIA ajanı,ABD de Rejimden korkusuna sığınma tarzı yaşantısı var sonra birşeyler oluyor Türkiyeye geliyor ...bence herkesin herşeyden haberi var.... ABD S.Arabistan muhabbeti kayıkçı kavgası kanımca...Sonucunda da hiçbirşey olmaz...Yanılmıyorsam aynısını Libya İngiltere de yapıyor ve hiçbirşey yapamıyor İngilizler zamanında...[/QUOTE]
Adnan Kaşıkçı akrabası mi adamın?
Benziyolarda
Bi de risk alma
Genetik bişey galiba
O kadar riski alıp. Üstüne nasıl yatican abi ya
Pek tabi haklı haksız yerli yersiz intikam alırlar
Yazık olmuş artık her noolduysa adamın gençliğine
Dolar çok şeylere gebe bir kötü habere bakar günlük haftalık bişey olmaz orta bade düşünecen doları. .s-400 İran ambargosu, idlip Suriye olayı, kaşıkći olayı dış ticaret açığı. Dış borcumuz, dedin faiz artırımları, abd seçimleri ppk toplantısı vs vs...
Suudiler, Kaşıkçı'yı öldüğünü açıklayacak / CNN Int. / Son dakika
USDTRY - MONTHLY -
Bu trendin altina sarkma ihtimali bence yok.
2010 dan beri bu trend devam ediyor ve ilk kez agustos ayinda gecildi
BRAKEOUT
5.35 seviyesi destek ancak bu noktaya bir temas beklemiyorum
Bir bayrak formasyonu olusacagini dusunuyorum.
Bu baglamda bu ay gorebilecegi maksimum seviye bana gore 6.40
[IMG]http://666kb.com/i/dxtzorja9l3g5acwr.png[/IMG]
Abi alintiladigin yazı antalyadr a ait bana değil
ilginç nokta
Demek adam öyle başaklı ki
Kimse kendi toprağında bişey yapamıyo ona
Ondan heralde böyle bi çözümleme metodu
Ama kimse heves etmesin
Tr onu elcilige dek sağ salim taşımış
Bilmemne anlaşmasına göre
Elçilik suud toprağı
O bina Tr de Moritanya da zambia da yer alıyo farkmaz
Biz masumuk aga
Kimse bize yaftalama yapamaz
Bizi bağlamaz bize ne
Yalnız nişanlısı Türk Kadın galiba diye
Olay o esnada orda geçmiş
Komploya bağlama
Kadın mozambikli olsa mozambikte olcakti olay ötesi yok
Yav ne paranoyak olmusuz biz
Başka
Bi takım tahminler yürütülecek olsada
Hiçbiri tutmuyacagindan
Şahsım adına
Tahmin yurutmeme seçeneği kullaniyom
Hobilerim seyahat hisse net vb
Yarışmacı gardaşlara başarilar
Doviz mevduatlarinin toplam mevduatlari da ki payi
[IMG]http://666kb.com/i/dxu02udlp1vybd3a3.png[/IMG]
Konsolosluğun içinde tartışma çıktı. Güvenlik müdahale etti. Ama hayatını kaybetti gibi bir senaryo üzerinde pazarlık mı yapılıyor?
Abd Dışişleri Bakanı Pompeo, Kaşıkçı cinayeti için Suudi Arabistan'dan sonra Türkiye'ye gelecekmiş. İşler karışacak gibi.
Hem suudileri hem de Türkiyeyi sıkıştıracaklar gibi.
öldürülen gazeteci konusunda düşüncem.
ABD'nin olaya müdahil olmasının sebebi, kendini 'Trump' zorda bırakabilecek olmasından kaynaklı, 2 tarafında ziyaret edilmesi planlanmış ve programlanmış olduğunu düşünüyorum. buna bir son vermelerini isteyecekler ki zaten 'öldü' minvalinde alttan alttan kabullendirmeler başladı.
Bizimkiler papaz olayından dolayı atarlı olsaydı.
biz papazı tutukladık, yargıladık ve yargı sonucundan serbest bıraktık ama bize dayatılan ile Suudilerin bir ABD vatandaşını yok etmesi sonucunda kendilerine yapılanlar ile karşılaştırınca vsvsvsv anladınız siz... kullanırlardı.
yani bizimkilerin Suudilere ucundan dokundurtmadıktı amaç ve yaptılar gibime geliyor.
yalnız yine de Trumpa karşı bunlar zamanı gelince kullanılabilir.
az buz olaylar değil bu onlar için..
Bu başlığın duayenleri nedense dolar düşünce sessiz kalıyor asıl şimdi analiz yorum haber paylaşılmalı
Ben daha sağlıklı yorum yapabilmek için 25 Ekim'i bekliyorum. Tcmb 25 Ekim tarihinde muhtemelen Ekim enflasyonunu bizlerden önce büyük bir oranda görebiliyor olacak. Ne hamle yapacağı çok önemli. 24 temmuzdaki gibi riskli bir hamle yaparsa yine ölüm kalım ile ilgili zar atmış olacağız.
Dolar sahibi mi yapiyorlar milleti yoksa gostermelik baski mi? Bugun de eksi kaparsa 8. Gun ust uste kirmizi olacak...
Ilginc bir hal aliyor
Yatirim tavsiyesi degildir.
adamlar daha yeni uyanıyor böyle mualefete böyle iktidar
https://www.mynet.com/yusuf-halacogl...i-110104466010
Halaçoğlu “Hukuk devletlerinde vasiyetlerin, özellikle onanmış vasiyetlerin değiştirilmesi yoluna gidilemez. ‘Ben bir kanun çıkardım yapıyorum’ diyemezsin. Böyle bir hukuk yolunun açılması son derece tehlikeli ve yanlış olur. Bu hukuk problemiyle iki gün sonra herkesin elindeki mala el koyabilme yoluna gidilmiş olur.” diye konuştu.
Vasiyetle , miras yoluyla intikal eden mala mülke OSMANLI bile el koymamış tarihte böyle bir rezillik ancak KOMİNİZM rejimine geçen ülkelerde olmuştur. Bunu yapan bir ülkeye yabancı sermaye bırakın yeni yatırım yapmayı yapmış olduklarınıda alıp kaçmaya bakar. Bu şartlar altında Dolarım var güvendeyim demenin bile anlamı yoktur.
ülke yatırım notumuz aynen duruyor bizle ilgili ekonomik riskler aynen duruyor negatif reel faiz aynen duruyor dediğin gibi 24 temmuz toplantısı mb bağımsızlığı açısından çok kritik bir gündü değerlendirilmedi fırsat kaçtı 25 ekimin önemi ise enflasyonla mücadelede şaka yapmıyoruz mesajı açısından kritik bir tarih tabi aynı zamanda doların düşmesinin istenip istenmemesi ve pozitif reel faiz vermeyi istiyoruz mesajı bakımından da önemli
yerli yabancı yatırımcılar, fonlar faiz artışı bekliyor. ama bence hayatta yapmaz reis. ilk defa bu kadar eminim, 24 temmuzda ters köşe olmuştum artar diyodum mesela. şimdi hiçbir ümidim yok. bu kadar beklentiye karşı artmaz ise geri 6'ların üstünü görürüz kısa sürede. ytd
TCMB döviz depo ihalesinde teklif 100 milyon dolar
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB), TL depo karşılığı döviz depo ihalesinde teklif tutarı 100 milyon dolar oldu
TCMB'nin bugün açtığı 1 milyar dolarlık 1 hafta vadeli TL depo karşılığı döviz depo ihalesinde gerçekleşen tutar 100 milyon dolar olurken, ihaleye 100 milyon dolarlık teklif geldi.
İhalede, faiz oranı dolar için yüzde 2,25, TL için yüzde 24,00 olarak ilan edilmişti.